حوصلم سر رفته نی نی سایت

حوصلم سر رفته نی نی سایت

حوصلم سر رفته نی نی سایت


 

حوصله‌سررفتگی

حوصله سررفتن در زندگی همه ما وجود دارد که هلث کده راهکارهای مفیدی برای رهایی از آن ارائه می دهد.

 حوصله سررفتن

در اصطلاح مرسوم، حوصله‌سررفتگی حالت احساسی و گاه روانشناختی است که وقتی فردی هیچ کارِ به خصوصی برای انجام دادن ندارد، تجربه می‌کند؛ علاقه‌ای به محیط اطراف خود ندارد، یا احساس می‌کند که یک روز یا دوره‌ای کسل‌کننده یا خسته‌کننده را می‌گذراند. دانشمندان نیز آن را به عنوان پدیده‌ای مدرن که دارای بعد فرهنگی است، درک می‌کنند. محققان معتقدند: «هیچ تعریفِ پذیرفته‌شدۀ جهانی از حوصله‌سررفتگی وجود ندارد. اما هرچه که باشد، محققان معتقدند، این فقط اسم دیگری برای افسردگی یا بی‌اشتهایی نیست. به نظر می‌رسد سر رفتن حوصله حالت روانی خاص است که مردم آن را ناخوشایند می‌دانند – عدم تحریکی که به آن‌ها میل به خلاصی می‌دهد. علاوه‌بر آن با انبوهی از پیامدهای رفتاری، پزشکی و اجتماعی همراه است.» طبق اخبار بی‌بی‌سی، سر رفتن حوصله «… می‌تواند یک حالت خطرناک و مختل‌کننده ذهن باشد که به سلامتی شما آسیب می‌رساند»؛ با این حال تحقیق «… نشان می‌دهد که بدون سر رفتن حوصله نمی‌توانیم به ویژگی‌های خلاقانه خود دست یابیم.»

حوصله سررفتن چیست؟

“حوصلم سر رفته”، جز مزخرف ترین حالات هر کسی در زندگی اش است، به خصوص که حال انجام کاری هم نداشته باشد!
سعی کردم، کارهایی که وقتی حوصله ام سر می رود انجام می دهم را بنویسم، شاید برای شما هم مفید باشد.

با آمدن ویروس کرونا، به ایران خیلی هامان خانه نشین شده ایم و مگر به خاطر کار های ضروری، از خانه بیرون نمی رویم. که وضعیت کلافه کننده ایست. اما در خانه هم می توان کار های زیادی کرد و این روزهای خسته کننده را هم گذراند.

اگر در وضعیت فوق العاده خرابی هستید که حال و حوصله هیچ کاری به هیچ وجه ای رو ندارید، خب خوابیدن احتمالا بهترین چاره است! ولی اگر کمی حال انجام کاری را دارید، فقط نمی دانید چه کار کنید، این لیست به دادتان می‌رسد!

اینجا کارهایی که به نظرم رسید در خانه می شود انجام داد را لیست کردم، امیدوارم که حداقل یکی از این راه حل ها کمک و که حوصله تان سر نرود

سعی کردم کارهایی که حال کمتری می خواهد را اول بنویسم، اگر بیشتر حال و حوصله داشتید، موارد دیگر را هم ببینید.

 

کار هایی برای وقتی حال نداریم و حوصله مون هم سر رفته!

جک بخوانید و عکس و کلیپ خنده دار ببینید!

وقتی حال هیچ کاری نیست، این کار معمولاً جواب است! در اینستاگرام پیج های طنز و فان زیادی پیدا می شود که هر کدام هم سبک های مخصوص خودشان را دارند، آ« ها را چک کنید یا در آپارات یا یوتوب کلیپ های خنده دار را سرچ کنید و کمی بخندید.

سایت 9gag مرجع جک و “میم” و عکس و فیلم و کلیپ خنده دار است که هم فیلتر و هم انگلیسی است. سایت فارسی که مثل ناین گگ” مرجع باشد سراغ ندارم، اگر می شناسید معرفی کنید. می توانید از اینستا استفاده کنید و هشتگ #جک یا #خنده_دار و شبیه به آن ها را سرچ کنید.

پیج اینستاگرام لبخندون پیج خوبی است می تونید سر بزنید.

 

استند آپ کمدی گوش کنید!

