آیا ظهور نزدیک است؟
شاید تا حالا سوالات زیادی مثل اینکه “آیا ظهور نزدیک است؟” به ذهنتون خطور کرده باشه. هلث کده امروز به این سوال پاسخ میده . پس با ما همراه شوید.
اتفاقات نزدیک ظهور
یک بار دیگر داستان یمن بالا گرفت و ماجرای ظهور شروع شد. دو سال قبل این حرفها در اطراف ماجرای سوریه بود که البته هنوز هم تمام نشده است. آنجا بحث سفیانی بود و … بعدش مرگ عبدالله و آوردن احادیث در این باب و…. و شاید اگر نمرده بود، ماجرای یمن پیش نمی آمد…. و حالا حمله عربستان به یمن و بحث ظهور یمانی.
به مناسبت ماجرای روزهای اخیر در یمن و البته در ادامه حس برخی از افراد در این که با بالا گرفتن اندکی تب و تاب در رخدادهای سیاسی و نظامی می گویند ظهور نزدیک است، نه فقط نزدیک که اصلا اتفاق افتاده و شما خبر ندارید، باز شاهد نوشته های تازه هستیم.
پیشنهاد شده از سراسر وب
اجازه بدهید به چند مورد اشاره کنم گرچه دو مورد آن قدری مربوط به پیش از این حادثه و دو مورد در همین ارتباط است.
مورد نخست سخنی از آقایی به نام شیخ علی اکبر تهرانی که کلیپ های سخنرانی های فراوانی از ایشون در آپارات هست. در یکی از اینها می گویند: وجود مبارک مهدی آل محمد (ع) 313 تا می خواد ان شاءالله جوره. الان به شما بگم. مردم خوابند باشند. از روز اول انقلاب تا الان، ظهوره، دارند امتحان می شوند. می خواهند باور کنند یا نکنند. خود محمدرضا یک سد بود برای ظهور حضرت. تمام شد. از اون موقع تا الان مردم دارند امتحان می شوند… حدود بیست پیش … پیرمردی بود شیخ قاسم … دانا بود بینا بود. مُرد… چند وقت قبل در خواب دیدمش. گفتم: مش قاسم: از ظهور چه خبر. … دیدم اخماش (اخمهایش) رو تو هم کرد. گفت: هنوز هم می گی از ظهور چه خبر؟ تمام اینها که پیش آمده تا الان ظهوره…. علامت ظهوره. فقط یک چیز مانده… مردم باید به چکنم چکنم بیفتند. همین. رفتم بازار … دیدم همه دارند محکم می زنند پشت دستشون، می گند چه کنیم… این مردم با زبون خوش نمیاند. باید به چکنم چکنم دچار بشند. الان هشتاد درصد شده. پولدار و بی پول از صبح تا شب می گند چه کنم چه کنم….
مورد دوم: مقاله ای است از حسین صادقی که در تاریخ دوشنبه 24 آبان 1389 نوشته شده اما نکته ای که سبب شد اینجا بیاورم این است که طبق وعده ایشون زمینه های ظهور از 2014 شروع شده و در سال 2015 یعنی سالی که در آن هستیم ظهور اتفاق خواهد افتاد. طبعا هنوز چندین ماه وقت داریم.

اتفاقات نزدیک ظهور
در این مقاله محاسبات ریاضی دقیقی از دوران غیبت و تعداد حروف کلمات سوره کهف و تبدیل تقویم قمری به شمسی و … مسائل دیگر که واقعا خواندنی است که این محاسبات را از کجا آورده است. (راستش، دلم سوخت. ای کاش معلم ریاضی اطفال می شد و به بچه های مردم ریاضی درس می داد تا لااقل به کاری می آمد).
