خواب ظهور
همه ما در زندگی خواب های زیادی می بینیم. ولی ممکن است گاهی خواب های جالبی ببینیم که دنبال معانی اون ها باشیم. مثل خواب ظهور.
هلث کده در این مطلب در مورد این سبک خواب صحبت می کنه…
ظهور در اسلام
در حکومت جهانی یکپارچهای که شیعیان ترسیم میکنند، دین برتر و آیین پذیرفته شدهٔ مردم، اسلام خواهد بود و این نشان میدهد که برنامه مهدی، جهان شمول و فراگیر خواهد بود و مردم با رغبت و علاقه، دین اسلام را اختیار خواهند کرد و نجات و سعادت خود را در پیروی از آن خواهند دانست. در نتیجه، اخلاق دینی، در میان مردم حاکم شده و فساد، کفر و بیدینی از بین خواهد رفت.
- از پیامبر اسلام نقل شدهاست: (تا هر کجا که تاریکی شب وارد شود، این آیین ورجاوند نفوذ خواهد کرد).
- از حسن بن علی، دربارهٔ از بین رفتن کفر و بیدینی از جهان و پذیرش آیین واحد از سوی مردمان نقل شده که: (خداوند در آخر الزمان و دوران سختی روزگار و دوران نادانی مردم، مردی را برانگیزد واو را با فرشتگان خود، یاری دهد… و او را بر سراسر زمین چیره فرماید تا این که (مردم) از روی میل یا از روی اکراه، دین را بپذیرند. او زمین را از داد و نور و برهان پر کند. شرق و غرب زمین از آیین او پیروی کنند. تا آن که کافری نماند، مگر این که ایمان آورد و گناه کار و فاسدی نماند، مگر این که نیکوکار شود. در حکومت او، درندگان با هم آشتی میکنند!)از دیگر ویژگیهای برجسته این جامعهٔ جهانی، این است که همگان در آن یکتاپرستند و خدا را به یگانگی میپرستند و شریکی برای او قرار نمیدهند و از گناهان و مفاسد دوری میجویند.
- در سخنان علی بن ابی طالب آمده:(هیچ آبادی ای نخواهد ماند، مگر آن که در آن جا هر صبح و شام، به یکتایی خدا، شهادت داده خواهد شد).
- محمد بن علی امام پنجم شیعیان در سخنان خویش گفته: (هیچ یهودی و مسیحی و هیچ پرستشکنندهٔ غیر خدایی باقی نمیماند، مگر این که به او ایمان میآورد و او را تصدیق میکند).

ظهور در اسلام
عدالت فراگیر جهانی
از نظر شیعیان، عدالت تنها در حکومت جهانی مهدوی برآورده خواهد شد و عدل و قسط و مساوات، نماد اصلی حکومت او خواهد بود.
- مشهور است که از پیامبر اسلام دربارهٔ اوضاع زمین پس از ظهور امام دوازدهم شیعیان نقل شده که: (فَیَمْلَأُ اْلأَرْضَ قِسْطاً وعَدْلاً کَمَا مُلِئَتْ جَوْراً و ظلماً)؛ (پس زمین را از عدل و داد لبریز میکند، پس از آن که از ستم و بیداد پر شدهاست).
- پیامبراسلام: (یَسَعُهُمْ عَدْلُهُ)؛ (عدالتش فراگیر شود).
- جعفر بن محمد: (به خدا سوگند! عدالت او)، در خانههایشان وارد میشود؛ همچنان که گرما و سرما وارد میگردد).
- امام هشتم شیعیان:(هرگاه (مهدی موعود) خروج کند، زمین به نور پروردگارش روشن میشود و ترازوی عدالت میان مردم برقرار میگردد. پس کسی به کسی ستم نخواهد کرد).
پیشرفت و رفاه جهانی
از دید شیعیان، در دولت مهدی موعود، وضع اقتصاد و معیشت عمومی مردم، سامان خواهد یافت. در آن عصر، نعمتهای الهی افزون، آبها مهار، زمینها حاصل خیز ومعادن ظاهر خواهد شد. هیچ فقیری باقی نخواهد ماند تا از بیت المال، کمک مالی دریافت کند. رونق و شکوفایی اقتصادی، باعث خواهد شد که همگان از برکات و آثار دولت او، برخوردار شوند و چهره کریه فقر، نابرابری، فساد مالی و… از جهان رخت برخواهد بست.
