شستشوی گوش با ساکشن
شستشوی گوش با ساکشن یکی از شیوه های رایج جهت از بین بردن موم یا جرم گوش و سایر مواد خارجی، شستشوی گوش می باشد. گوش افراد به طور طبیعی جرم تولید می کند که به غیر از نرم نگه داشتن و چرب کردن گوش از ورود و رشد باکتری ها (یا هر نوع مواد مضر) در این عضو از بدن پیشگیری می نماید.
جرم (واکس) گوش ماده چرب و زرد رنگی است که حالتی چسبنده دارد. این موم با خصوصیت اسیدیته از رشد قارچ و باکتری جلوگیری می کند. جرم گوش به صورت خود به خود و طبیعی به طرف بیرون گوش حرکت کرده و از مجرای گوش خارج می گردد؛ لذا به دستکاری برای خارج کردن آن از گوش نیازی نیست.
شستشوی گوش با ساکشن در کرج
شایان ذکر است، گوش روی روند تولید این موم کنترل کاملی دارد؛ بدین جهت که ترشح و تولید بیش از حد این مادهی چسبنده ممکن است موجب انسداد موقتی گوش شود. حال آنکه اجتماع بیش از اندازه موم در گوش باعث کاهش شنوایی، گوش درد و سوت کشیدن گوش خواهد شد. در این صورت بیمار می بایست برای شستشوی گوش و اقدامات لازم نزد پزشک مراجعه نماید. ضمناً بد نیست بدانید که فقدان جرم گوش امکان دارد به خارش و خشکی گوش منجر شود.
شستشوی گوش با ساکشن مشهد
- از مطالب زیر هم دیدن کنید
پزشک قبل از شستشوی گوش داخل گوش بیمار را به طور دقیق معاینه می کند تا اطمینان یابد که جرم گوش ناشی از تولید بیش از اندازه این ماده است و به دلیل ورود اجسام خارجی نبوده است. بعد از معاینه، پزشک به وسیله اتوسکوپ (گوشبین) وارد گوش میشود. این ابزار درون گوش نور انداخته و مانند ذره بین اجسام را بزرگتر نشان می دهد.
شستشوی گوش با ساکشن در تبریز
بعضی از پزشکان با استفاده از ساکشن به شستشوی گوش میپردازند. بدین شکل که بیمار مدت 3 الی 4 روز به طور مرتب از قطره «گلیسیرین فنیکه» جهت چرب شدن گوش استفاده می کند تا جرمها حالت نرمی پیدا کنند و خروجشان راحت تر صورت گیرد. آنگاه پزشک جرم نرمشده را از طریق دستگاه ساکشن از گوش تخلیه میکند. فشار این دستگاه استاندارد می باشد و به گوش صدمه ای نمیرساند.
شستشوی گوش با آب یا ساکشن
بعضی دیگر از متخصصان گوش نیز به وسیله سرنگ مانندی، سرم نمکی یا آب استریل را وارد گوش کرده تا فشار این آب موجب تخلیه جرمهای اضافه شود. این عمل درد زیادی به همراه ندارد ولی مطمئناً به دلیل خروج جرم اضافه از گوش احساس ناراحتی خواهید داشت. شایان ذکر است این شیوه در ۱۰ الی ۱۵ درصد از افراد انجام میشود و معمولاً در بیمارانی صورت میگیرد که به خوبی قطره گلیسیرین را مصرف نکرده و جرم گوش آنها چرب نشده و سفت مانده است و امکان تخلیه از طریق ساکشن وجود نداشته باشد.