خندوانه ی رامبد جوان، استند آپ کمدی را به ایرانی ها معرفی کرد، قبل از آن خیلی کم حتی بین فیلم و سریال بین ها طرفدار داشت.

و این موقعیت خوبی شاخته چرا که استند آپ های فارسی بیشتری در دسترس قرار گرفت و استند آپ های خارجی هم بیشتر از قبل زیرنویس می شود. پیج اینستاگرام استندآپ فا پر از استند آپ های زیرنویس شده است

 

 

فیلمی تماشا کنید.

می دانم که انتخاب فیلم به خصوص وقتی حوصله تان سر رفته کار به غایت دشواری است! ولی خب چاره چیست؟ باید انتخاب کرد به هر سختی ای که باشد!

یک راه این است که 250 فیلم اول IMDB را شروع کنید به دیدن، هر کدام را که ندیده اید.

یک نکته این است که برای چنین مواقعی فیلم های طنز معمولا گزینه های بهتری هستند! سراغ آن ها بروید و دو ساعت بعد که کلی خندیدید، دوباره سراغ این لیست بیایید و دنبال کار جدیدی برای انجام دادن بگردید!

یکی از فیلم های خوبی که می تونید ببینید و سر حال بشید intouchables هستش.

سری هم به اینجا بزنید، تعداد زیادی فیلم درطی چندین سال هر کسی دیده نظرش را در مورد آن فیلم در آنجا نوشته ومجموعه ی خوبی جمع شده. می توانید فیلم های جالبی را از میان آنها پیدا کنید.

یک توصیه کوچک: به جز لیست 250 تای برتر، به دیگر لیست هایی که در IMDB یافت می شود اعتماد نکنید، تا به حال لیست بدرد بخوری بینشان نیافته ام با اینکه خیلی هم لیست هایش را زیر و رو کرده ام.

بیشتربخوانید بیشتر بدانید

سریالی ببینید!

شاید دوران طلایی سریال ها سر آمده باشد، ولی در این سالها سریال های بسیارعالی ای ساخته شده‌اند و برخی‌شان را تقریبا همه مان دیده ایم! ستایش؟ نه، فرار از زندان!

برای انتخاب سریال بهترین سایت، انجمن تی وی ورلد هست که نزدیک ده سال است در زمینه سریال و فیلم و اینمه فعالیت می کند. در تاپیک “راهنمایی برای شروعِ دیدنِ یک سریال” می توانید تعداد زیادی سریال بین پیش کسوت، راهنمایی بخواهید و سریالی باب میلتان پیدا کنید.

برترین سریال های IMDB هم خوب است، نگاهی بیاندازید، برخی سریال ها مستند اند که با اینکه دیدنی اند ولی شاید مناسب وقتی حا حال و حوصله نداریم نباشند. به جایش سریال های کمدی کمدی و سیت کام ببینید.

سریال فرندز را ببینید یا لویی یا سریال هایی شبیه به آنها.

به جز اینها اپلیکیشن TVtime هم می تواند کمک حالتان باشد، سریال هایی که دیده اید را وارد می کنید و بر اسا آن ها پیشنهاد هایی می دهد. نظرات بقیه در مورد هر سریال و هر قسمت آن هم می توانید ببینید. و یک کار جالبی هم که می کند، نشان می دهد در مجموع چند ساعت یا چند روز یا ماه از عمرتان را مشغول دیدن سریال بوده اید.
به تازگی در مورد فیلم ها هم همین کار را شروع کرده و شاید در آینده رقیب IMDB شود.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  کانفیگ لپ تاپ چیست

 

احیانا کتابی بخوانید یا گوش کنید!

کتاب خواندن خیلی هم بد نیست، البته انتخابش از انتخاب فیلم هم می تواند سخت تر باشد، که فیلم را دو، سه ساعت می بینید و تمام. ولی یک کتاب را حداقل چند روز باید مدام بخوانید تا تمام شود و اگر ارزشش را نداشته باشد زمان بیشتری را از دست داده اید!

چاره این چیست؟ چاره درست درمانی نمی شناسم، هر چه قدر تحقیق کنی باز هم احتمال دارد که آخر کار کتابی که انتخاب کردی، باب میلت نباشد!