مورد سوم یادداشتی است از یکی از منبری های معروف که این روزها به خاطر یمن به صورت یک یادداشت (یا بیانیه) انتشار یافته و در آن فریاد استغاثه سر داده شده است. نویسنده که یادداشت ایشان در فارس هم منتشر شده، خواسته اند مردم را به حمایت از شیعیان یمن تشویق کنند و از این کار، طبق معمول، از بحث ظهور شروع کرده، ادامه داده و به آن ختم کرده اند…. اولین عبارات این است:
بر اساس آنچه از متون دینی در باره آخر الزمان برداشت می شود، فرج در زمانی رخ خواهد داد که دو ویژگی مهم در میان امت اسلامی ایجاد شده باشد: یکی اوج معرفت و اقتدار مؤمنان که ناشی از آمادگی آنان برای یاری ولی خدا و اقامه حق است و دیگری اوج مظلومیت و اضطرار آنان به فرج که ناشی از دشمنی های فراوان نسبت به آنهاست که ایشان را به دعا و تضرع بی سابقه وار می دارد و موجب نهایت استغاثه آنان برای فرج و پیروزی حق علیه باطل می شود…. اما من همیشه از خود می پرسیدم…. آیا از این حالت دعای عادی برای فرج، به اوج استغاثه، که تصور می شود در آستانه ظهور پدید می آید، خواهیم رسید؟….
آنگاه ادامه داده اند که الان آن وقت رسیده است:
تصور می کنم امروز آن وضعیت پدید آمده است و ما وارد دوران دشواری های تازه ای شده ایم. اگر چه با آغاز جریان بیداری اسلامی وارد دور جدیدی از مظلومیت شده بود، ولی با شروع حرکت یمن در نجات از سلطه ایادی مستکبران و تجلی بیش از پیش اقتدار مؤمنان، و آغزا پیروزی های چشمگیر مقاومت علیه تروریست ها هر گونه مدارتی جبهه کفر پایان یافت.
چهارمین مورد کتابی است که این روزها در قم توسط یکی از دوستان ما با عنوان «الیمانیون قادمون» انتشار یافته است. می دانیم که قبل از 25 سال ایشان بحث ظهور را با انقلاب پیوند داده و به صورت جدی مطرح کردند. بخش قابل توجهی از مطالب ٱن کتاب از تاریخ یمن در صدر اسلام است، اما صفحات پایانی در باره ظهور یمانی از یمن و مسائل حاشیه ای آن است.
من واقعا شرمنده این دوستان هستم که این مطالب را می نویسم. ای کاش ظهور هر چه زودتر اتفاق افتد. به ما توصیه شده است در این باره دعا کنیم اما می دانیم که در هر حال لازم است با عقل و درایت و تدبیر،، فعلا در حفظ جان مسلمانان بکوشیم.
نشانههای ظهور به مجموعه رویدادهایی گفته میشود که بهباور بسیاری از شیعیان در آستانهٔ ظهور حجت بن الحسن در آخرالزمان رخ خواهند داد. این نشانهها را به دو دستهٔ نشانههای حتمی و نشانههای غیرحتمی تقسیم میکنند. رویدادن نشانههای غیرحتمی الزامی نیست؛ چون بداپذیر هستند.
ویژگیهای دوران غیبت در بسیاری از احادیث شیعه و اهل سنت آمدهاست.
نشانههای حتمی
از امام جعفر صادق(ع) نقل شدهاست:
پیش از قیام قائم پنج علامت حتمی است: یمانی، سفیانی، صیحه آسمانی، کشتهشدن نفس زکیه، و فرورفتن سرزمین بیداء.
خروج سفیانی
بهباور شیعه، سفیانی از نسل ابوسفیان است و در نهایت بهدست حجت بن الحسن شکست خورده و کشته میشود. از علی بن الحسین زینالعابدین (امام چهارم شیعیان) نقل شده: «امر قائم از سوی خداوند حتمی است، و امر سفیانی نیز از جانب خداوند قطعی است. قائم ظهور نمیکند مگر پس از آمدن سفیانی.»
خروج یمانی
خروج یمانی (احتمالاً در ماه رجب) که به پشتیبانی از اهل بیت علیه سفیانی قیام میکند و مردم را به حق و عدل فرامیخواند. این سپاه در عراق با سپاهی که از خراسان آمده متحد میشوند.
