افتیمون چیست

افتیمون چیست

افتیمون چیست

دمنوش افتیمون از برگ ها و گل های گیاه افتیمون بدست می آید. این گیاه با نام علمی Cuscuta دارای طبعی گرم و خشک می باشد.

گیاه افتیمون جز دسته سِس ها که نوعی انگل می باشند قرار می گیرد و دارای خواستگاه یونانی می باشد. از لحاظ ظاهری نیز رنگ این گیاه مایل به زرد، ساقه‌ های آن ظریف، باریک، قابل انعطاف، صاف و منشعب می باشد و برگ‌ های آن بسیار ریز است. گل‌ های این گیاه نیز ریز مایل به زرد و صورتی دیده می‌ باشد.

افتیمون چیست

گیاه افتیمون به صورت پیچنده دور بعضی از علف ها و گیاهان پیچیده می شود و رشد می کند. و دارای نحوه رشد بسیار خاصی می باشند که شاید جالب باشه بدانید:

بذر افتیمون هنگامی که در شرایط مساعد قرار می‌ گیرد جوانه می‌ زند و یک ساقه زیرزمینی تولید می‌ کند که این ساقه به‌ طور بسیار جالبی در خاک حرکت می‌ کند تا به ریشه گیاه میزبان برسد و سپس شروع به رشد در کنار این گیاه می کند. همینکه گیاه رشد می کند از مواد معدنی بخش های پایین ساقه برای رشد بخش های بالایی استفاده می شود.

ساده تر بخواهیم بگوییم از پایین گیاه کم می شود و به رشد قسمت های بالایی گیاه افتیمون کمک می کند. با اینکار شما پس از یک مدتی مشاهده می کنید که این گیاه اصلا ریشه ای در خاک ندارد و از مواد معدنی موجود در ساقه گیاه میزبان استفاده می کند.

افتيمون چیست

ل‌های آن ریز و مایل به زرد و صورتی دیده می‌شود. گل‌های آن مرکب از قطعات پنج تایی و مجتمع و به وضع فشرده یا ظاهر کروی، در طول ساقه و در کنار فلس‌ها است. اواخر بهار تا پاییز زمان گل دادن افتیمون و طبیعت آن گرم و خشک است.

رنگ ساقه این گیاه تقریبا کرمی مایل به زرد و قرمز است. برگ‌های آن بسیار ریز و دارای گل‌های مایل به زرد و صورتی هستند. افتیمون در بسیاری از نقاط جهان موجود است و در دامنه کوه‌ها تا ارتفاع ۲۰۰۰ متری نیز مشاهده می‌شود.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  دمنوش گل بنفشه

در ایران در اطراف تهران، کرج، دامنه‌های البرز، اصفهان، فارس، جزیره هرمز و قشم دیده می‌شود. همه بخش‌های گیاه استفاده دارویی داشته و خواص دارویی آن بسته به گیاه میزبان متفاوت خواهد بود.

افتیمون چيست

برای رفع یبوست و زخم معده روزانه یک مثقال از گیاه افتیمون را بجوشانید و میل کنید. می‌توانید آن را شیرین کرده و سپس میل کنید.

* برای نشاط روح، از بین رفتن ترس و وحشت، تشنج، دلهره، اضطراب، عصبانیت، کابوس، مالیخولیا و صرع مناسب است ساییده شده گیاه افتیمون را با عسل مخلوط کرده و به حالت خمیر، صبح و عصر یک قاشق چای خوری میل کنید.

* یک مثقال از جوشانده آن با نبات برای گوارش و رفع سردی معده مفید است.

* اگر از گیاه افتیمون به صورت دم کرده بخورید، خون را صاف و سودا و بلغم را از بین می‌برد.

پودر افتیمون چیست

مصرف افتیمون مدر و قاعده آور است و موثر در درمان لقوه، درد مفاصل و خواب رفتن اعضای بدن است. گاهی بر اثر تفکر زیاد دچار سردرد می‌شوید، این گیاه داروی مناسبی برای این نوع سردرد است. اگر روزانه دو مثقال پودر خشک شده افتیمون را در یک لیوان شیر خیسانده و سپس با ۷۵ گرم سکنجبین مخلوط کنید و طی ۷ روز میل کنید اینگونه سردرد‌ها درمان می‌شوند.

* برای جنون مانیا و افراد سالمند  وهمچنین مزاج‌های سوداوی موثر است. مصرف این گیاه از پیشرفت سرطان هم می‌تواند جلوگیری کند. پزشکان قدیمی با استفاده از افتیمون بیماری اسکوربوت را درمان می‌کردند.

* ضماد افتیمون برای کاهش درد مفاصل مفید است.

افتیمون شامی چیست

1. اگر قصد دارید دمنوش افتیمون ساده را آماده کنید تنها کافیست که نصف قاشق چای خوری از افتیمون خشک را به همراه ۲۰۰ میلی لیتر آب جوش روی شعله ی غیر مستقیم قرار دهید و به مدت 10 الی 15 دقیقه اجازه دهید تا بجوشد و آماده شود.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  خواص رامبوتان

2. اگر از مشکلات گوارشی رنج می برید بهتر است که از دمنوش افتیمون با اسطوخودوس استفاده کنید. استفاده از نصف قاشق چایخوری افتیمون با نصف قاشق اسطوخودوس می تواند برای از بین بردن کرم معده و روده، درمان بیماری صرع سوداوی، صرع بلغمی و تشنج امتلایی بسیار مناسب باشد.

قرص افتیمون چیست

3. اگر از بیماری مالیخولیا رنج می برید بهتر است که از دمنوش افتیمون با ماءالجین استفاده کنید. این ترکیب برای درمان بیماری سردرد نیز بسیار مناسب می باشد. برای درست کردن این دمنوش از نسبت های مساوی از افتیمون با ماءالجین استفاده کنید.

4. برای نشاط روح، از بین رفتن ترس و وحشت، تشنج، دلهره، اضطراب، عصبانیت، کابوس، مالیخولیا و صرع مناسب است ساییده شده گیاه افتیمون را با عسل مخلوط کرده و به حالت خمیر، صبح و عصر یک قاشق چای خوری میل کنید.

فواید افتیمون چیست

5. اگر به دنبال یک مسهل قوی سودا و بلغم می باشید استفاده از ترکیب افتیمون و عسل بسیار ایده آل می باشد. یادتان باشد بعد از اضافه کردن عسل مقداری نمک نیز به دمنوش خود در انتها اضافه کنید.

6. بررسی ها نشان می دهد که برای درمان بیماری های مالیخولیای طحالی، مانیا، جنون و همه بیماری های سوداوی سرد، استفاده از ترکیب افتیون و سکنجبین بسیار گزینه جذابی می باشد. یادتان باشد این چای گیاهی باید به صورت محدود و هفته ای یکبار استفاده شود.

7. اگر روزانه دو مثقال پودر خشک شده افتیمون را در یک لیوان شیر خیسانده و سپس با ۷۵ گرم سکنجبین مخلوط کنید و طی ۷ روز میل کنید، برای درمان درد مفاصل و خواب رفتن اعضای بدن بسیار مناسب می باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خواص آویشن کوهی چیست؟ x بخوانید...