ولی یک اصل تقریبا همیشه صادق است، کتابی که هیچ کسی توصیه نمی کند احتمال خیلی زیاد ارزشش را ندارد، پس سراغش نروید، شاید 90 درصد کتاب ها را حذف کند این روش، ولی همان ده درصد باقی مانده هم به قدر کافی زیاد هست که آدم را گیج کند

معمولا برای انتخاب از لیست ها شروع می کنم، لیست پر فروش ترین ها یا برگزیده ی مردمی یا برگزیده ی نویسندگان و دیگر لیست هایی ازین قبیل، آن هایی که بین بیشتر لیست ها مشترک اند گزینه های بدرد بخوری به نظر می رسند.

مثلا از لیست 100 رمان برتر مجله تایم کتابهای زیر را احتمال بخوانم یا قبلا خوانده‌ام :

  • قلعه‌ی حیوانات اثر جرج اورول
  • خشم و هیاهو اثر ویلیام فاکنر
  • ۱۹۸۴ اثر جُرج اورول

کتاب هایی هستند که قبلا شنیده ام درباره ی شان و در لیست های دیگری هم دیده ام

برای کتاب خواندن هم اگر کتاب فیزیکی می خواهید که البته دیجیکالا کتاب های کاغذی می فروشد و ولی اگر دنبال تخفیف بیشتری هستید، فروشگاه سی بوک را هم ببینید.

برای کتاب الکترونیک هم اگر دنبال قانونی و حلال وار خرید کردنید، فیدیبو و طاقچه گزینه های خوبی هستند، طاقچه نرم افزاربهتری دارد . قیمت کتاب هایش هم کمتر است و تخفیفق های واقعی بهتری می دهد. ولی کتاب هایش کمتر است!

 

آهنگ گوش کنید!

آهنگ بیکلام می گویند گوش کنید، من که نمی توانم با آهنگ های بی کلام ارتباط برقرار کنم وحوصله ام را سر می برد! برای همین خوب است برای خودتان پلی لیست داشته باشید که آهنگ هایی که دوست دارید را گوش کنید که با سلیقه تان بخواند.

حوصلم سررفته

حوصلم سررفته

سری هم به پادکست ها بزنید!

پادکست ها اخیرا خیلی محبوب شده اند، دوران رادیو شاید به سر آمده باشد، ولی محتوای صوتی نه! اگر پادکست های انگلیسی را بخواهید بچرخید که کارتان زار است که میتوانم چند لیست درست کنم از سایت هایی که از پادکست های خوب لیست تهیه کرده اند و تازه بیشتر پادکست ها(ی خوب) باز هم بیرون این لیست ها بماند!

برای گوش کردن به پادکست ها، راه های زیادی هست، می توانید فایل های صوتی را از سایت هر کدام دانلود کنید و گوش کنید یا از طریق تلگرام گوس بدهید یا از اپلیکیشن های مخصوص پادکتس استفاده کنید.

به نظرم بهترین اپلیکیشن ودر کل بهترین راه برای پادکست گوش کردن اپ کست باکس هست. هم پادکست های فارسی و هم خارجی دارد به علاوه ی امکانات زیاد دیگر.

شنوتو و ناملیک هم سازنده های ایرانی دارند و بستری برای انتشار پادکست و البته گوش کردن به آنهاست.

معروف ترین پادکست دنیا گمانم پادکست “Serial” باشد، پادکستی که تلاش مجری پادکست، برای فهمیدن این است که عدنان سید، دوست دخترش را کشته یا نه؟!

پادکست سریال بیش از 50 میلیون بار دانلود و شنیده شده!

در اینجا لیست خوبی از پادکست های انگلیسی زبان که ارزش شنیدن دارند را می توانید پیدا کنید.

پادکست های فارسی زیادی هم داریم که بعضی از معروف ترین هایشان اینها هستند:

  • چنل بی
  • بی پلاس
  • پادکست سفر محتوا
  • پادکست ۱۰ صبح
  • رادیو مرز
  • دایجست

 

سخنرانی گوش کنید.

بیشتر منظورم سخنرانی های مذهبی است، بعضی از سخنران ها واقعا دوست داشتنی اند، حرف زدنشان هم شیرین است، حالتان را هم خوب می کنند. حرف هایشان هم دل آدم را زنده می کند.

سخنرانی های استاد فاطمی نیا از آن قبیل است، کلامش رسا و مطالبش ساده و عمیق است، از دست ندهید.

در راسخون می توانید لیست کاملی از سخنرانی هایشان را پیدا کنید و همچنین در سایت ثقلین هم سخنرانی های زیادی از ایشان یافت می شود.