- پیامبر اسلام: (خداوند به وسیلهٔ مهدی، از امت، رفع گرفتاری میکند).
- همچنین وی میفرماید: (امت من در دوران مهدی، چنان متنعم شود که بسان آن، بهرهوری را ندیده باشد. آسمان پیوسته باران (رحمت) خود را بر ایشان فرو میفرستد و زمین، روییدنیهای خود را بیرون میریزد. ثروت در آن روز بر روی هم انباشته میشود. (وقتی) مردی برپاخیزد و بگوید: ای مهدی! بر من عطا نما؛ گوید: دریافت کن).
- امام پنجم: (مهدی، اموال را میان مردم چنان به مساوات تقسیم میکند که دیگر محتاجی دیده نمیشود تا به او زکات دهند).
- و همچنین از او نقل شده: (آن چنان میان مردم، مساوات برقرار میسازد که حتی نیازمند به زکات را هرگز نخواهی دید).
- (امّت اسلامی در عهد او آن چنان از فراخی معیشت برخوردار میشود که هرگز نظیر چنین نعمت و آسایشی دیده نشدهاست).
رضایت و خشنودی جهانی
یکی از ویژگیهای مهم حکومت مهدی، تأمین خشنودی و رضایت همهٔ ساکنان زمین و آسمان است. از آن جایی که دولت او، دولت عدالت گستر، فقیر ستیز، دانش گستر، رفاه آور، ظلم ستیز ومردم دوست است، همگان از آن راضی خواهند بود و در آرامش و شادی زندگی خواهند کرد. در روایات آمدهاست:
- (زمین را پر از عدالت میکند، آن چنانکه پر از ستم شدهاست. در خلافت او اهل آسمان و زمین، حتی پرندگان آسمان خشنود میشوند).
- (اهل آسمان و ساکنان آن برای ظهور او خوشحال میشوند؛ او زمین را پر از عدالت میکند، آن سان که پر از جور وستم شده باشد).
- از پیامبر اسلام آمده: (شما را به مهدی، مردی از قریش بشارت میدهم که ساکنان آسمان و زمین از خلافت و فرمانروایی او خشنودند).
- (ساکنان زمین و آسمان به او عشق میورزند).
منابع:ویکی پدیا
بیشتربخوانید بیشتر بدانید
- علائم بیماری غلظت خون
- قرص وارفارین
- آمپول نوروبیون
- شعرهای عاشقانه ترکمنی
- فواید نگهداری سگ
- دانلود اهنگ ترکی
- وکیل
خواب ظهور و تعابیر آن
همین قدر که در خواب به انسان الهام شود که شخصی را که می بیند امام زمان(عج) است کافی است. به حسب آنچه در برخی روایات نیز آمده است شیطان در خواب به صورت پیامبر و اوصیای پیامبر(ص) متمثل نمی شود. البته از آنجا که ما سابقه ذهنی و تصوری نسبت به امام زمان(عج) نداریم چه بسا در تطبیق اشتباه کنیم. مگر اینکه در عالم خواب از قراین و اشارات و یا معرفی دیگران بتوان متوجه شد. در هر صورت این گونه خواب ها به مقداری که موجب نشاط معنوی و ازدیاد محبت و مواظبت در عمل گردد خوب است اما نباید با تعریف کردن آن برای دیگران موجبات غرور و یا سبک شدن مقدسات شود.
جهت توضیح بیشتر توجه شما را به مطالب زیر جلب می کنیم:
جهت توضیح بیشتر توجه شما را به مطالب زیر جلب می کنیم:
دانشمندان طبیعى اروپا براى رؤیا حقیقتى قائل نیستند و بحث از ارتباط آن با حوادث خارجى را واجد وزن علمى نمى دانند، جز بعضى از روان شناسان که درباره آن تحقیقاتى دارند و علیه دسته اول به خواب هایى که پرده از امور پنهانى برمى دارد یا از حوادث آینده خبر مى دهد – به طورى که نمى توان آن ها را تصادفى و اتفاقى دانست – استدلال کرده اند.