صیحه آسمانی
کشته شدن نفس زکیه
کشته شدن نفس زکیه (انسان بیگناه) در خانه خدا (مسجدالحرام) و بین حجرالاسود و مقام ابراهیم. احتمالاً در ۲۵ ذیالحجه. احتمالاً همزمان با کشته شدن این فرد پسرعمو و دخترعموی او هم در شهر مدینه کشته میشوند و جنازه آنها را جلوی درب مسجد محمد یا مسجدالنبی آویزان میکنند.
در تعدادی از روایتها، سخن از حسنی به میان آمده است و در برخی از روایتها از وی تحت عنوان نفس زکیه یاد گردیده است.
فرورفتن لشکر سفیانی در سرزمین بیداء
فرورفتن لشکری که سفیانی به عربستان فرستاده در بیابانی به نام بیداء که بین مکه و مدینه واقع شدهاست.
علی بن ابیطالب در آیهٔ ذیل (به عربی: وَلَوْ تَرَی إِذْ فَزِعُوا فَلَا فَوْتَ) میگوید: «کمی پیش از قیام مهدی، سفیانی خروج میکند؛ سپس بهاندازه دوران حاملگی یک زن که نزدیک به ۹ ماه است حکومت میکند. لشکریان او وارد مدینه میشوند تااینکه به بیداء میرسند و خداوند آنان را در زمین فرومیبرد.»
نشانههای غیرحتمی
نشانههای دیگری که رخ دادنشان حتمی نیست، عبارتند از:
- اختلاف سه شاهزاده بنیعباس در ریاست دنیا و زوال حکومت ایشان
- کشته شدن آخرین پادشاه بنیعباس به نام «عبدالله»
- خورشیدگرفتگی در نیمه ماه رمضان، برخلاف عادت
- دو بار خورشید گرفتگی در ماه رمضان
- ماهگرفتگی در آغاز یا آخر آن ماه رمضان، برخلاف عادت
- ماه گرفتگی شب بدر ماه رجب
- خروج مردی از قزوین که همنام یکی از پیامبران است و جور و ستم زیادی به مردم میکند
- خروج شیصبانی
- ساخته شدن پلی بین بحرین و امارات
- فرورفتن بخش غربی مسجد دمشق
- فرورفتن یکی از روستاهای شام به نام حرستا در زمین
- ویرانی بصره
- کشتن فردی که علیه سفیانی قیام کرده در پشت کوفه همراه هفتاد نفر از یارانش
- ویران شدن دیوار مسجد کوفه
- بهاهتزاز درآمدن پرچمهای سیاه از جانب خراسان (سپاهی در منطقهای نزدیک شیراز با سپاه سفیانی خواهد جنگید و اولین شکست را بر آنان تحمیل خواهد کرد. این پرچمها تا زمانی که به بیتالمقدس برسند، پایین آورده نخواهند شد.)