 

آلبوم عکس ها را ورق بزنید!

کلی خاطره به یادتان می آید و حس نوستالژیکی که از تک تک عکس ها می گیرید، احتمالا حالتان را سر جایش می آورد. (الکی! معمولا بدتر آدم را دپرس می کند!)

عکس های روی گوشی هم قبول است! یا اگر عکس ها را روی کامپیوتر یا روی فلش یا سی دی ذخیره کرده اید، آن ها هم هر از گاهی سر زدن بهشان، خاطرات را حسابی زنده می کند.

 

عکس پروفایل عوض کنید!

حالا که عکس های تان را زیر و رو کرده اید، شاید بد نباشد یکیشان را برای پروفایل انتخاب کنید. یا پست اینستاگرام بگذارید یا استوری کنید؟

 

قرآن و دعا بخوانید

قرآن خواندن اثر عجیبی می تواند بگذارد، دل آدم را وا می کند، کاری می کند غم هایش را فراموش کند، خدا را به یاد آدم می آورد و گاهی عجیب آرامش بخش است.

قرآن را اگر با ترجمه های جدید بخوانید بهتر است، ترجمه ی معروفِ مرحوم الهی قمشه ای شاید زمان خودش، کار بزرگی بوده باشد، ولی امروزه ترجمه های خیلی بهتری پیدا می شود و زبان روان تری هم دارد، ترجمه ی آقای بهرام پور گزینه ی خوبی است.

سایت پارس قرآن، سایت بسیار خوبی برای خواندن و دیدن و شنیدن قرآن به صورت آنلاین است، می تونید استفاده کنید.

از این ربات تلگرام هم می توانید برای همین منظور بهره ببرید.

برای اندروید احتمالا بهترین نرم افزار قرآن، نرم افزار حبل المتین است، البته یکبار باید برای برخی امکاناتش، از جمله دسترسی به همه ی تفسیر ها وصوت همه قاری ها پولی پرداخت کنید که البته ارزشش را دارد و هزینه اش هم خیلی زیاد نیست.

 

سر و سامانی به ایمیل ها و شبکه های اجتماعی تان بدهید.

اگر مثل من باشید، در اینباکس ایمیلتان، +9999 تا ایمیل هست که آرزو دارند، عنایتی بکنم و احیانا بازشان کنم! که البته هرگز رخ نمی دهد، مگر اندک ایمل هایی دستچین!

بیشتر بخوان بیشتر بدان  تفاوت بین فایروال و آنتی ویروس

یکی از کار های مفید می تواند، خارج شدن از اشتراک ایمیل هایی است که دوست ندارید برایتان ایمیل بفرستند. و پاک کردن قبلی ها است. یا البته اگر فکر می کنید یک درصد، یکی از آن ها بدرد بخورد، همه شان را در یک پوشه بریزید و بگذارید بماند، خدارا چه دید، شاید روزی بدرد خورد!؟

همین برنامه را برای کانال هایی که در تلگرام عضو هستید و ماهی یکبار هم نمی خوانید و پیج هایی که در اینستاگرام فالو می کنید که الکی وقتتان را می گیرد، می توانید انجام دهید. (آرشیو کردن کانال ها در تلگرام هم گزینه خوبی است که هم هستند و هم حواستان را پرت نمی کنند.)

 

یک غذای جدید بپزید!

املت از جمله غذا های جدیدی که تا حالا نپختین!!!

کتاب و مجله های آشپزی که احتمالا همه در خانه چند تایی دارید و اگر شما هم مثل ما باشید، 99 درصد غذاهایش را یکبار هم درست نکرده اید! یکبار هم که شده یکی را درست کنید!

سایت و اپلیکیشن های آموزش آشپزی خوبی هم یافت می شود. از آن ها هم دریغ نکنید!

اپلیکیشنهای هایفود یا زعفرون و پاپیون را برای اندروید می توانید امتحان کنید.

سایت ایران کوک و مامی‌فود هم سایت های آموزشی خوبی هستند که می توانید از آموزش هایشان استفاده کنید.

راهکار حوصله سررفتن

راهکار حوصله سررفتن

مرتب کردن حافظه کامپیوتر و گوشی

گویا مرتب کردن انبوه وسایل فیزیکی ای که در خانه هست برای جمع کردن کافی نبود، حالا نسل ما باید علاوه بر آن ها با فایل ها و پوشه های مجازی هم سر و کله بزنند!

