زاکسیم 400

زاکسیم 400

زاکسیم 400

داروی زاکسیم ۴۰۰ و ۲۰۰ یک آنتی بیوتیک برای درمان عفونت ریه، عفونت ادراری، عفونت رحم، عفونت دندان و عفونت واژن است که در اشکال قرص و کپسول می باشد.

زاکسیم 400 ویکی پدیا

داروی زاکسیم (Zaxime) با نام دیگر سفیکسیم یک آنتی بیوتیک برای درمان عفونت های باکتریایی تجویز می شود و به شکل کپسول 200 ، 400  و شربت زاکسیم 100 جهت درمان عفونت های ریه، عفونت رحم، عفونت دندان و عفونت واژن استفاده می شود.

کپسول زاکسیم یک داروی آنتی بیوتیک است که در دسته سفالوسپورین ها قرار دارد که می تواند با بسیاری از باکتری ها مبارزه کند و جهت درمان عفونت های باکتریایی تجویز می شود. نکته قابل توجه این است که زاکسیم برای درمان عفونت های ویروسی نظیر آنفولانزا، سرماخوردگی و کرونا تجویز نمی شود.

این دارو در اشکال شربت و قرص یا کپسول در داروخانه ها بفروش می رسد که تشخیص شکل مصرفی این دارو بر اساس شرایط سنی و تشخیص پزشک می باشد. شربت زاکسیم 100 بیشتر جهت درمان کودکان و افرادی که مشکل در بلع دارند تجویز می شود.

زاکسیم 400

داروی زاکسیم یا سفیکسیم یک آنتی بیوتیک پر کاربرد است که می تواند با بسیاری از بخصوص باکتری های گرم منفی مبارزه کند و موارد تجویزی آن جهت درمان عفونت های باکتریایی می باشد.

زاکسیم به خوبی از طریق گوارش جذب می شود و پس از مصرف حدود 3 تا 8 ساعت طول می کشد تا به اوج غلظت سرمی خود برسد. دفع این دارو از طریق ادرار و مدفوع می باشد و به همین خاطر افرادی که دچار مشکلات کلیوی هستند باید قبل از تجویز با پزشک خود مشورت کنند. نیمه عمر زاکسیم حدود 3 تا 4 ساعت می باشد که البته افرادی که مشکلات کلیوی دارند این مقدار به 4 تا 6 ساعت می رسد.

زاکسیم برای عفونت های رحم، عفونت دندان، عفونت ریه، عفونت استخوان و همچنین عفونت های ادراری بسیار موثر است. البته زاکسیم ممکن است برای درمان عفونت های دیگر از قبیل التهاب گوش میانی ، عفونت واژن نیز تجویز شود.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  نی نی سایت ضربان قلب جنین

زاکسیم 400 برای چیست

موارد مصرف زاکسیم برای درمان عفونت های ناشی از باکتری، بخصوص باکتری های گرم منفی می باشد و از آن برای درمان بیشتر عفونت های باکتریایی استفاده می شود.

عفونت واژن و عفونت رحم از جمله بیماری های عفونتی در زنان است که ممکن است پزشک برای درمان آنها داروی زاکسیم را تجویز کند،البته این دارو فقط برای عفونت باکتریایی تجویز می شود.

داروی زاکسیم برای درمان عفونت های باکتریایی دستگاه ادراری، برونشیت، سوزاک، التهاب لوزه و گلو، التهاب گوش میانی تجویز می شود. سوسپانسیون زاکسیم نیز برای عفونت های باکتریایی کودکان توسط پزشک استفاده می شود.

زاکسیم 400 چیست

در زمان مصرف زاکسیم می بایست به برخی از هشدارها توجه کنید تا زاکسیم برای شما بی خطر باشد، زیرا در صورت تجوه نکردن به برخی موارد ممکن است عوارض شدیدی داشته باشد.

ممکن است برخی افراد به زاکسیم یا برخی از داروهای آنتی بیوتیک هم خانواده این دارو حساسیت داشته باشند، به همین خاطر حتما قبل از تجویز اگر حساسیتی به این دارو دارید به پزشک خود اعلام کنید.

داروهای پنی سیلین از جمله آنتی بیوتیک هایی است که ممکن است برخی افراد به آن حساسیت داشته باشند. اگر به پنی سیلین حساسیت دارید حتما قبل از تجویز زاکسیم به پزشک خود اعلام کنید. همچنین اگر به آنتی بیوتیک های سفازولین ، سفتی بوتن و سفالکسین حساسیت دارید حتما با پزشک خود مشورت کنید.

زاکسیم 400 سفیکسیم

همانطور که گفته شد مقدار و دوز مصرفی زاکسیم به شرایط بیماری، سن بیمار، وزن بیمار و شرایط پزشکی بیمار بستگی دارد و پزشک بر اساس این شرایط مقدار زاکسیم را تجویز می کند.

دوز عمومی زاکسیم در بزرگسالان مقدار 200 – 400 میلی گرم یک بار در روز یا بر اساس شدت بیماری و تشخیص پزشک 2 بار در روز می باشد.

در افراد بالای 65 سال دوز مشابه تجویز می شود اما قبل از آن میبایست عملکرد کلیه بررسی شود و در صورت اختلالات کلیوی شدید تنظیم دوز صورت گیرد.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  خواص لبو سرماخوردگی

مقدار مصرف سفیکسی در کودکان بر اساس شرایط سنی و وزن آنها تجویز می شود که برای این افراد شربت زاکسیم 100 تجویز می شود که بشکل سوسپانسیون می باشد. دوز عمومی برای کودکان 8 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن به صورت تک دوز می باشد.

سفیکسیم 400 برای سرماخوردگی

سفکسیم یک آنتی بیوتیک قوی می باشد که بر روی طیف وسیعی از میکروب ها موثر می باشد .این دارو جهت درمان کوتاه مدت عفونت های حاد باکتریایی مانند مجاری ادراری،عفونت قفسه ی سینه و عفونت های گوش و حلق تجویز می گردد.این دارو با مهار ساخت دیواره سلولی باکتری ها ،آنها را از بین می برد .
برخی از افرادی که به پنی سیلین ها حساسیت دارند ،ممکن است به این دارو نیز حساسیت داشته باشند .به همین دلیل پیش از شروع درمان در صورت حساسیت به هرگونه آنتی بیوتیک ،نام آن را به پزشک خود یادآوری نمایید.

زاکسیم 400 عوارض

عوارض زاکسیم که شایع است شامل ناراحتی و درد در معده، اسهال، حالت تهوع، نفخ، سردرد یا سرگیجه می باشد که در صورت تداوم یا بدتر شدن هر یک از این عوارض باید بلافاصله به پزشک مراجعه کنید.

زاکسیم 400 در بارداری

قرص زاکسیم در بارداری در گروه B قرار دارد و در سه ماهه اول بارداری منع مصرف دارد، زیرا مشخص نیست که به جنین آسیب می رساند یا خیر. اگر باردار هستید و قصد باردار شدن دارید با پزشک خود مشورت کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خواص اسطوخودوس x بخوانید...