- ظهور مغربی در مصر و حکومت او بر مردم شام
- پدید آمدن شهری به نام طهران
- فرود ترکها به جزیره
- ورود رومیان به رمله
- طلوع ستاره درخشان در سمت مشرق که همچون ماه میدرخشد سپس دو جانب آن خم گردد که نزدیک شود که آن دو جانب به همدیگر متّصل شوند
- پدید آمدن سرخی در آسمان که در فضا پراکنده گردد
- آتشی در طول مشرق، آشکار شود و سه روز یا هفت روز در آسمان باقی بماند
- آزادی عرب از اسارت و حکومتشان بر شهرها و کشورها
- بیرون رفتن عرب از تحت نفوذ سلطان عجم (غیرعرب)
- کشته شدن امیر مصر، توسّط مردم مصر
- ویرانی گسترده در شام و عراق
- کشمکش سه گروه در شام (اصهب و ابقع و سفیانی)
- به جنبش درآمدن بیرقهای قیس از مصر
- آمدن اسبهایی از جانب مغرب، تا اینکه در کنار حیره (نزدیک کوفه) بسته شوند
- برافراشته شدن پرچمهای سیاه از جانب مشرق به سوی حیره
- طغیان آب فرات، بهطوریکه سرازیر کوچههای کوفه گردد
- خروج شصت دروغگو که همه آنان ادّعای پیامبری میکنند
- خروج دوازده نفر از نژاد ابوطالب که همه آنها خلایق را به اطاعت خویش میخوانند
- سوزاندن مردی بلندمقام از شیعیان بنیعبّاس بین سرزمین جلولاء (واقعدر هفتفرسخی خانقین) و سرزمین خانقین
- بستن پلی نزدیک محله «کرخ» بغداد
- برخاستن باد سیاهی در بغداد، در آغاز روز
- زمینلرزه شدید در بغداد
- فرورفتن بیشتر شهر بغداد در زمین بر اثر زمینلرزه
- ترس عمومی که عراق و بغداد را فراگیرد
- مرگهای سریع و عمومی در بغداد
- کم شدن اموال و انسانها و محصول کشاورزی
- دو بار پیدایش ملخ، یکی در فصل خود و دیگری در غیر فصل خود؛ تا آنجا که زراعتها و غلاّت را از بین ببرد.
- کم شدن غلاّت و محصولات گیاهی و بروز قحطی
- اختلاف و کشمکش دو صنف از عجم، و خونریزی بسیار میانشان
- خرابی ری
- جنگ بین جوانان ارمنی و آذربایجانی
- بیرون آمدن بردگان از زیر فرمان اربابان و کشتن اربابان
- مسخ شدن گروهی از بدعتگذاران به میمون و خوک
- پیروزی بردگان بر شهرهای اربابان
- ندای غیرعادی از آسمان بر همه جهان بهطوریکه هرکسی در هر زبانی باشد آن ندا را به زبان خودش میشنود.
در کل ۵ صدا از آسمان شنیده خواهد شد که فقط مورد چهارم (که در ماه رمضان است) حتمی است. ۳ صدای اول در ماه رجب و به این شکل خواهد بود:
- * ندای اول: «ألا لعنة الله علی القوم الظالمین»؛ «بدانید لعنت خدا شامل حال جمعیت ظالم و ستمکار میشود.»
- * ندای دوم: «یا معاشرالمؤمنین أزفة الآزفة؛ «ای گروه مؤمنان! قیامت (ظهور) نزدیک شدهاست.»
- * ندای سوم: (که همراه با بدن آشکار و نمایانی است): «ألا إن الله بعث مهدی آل محمد للقضاء علیالظالمین»؛ «بدانید که خداوند مهدی آل محمد (ص) را برای اجرای قضای خود بر ستمکاران برانگیخت و فرستاد.»
- * صدای چهارم که در ماه رمضان (احتمالاً سحرگاه بیستوسوم) است و از طرف جبرئیل خواهد بود، در حمایت از اهل بیت شهادت خواهد داد.
- * صدای پنجم که از طرف شیطان است (احتمالاً غروب بیستوسوم) بهطرفداری از سفیانی خواهد بود.
- همچنین در روایتی آمده است که ندایی در حقانیت یمانی که قبل از مهدی می آید شنیده میشود.
- پیدایش چهره و سینه انسان (احتمالاً چهره علی یا عیسی) در قرص خورشید که همه او را خواهند شناخت.
- مردگانی زنده از قبرها بیرون آیند و به دنیا بازگردند و به دیدوبازدید با همدیگر بپردازند.
- در پایان همه، ۲۴ بار، باران پیدرپی میآید و زمین خشک را پس از مرگش، زنده و سبز و خرّم میکند و به دنبال آن برکتهای زمین بروز مینماید و در دسترس قرار میگیرد. (احتمالاً پس از ظهور رخ میدهد)
- طلوع خورشید از مغرب.
- شکسته شدن سد یأجوج و مأجوج
منبع:ویکی پدیا
بدون دیدگاه