پوشه ی دانلودها” اینروزها در الکترونیکی جات (!) کار همان انباری قدیم را می کند، ملغمه ای است از انواع آهنگ ها و فیلم و سریال ها، کلیگ های آموزشی و غیره، نرم افزار هایی که برخی حتی نصب هم نشده اند هرگز، در کنار فایل های پی دی افی که خوانده نشده اند و انبوه فایل های زیپ یا رار (رَر؟) ای که خدا می داند به چه کار می آید و رمزش چیست!

از دیگر کارهای واقعا مفید می تواند مرتب کردن نوت و یادداشت هایی باشد که در نرم افزار های مختلف یادداشت برداری نوشته اید و در طول زمان روی هم تل‌انبار شده. هم به نکته هایی که یادداشت کرده بودید توجه دوباره می کنید و هم با نظم دادن به آن ها کارایی شان را بیشتر می کنید. (این یکی را واقعا توصیه می کنم!)

 

بک آپ بگیرید!

از عکس هایی که دارید روی گوشی، نرم افزار های حجیمی که دانلود کرده اید، فایل هایی که ایجاد کرده اید (با ورد یا اکسل یا هر فرمتی و با هر نرم افزاری) را جایی ذخیره کنید که اگر از بین رفت احیانا، بتوانید برگردانیدشان.

سرویس ایرانی ابرینو

البته توصیه خوبی است که عکس های گوشیتان را روی فضای ابری، ذخیره کنید.

اگر اندروید دارید با گوگل فتوز/ و اگر آیفون است با “آی‌کلاود“. یا از نرم افزار های ثانویه مثل دراپ باکس و یا وان‌درایو مایکروسافت، سروی “مگا” که 50 گیگ فضای رایگان می دهد، یا سرویس ایرانی “ابرینو” هم می توانید بهره ببرید.

 

چیزی را تعمیر کنید!

هیچ واشری چکه نمی کند؟ وقتش نیست دست به کار شوید؟ دستگیره ای پیچش شل نشده؟ لولایی صدا نمی دهد که روغنکاری بخواهد؟ چیزی نشکسته که چسب بخواهد؟

شاید بتوانید آن مدادفشاری (اتودی) که از مدتها قبل نوکی درونش گیر کرده و و کار نمی کند را دوباره به چرخه ی حیات بازگردانید؟

دستگیره ی قابلمه ای نیاز به سفت کردن ندارد؟ پیراهن یا شلواری که دوختن بخواهد ندارید؟ هیچ لباسی که دکمه اش افتاده باشد در کندتان منتظر نخ و سوزن شما نیست؟

معمولا کاری در خانه هست و چیزی برای تعمیر پیدا می شود، باور نمی کنید؟ یک دقیقه فکر کنید ببینید چیزی دارید برای تعمیر یانه؟ من که بدن فکر می توانیم دو سه مورد را نام ببرم. (شک بین دو و سه هم به خاطر این است که نمی دانم برای سومی فکر کردم یا از همان اول در ذهنم آمد؟!!)

در وبلاگ استادکار در مورد تعمیرات مربوط به خانه مطالبی یافت می شود که هرچند خیلی دقیق نیست ولی شاید بدرد بخورد

 

خانه را مرتب کنید!

اگر چیزی برای تعمیر نباشد در خانه، حتما ولی چیز سالمی پیدا می شود که سر جای خودش نباشد! اتاق من که شاید بگویی 50 درصد وسایل نیاز مبرم به مرتب کردن و جابجایی دارند! خانه شما را نمی دانم!

دفتر یا کتابی که روی میز رها شده یا لباسی که روی تخت یا صندلی ولو شده، سیم شارژری که گوشه ای افتاده و در موارد حاد تری مانند اتاق بنده، شیشه های عطر خالی ای که لابه لای لباس ها گم شده، فیش های بانکی ای که کنار کتاب ها در کتابخانه رها شده اند و بسیاری موارد دیگر که نیاز به توجه شما دارند!

شاید هم چیزی را تمیز کنید، نزدیک عید، همه جای خانه نیاز به شستشو و تمیز کردن دارد!

 

تمرین خط کنید!