قرآن در این باره چه مى گوید؟
در قرآن شریف خواب هایى از پیغمبران و دیگران نقل و تصدیق شده است؛ مانند خواب حضرت ابراهیم درباره ذبح اسماعیل، خواب حضرت یوسف، خواب رفقاى زندانى آن حضرت، خواب ملک مصر و خواب رسول اکرم(ص) درباره فتح مکه. در روایات پیغمبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) شده نیز شواهدى وجود دارد.
همه ما یا خودمان خواب هایى دیده ایم که بر امور مخفى یا حل مشکلات علمى یا وقوع حوادثى در آینده دلالت داشته است و یا از دیگران این گونه خواب ها را شنیده ایم. این خواب ها – مخصوصاً خواب هاى صریحى که به تعبیر احتیاج ندارد – را نمى توان اتفاقى دانست و به طور کلى با جریان هایى که قابل انطباق بر آن ها است، بى ارتباط خواند.
البته نمى توان انکار کرد که بعضى از عوامل درونى از قبیل امراض و انحرافات مزاجى و خستگى و پُرى شکم و همچنین پاره اى از عوامل بیرونى مانند گرما و سرما و دیگر چیزهادر قوه خیال تأثیر دارد و قوه مخیّله نیز در خواب مؤثر است؛ مثلاً کسى که تحت تأثیر حرارت یا برودت شدید واقع شده، در خواب آتش هاى شعله ور یا برف و یخ مشاهده مى کند و کسى که امتلاى معده و انحراف مزاج دارد، خواب هاى مشوش و بى سروته مى بیند.
همچنین اخلاقیات و صفات نفسانى نیز در رؤیا بى تأثیر نیست. به همین جهت اکثر خواب ها در اثر تخیلاتى است که اسباب داخلى و خارجى موجب آن ها شده و در واقع کیفیت تأثیر آن اسباب را نشان مى دهد. دانشمندان طبیعى فقط همین اسباب را بررسى کرده اند و نتیجه گرفته اند که خواب حقیقت ندارد؛ ولى همان طور که تأثیر این اسباب را نمى توان انکار کرد، حقیقت داشتن پاره اى از رؤیاها و ارتباط آن ها با امور خارجى را نیز نمى توان نادیده گرفت.
آیا نفس با رؤیا اتصال دارد؟
کسى که خواب مى بیند در فلان روز فلان جریان واقع خواهد شد و در موقع معین هم واقع مى شود، نمى توان گفت نفس او با حادثه اى که هنوز وجود نیافته ارتباط پیدا کرده است؛ زیرا ارتباط وجودى بین موجود و معدوم محال است. همچنین کسى که خواب مى بیند در فلان مکان ظرفى چنین و چنان دفن است و فلان مقدار سکه طلا و نقره در آن موجود است و بعد از بیدار شدن به سراغ آن جا مى رود و زمین را حفر مى کند و ظرف را با همان خصوصیات مى یابد، نمى توان گفت نفس وى با آن ظرف اتصال داشته است؛ زیرا اتصال نفس با امور مادى از راه حواس صورت مى گیرد و ظرفى که با فاصله زیر خاک قرار گرفته قابل درک حسى نیست. به همین جهت گفته اند ارتباط نفس با این گونه حوادث و اشیا از راه اتصال با علل و اسباب آن ها است.
توضیح آن که جهان هستى مشتمل بر سه عالم است:
1. عالم طبیعت که با آن آشنایى کامل داریم.
2. عالم مثال که از نظر مرتبه وجود، فوق عالم طبیعى است و موجودات آن صورت هاى بى ماده اند و نسبت به موجودات مادى جنبه علیت دارند.
3. عالم عقل که فوق عالم مثال است و در آن حقایق موجودات بدون ماده وصورت موجودند و نسبت به موجودات عالم مثال جنبه علیت دارند.
بدون دیدگاه