رفع بوی بد دهان نی نی سایت

رفع بوی بد دهان نی نی سایت

رفع بوی بد دهان نی نی سایت

بوی بد دهان در بسیاری از افراد یک مشکل غیر قابل تحمل است و باعث کاهش اعتماد به نفس در فرد و آزردگی اطرافیان می‌شود. این موضوع زمانی که فرد از بوی بد دهان خود آگاه نباشد برای اطرافیان آزار دهنده‌تر است.

جای تعجب نیست که در همه‌ی فروشگاه‌ها قفسه‌هایی مملو از انواع آدامس و خوشبو کننده‌های دهان برای رفع بوی بد دهان وجود دارد. اما این محصولات راه حل موقت هستند زیرا علت اصلی این مشکل را برطرف نمی‌کنند.

اگرچه بدبویی دهان یک فوریت پزشکی نیست، اما لازم است که درمان شود زیرا حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد از جمعیت جهان با این

مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند.

رفع بوی بد دهان نی نی سایت

در دهان ما صدها باکتری زندگی می‌کنند و محل تجمع آن‌ها در حفره‌ی دهانی و بر روی زبان، لثه، فضای بین لثه و دندان و مسیر دستگاه گوارش قرار دارد. نوع بوی بد دهان با توجه به منبع یا علت اصلی آن می‌تواند متفاوت است.

1: بهداشت ضعیف دندان‌ها:

مهم‌ترین و اصلی‌ترین علت بوی بد دهان عدم رعایت بهداشت دهان و دندان است.

2: خواب و تغییرات دهان در خواب:

در زمان خواب دهان خشک می‌شود و تولید بزاق کاهش می‌یابد به همین دلیل باکتری‌های عامل بوی بد در دهان بیش‌تر شده و بعد از بیدار شدن، دهان بد بو می‌شود. تحقیقات نشان می‌دهد که آپنه خواب نیز می‌تواند باعث بوی بد دهان شود.

از بین بردن بوی بد دهان نی نی سایت

3: بیماری‌های داخلی:

برخی بیماری‌ها باعث بدبویی دهان می‌شوند مثل: دیابت کنترل نشده، کتواسیدوز دیابتی، خشکی دهان (بزاق اثر ضد میکروبی دارد)، عفونت‌ گلو، سینوزیت یا عفونت سینوس‌ها. و همچنین سرطان‌ها، اختلالات دستگاه گوارش مانند سوزش سر دل یا رفلاکس اسید معده (GERD)، استفراغ، زخم معده، انسداد روده، عدم تحمل لاکتوز، نارسایی کبد، نارسایی کلیه و

بیشتر بخوان بیشتر بدان  ورم غدد لنفاوی نی نی سایت

عفونت دستگاه تنفسی فوقانی یا تحتانی.

4: بیماری‌های دهان و دندان:

سنگ‌های لوزه که محل رایج تجمع باکتری‌ها هستند می‌توانند منبع بوی بد دهان باشند. عفونت در دهان، زخم‌های جراحی بعد از عمل جراحی در دهان، کشیدن دندان، پوسیدگی دندان، بیماری لثه یا زخم‌های دهان می‌توانند در دهان بوی بد ایجاد

کنند.

رفع بوی بد دهان در نی نی سایت

دندان‌ها و لثه‌های خود را در شب و بعد از آخرین چیزی که می‌خورید و همچنین حداقل یک‌بار در طول روز با خمیردندان حاوی فلوراید مسواک بزنید. فراموش نکنید که زبان خود را نیز به‌خوبی مسواک کنید و یا از پاک‌کننده‌ی زبان استفاده کنید. استفاده از

غذاها و نوشیدنی‌های حاوی شکر را کاهش دهید.

  • با تیم دندان‌پزشکی خود به‌صورت مرتب ملاقات کنید.
  • بین دندان‌های خود را با «برس‌های بین دندانی» یا نخ دندان حداقل یک بار در روز تمیز کنید. مسواک زدن فقط حدود 60 درصد از سطح دهان شما را تمیز می‌کند. محصولات دیگری نیز وجود دارد که شما می‌توانید با استفاده از آن‌ها بین دندان‌های خود را تمیز کنید.
  • از دهان‌شویه استفاده کنید. برخی از دهان‌شویه‌ها حاوی مواد ضد باکتری هستند که می‌توانند باکتری‌هایی را که عامل بوی بد دهان هستند را از بین ببرند.

رفع بوی بد دهان در صبح نی نی سایت

شما باید از یک مسواک جداگانه برای تمیز کردن دندان‌های مصنوعی استفاده کنید. قاعده‌ی کلی این است: مسواک کردن، در آب فرو بردن و دوباره مسواک کردن. در صورت ممکن دندان‌های مصنوعی خود را در یک کاسه آب تمیز کنید. قبل از اینکه دندان‌های مصنوعی را در آب فرو برید، آن‌ها را مسواک کنید تا ذرات غذا از آن پاک شوند.

دندان‌های مصنوعی را به مدت زمان کوتاهی در یک پاک‌کننده‌ی مخصوص قرار دهید و سپس دوباره آن‌ها را مسواک کنید. همان‌طور که دندان‌های طبیعی را مسواک می‌کنید، دندان‌های مصنوعی را نیز مسواک کنید. مطمئن شوید که تمام سطوح دندان‌های مصنوعی ازجمله سطوحی که با لثه‌ها تماس دارد، را تمیز کرده‌اید. اگر متوجه لکه یا رسوب در دندان‌های مصنوعی شدید، باید آن را برای تمیز کردن به نزد دندان‌پزشک خود ببرید. اکثر دندان‌پزشکان یک مسواک با سر کوچک یا متوسط و یا یک مسواک مخصوص دندان‌های مصنوعی را به شما توصیه می‌کنند.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  تریام هگزال

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خواص اسطوخودوس x بخوانید...