آنقدر ها هم سخت نیست! با هر از گاهی تمرین کردن هم می شود خط تان را خیلی بهبود ببخشید. کسی که هر هفته یک بار مثلا در حد یک صفحه تمرین کند، بعد از یک دوره نه خیلی طولانی خطتان خیلی تغییر می کند، تعاریف این و آن را هم می شنوید که چقدر خط تان خوب شده و استعداد دارید و…

پس اگر خانه بیکار بودید، شروع کنید به تمرین خوش نویسی! آموزش های رایگان سایت خط و قلم را ببینید که با تئوری خطاطی نستعلیق آشنا شوید. یک عکسی از اینترنت دانلود کنید، مثل عکس پایین که از سایت خوش خطی پیدا کرده ام و سعی کنید شبیه به آن بنویسید. (اگر چاپش کنید چه بهتر!)

 

یک سخنرانی از تد ببینید!

ضرر که ندارد! ابه اطلاعاتتان افزوده می شود، چیز جدید یاد می گیرید و نسبت به 20 دقیقه قبلش کمی بیشتر می دانید!

بیشتر بخوان بیشتر بدان  نی نی سایت داستان غمگین

یا اینکه یک ویدیوی حوصله سر بر می بینید که وسطش خوابتان می برد! (خیلی هم بد نیست البته!)

می دانستید دکتر ظریف هم در تد سخنرانی دارد؟

برنامه ریزی کنید!

نمی دانم اهل برنامه ریزی هستید یا برنامه ریزی را مخصوص قرتی ها و خارجی ها می دانید؟ یا چه! به هر حال اوقاتی که در خانه اید، فرصت مناسبی است که به برنامه ریزی آینده بپردازید.

شاید فرصت خوبی هم باشد برای بازنگری زندگی، بررسی اهداف و آرزو هایی که داشتید، یا مرور آنجه برای اهدافتان کرده اید و خلاصه زمانی است که می توانید از دور به خودتان و زندگیتان نگاهی بیاندازید، و ارزیابی کنید و احیانا تغییراتی در زندگی تان بدهید!

برنامه ریزی هم می تواند ترسناک باشد، که (علاوه بر قرتی بودن!) آدم را می ترساند که نکند رهایش کنم، یا بارها برنامه ریزی کردم، چه شد؟ که حالا دوباره می‌خواهم برنامه ریزی کنم؟ بعد من برنامه ریزی می کنم ولی هزاران متغییر هست که هیچ دخلی در آن ها ندارم، برنامه ریزی من چه اهمیتی دارد؟!

البته من هم نمی گویم الزاما تحول عظیمی قرار است با برنامه ریزی رخ بدهد، فقط می گویم وقت مناسبی برای برنامه ریزی کارهایی است که می توانید انجام دهید.

هر چقدر هم که متغییرهای غیر قابل کنترل زیاد باشد، کارهایی هم هست که در اختیار شماست و زمان هایی آزادید هر کاری (تقریبا هر کاری) بکنید. برای آن کار ها و زمان ها برنامه ریزی کنید!

 

در خانه ورزش کنید!

دوستی دارم که فقط با تمرین در خانه، با حرکات نسبتا ساده، مثل شنا و دراز نشست و بارفیکس و البته رعایت رژیم غذایی، توانسته شکم شش تکه و بدن عصلانی و لاغری برای خودش بسازد.

راز کارش هم بنظرم این بود که زمان مشخصی برای ورزش اش اختصاص داده بود و روزهای فرد را همیشه ساعت 8 شب شروع به شنا رفتن می کرد!

این نظم و ترتیب نتیجه می دهد، دست کم نگیریدش!

برای تمرین در خانه می توانید از این جزوه که ترجمه ی تیم دوپامین است استفاده کنید که اصلش هم کتابی نوشته جی است که آن را هم از اینجا می توانید دانلود کنید.

 

بازی کنید!

برای بعضی ها احتمالا آخرین چیزی باشد که به ذهن می آید، افت دارد که ظاهراً! کسانی هستند که سنشان که دو رقمی شد دیگر بازی رابوسیده اند و گذاشته اند کنار!

بعضی ها هم که مصداق “مردا هیچ وقت بزرگ نمیشن” هستند، از خانم ها زیاد شنیده می‌شود که می گویند انگار دو تا بچه دارم در خانه (برای خانواده‌ ای که یک بچه دارند).

البته افراط و تفریط همیشه مضموم است، گاهی بازی در خانه، به خصوص اگر بچه ای هم در خانه باشد، کسی را نمی کشد! هم وقت را پر می کند و هم اوقات شادی را رقم بزند.

اگر کنسولی دارید برا بازی، خب چند دست فیفا یا چند راند کال آف دیوتی آدم را حسابی سر حال می آورد. اگر که حرفه ای گیمر هم هستید که دیگر من حرفی ندارم، “دوتا” و کانتر و اخیرا فورت نایت و پابجی و دیگر بازی هایی که خودتان بهتر می شناسید را بروید سراغشان!

اگر اهل آن ها نیستید، بازی های فکری و بورد گیم ها هم گزینه های جالبی هستند. بازی راز جنگل اگر در خانه تان هست، هم نوستالژی است و هم وقت تان را پر می کند و جلوی سر رفتن حوصله تان را می گیرد و هم حال می دهد!!/

منچ و مار پله هم می توانید بازی کنید!

تخته نرد و شطرنج و ریورسی (اوتلو) هم اگر دارید می‌توانید بازی کنید یا می توانید از نسخه های اینترنتی شان هم استفاده کنید.

بازی های زیادی هم هستند که با کاغذ قلم می توانید بازی کنید، همه چیزی که نیاز دارید، یک صفحه کاغذ و خودکار یا مداد است. (به علاوه ی یکی دو نفر آدم بیکار که با شما بازی کنند!) بازی هایی که می شود با کاغذ و قلم کرد بیشتر از چیزی است که فکر می کنید و می شناسید، اگر خدا بخواهد، بعضی هاشان را معرفی خواهم کرد ولی فعلاً هر بازی ای که می شناسید، را بازی کنید. اسم فامیل، ایکس او، نقطه خط، تانک تانک و…

 

به کسانی که مدتهاست خبری از آنها ندارید زنگ بزنید

دوستی دارم که 5 ماه پیش می خواستم زنگ بزنم و حالش را بپرسم، ولی آن موقع خوابم می آمد و ماند برای بعد، بعدی که هنوز بعد از 5 ماه وقتش نشده!

حالا که در خانه بیکار مانده اید وقت خوبی است که یادی از آن ها بکنید. می دانم که ضایع است بعد از مدت ها بخواهید به کسی زنگ بزنید و حالش را بپرسید ولی مطمئنم که اگر الان این کار را بکنید بهتر از هر وقت دیگری در آینده است. که هر چه یشتر فاصله بیافتد سختتر خواهد شد.

 

برای یک شغل خوب رزومه بفرستید!

شغلی که داشتنش شبیه به آرزو باشد برایتان در شرکتی که احتمال کمی دارد استخدامتان کند، برای آن شغل رزومه بفرستید!

چون شاید قبول شدید! حالا که بیکار هستید و حوصله تان هم سر رفته، چرا دست رد به یک کار هیجان انگیز بی خطر که می تواند نتیجه فوق العاده حوبی داشته باشد، بزنید؟

جابینجا کمک می کند سریع رزومه بسازید و بفرستید برای شرکتی که می خواهید.

 

از آموزش های آنلاین استفاده کنید.

نمی دانم اهل چه کاری هستید و علایقتان چییست، ولی احتمال خیلی زیاد آموزشی برایش در اینترنت پیدا می شود. اگر به کار های کامپیوتری و اینترنتی علاقه دارید که قطعا آموزش های فراوانی پیدا می کنید.

برای اکثر موضوعات دیگر، آموزش گیتار زدن، نویسندگی، نقاشی کشیدن، بافندگی، آشپزی وتقریبا هر مهارت دیگری، آموزشی در اینترنت پیدا می شود!

پس چه وقتی بهتر از این که شروع کنید؟ شروع هر کاری از مراحل سخت آن است، حالا که در خانه اید و وقت دارید، موقعیت مناسبی است برای شروع یک فعالیت مفید و سرمایه گذاری روی خودتان.

اخیرا فرادرس بخشی از آموزش هایش را رایگان کرده، سری بزنید، شاید آموزش بدردبخوری پیدا کردید!

آموزش های لیندا و دیگر منابع خارجی مثل “یودمی” را می توانید به رایگان از پی سی دانلود دانلود کنید.


چه کار های دیگری می توان در خانه کرد که حوصله مان سر نرود؟ شما بگویید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تفاوت بین فایروال و آنتی ویروس x بخوانید...