عوارض ژلیش ناخن
آرایش کردن یکی از محبوب ترین کارها نزد بانوان است. تحقیقات بسیاری نشان داده است که آرایش کردن نه تنها اعتماد به نفس بانوان را افزایش می دهد، بلکه نگاه های منفی آن ها نسبت به خود را نیز به طرز محسوسی کاهش می دهد. فارغ از بحث های فوق، آرایش می تواند احساس تازگی و سرزندگی را نیز به افراد منتقل کند و سر منشا تغییرات کوچکی باشد که حال بسیاری از افراد را خوب می کند.
در میان دنیای گسترده ای از خدمات آرایشی، کاشت ناخن و ژلیش نیز این روزها محبوبیت بسیار زیادی کسب کرده اند. ما در این مقاله هلث کده به بررسی عوارض جبران ناپذیر کاشت ناخن و ژلیش می پردازیم.
ژلیش ناخن چیست و چه عوارضی دارد؟
ژلیش ناخن در واقع یک روش کارآمد برای افزایش ماندگاری لاک بر روی ناخن ها است. یکی از رایج ترین مشکلات در میان خانم ها، به ویژه خانم های خانه دار، لب پر شدن لاک ناخن ها در مرور زمان و در اثر کارهای روزانه است. ژلیش ناخن راه حل بسیار پرطرفداری است که به خانم ها کمک می کند تا لاک های خود را با کیفیت و آرایشی مناسب برای مدت زمان طولانی حفظ کنند.
ترکیب لاک ناخن با مواد شیمیایی، که مهم ترین بخش آن را اکریلیک تشکیل می دهد، سبب افزایش دوام لاک های ژلیش شده است. ژلیش ناخن در سه مرحله انجام می شود. رنگ اصلی لاک که در مرحله ی دوم بر روی ناخن کار می شود، در واقع در میان دو لایه از ژل قرار می گیرد و بدین ترتیب ماندگاری آن افزایش پیدا می کند. یکی از مهم ترین و اساسی ترین تفاوت های ژلیش ناخن با لاک معمولی در نحوه ی خشک شدن آن ها است.
- علائم بیماری ویتیلیگو
- غمباد نی نی سایت
- علائم بارداری ماه سوم
- شیاف پروژسترون
- علائم تشخیص دیابت
- دانلود اهنگ ترکی
- وردپرس
در حالی که لاک های معمولی عموما در طی چند دقیقه و با استفاده از جریان هوا خشک می شوند، ژلیش ناخن را تنها با استفاده از دستگاه های مخصوص می توان خشک کرد. این دستگاه های مخصوص با ساطع کردن اشعه ی UV یا LED لاک را بر روی ناخن ها تثبیت می کنند، به گونه ای که لاک هرگز با استفاده از مواد شیمیایی، حتی استون نیز پاک نشود.
فرق میان کاشت ناخن و ژلیش چیست؟
معمولا بسیاری از افراد، ژلیش و کاشت ناخن را با یکدیگر اشتباه می گیرند. در کاشت ناخن، معمولا با استفاده از مواد شیمیایی، پودرهای مختلف و سایر مواد مصنوعی شکل ناخن، طول و برآمدگی سطح آن تغییر می کند. به بیان دیگر، در کاشت ناخن معمولا یک لایه ی مصنوعی از مواد بر روی ناخن طبیعی فرد قرار می گیرد.
این در حالی است که در ژلیش ناخن، معمولا پایه خود ناخن طبیعی فرد است و لاک با استفاده از مواد شیمیایی، مانند اکریلیک تنها با هدف افزایش ماندگاری و زیبایی ناخن ها بر روی آن قرار می گیرند . باید این نکته را خاطر نشان کنیم که عوارض کاشت ناخن به مراتب بیشتر از ژلیش ناخن می باشد.
عوارض ژلیش ناخن چیست؟
ژلیش ناخن معمولا از ماندگاری بسیار بالایی برخوردار است و به همین جهت به افرادی که تمایل دارند تا لاک های خود را برای مدت زمان طولانی تر از ده روز حفظ کنند، توصیه می شود. با این حال مانند هر تکنیک آرایشی دیگری، استفاده از این مواد شیمیایی بر روی ناخن ها می تواند عوارض جانبی مخصوص به خود را داشته باشد.
قرار گرفتن سه لایه از مواد شیمیایی بر روی سطح ناخن
به مدت دو الی سه هفته، می تواند فرایند اکسیژن رسانی ب
ه پوست و سطح ناخن ها را با اختلال مواجه کند.
به همین سبب است که ژلیش ناخن به افرادی
با پوست و ناخن حساس و یا ضعیف توصیه نمی شود چرا که ممکن است
درگیر عوارض جبران ناپذیر کاشت و ژلیش ناخن شوند.
همچنین توصیه می شود که فواصل زمانی میان ژلیش های مختلف را افزایش دهید
چرا که استفاده ی مکرر از دستگاه های UV و LED می تواند
امکان بروز لکه های پوستی را افزایش دهد. از سویی دیگر،
در نظر گرفتن فاصله میان ژلیش های مختلف می تواند
به رطوبت و اکسیژن رسانی بهتر به ریشه های ناخن بسیار کمک کند.

عوارض ژلیش ناخن چیست؟
یکی دیگر از نکات مهم در ژلیش ناخن پاک کردن و ترمیم آن ها است. همانطور که پیشتر نیز توضیح داده شد، ژلیش ناخن از ماندگاری بسیار بالایی برخوردار است و با کمک پاک کننده های معمول لاک، مانند استون، به راحتی پاک نمی شود. در چنین شرایطی استفاده از قیچی و
یا سوهان برای پاک کردن ناخن ها به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
شما می توانید با استفاده از مواد با کیفیت مرتبط برای این کار
، و ترجیحا در حضور یک آرایشگر ماهر اقدام به پاک کردن ژلیش ناخن خود کنید.
دقت کنید که در مواد شیمیایی پاک کننده ی ژلیش موادی مانند تولوئن،
دی بوتیل فتالات و فرمالدئید استفاده نشده باشد. این مواد سرطان زا هستند و
می توانند آسیب های جبران ناپذیری را برای پوست و مو شما به همراه داشته باشند.
به هنگام ژلیش ناخن به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
استفاده از مواد شیمیایی بی کیفیت در ژلیش ناخن باید خط قرمز شما باشد.
این مواد به مدت دو الی سه هفته
در تماس مستقیم با سطح ناخن و ریشه های آن قرار می گیرند.
مواد آرایشی بی کیفیت، که اغلب بسیار ارزان قیمت نیز هستند،
می توانند به سبب داشتن مواد شیمیایی مضر برای بافت های زنده ی بدن،
آسیب های جبران ناپذیری را برای پوست و ناخن به همراه داشته باشند.
رعایت فاصله ی زمانی میان دو دوره ژلیش ناخن و
استفاده از روغن های طبیعی و یا مرطوب کننده ها
بر روی سطوح ناخن و همچنین ریشه های آن، شاید یکی از مهم ترین اقدامات
برای حفظ سلامتی ناخن های شما باشد که باید به آن نیز توجه کنید.
ژلیش ناخن به افرادی که تمایل دارند تا لاک دستان خود را در بازه های زمانی کوتاه تغییر دهند و از داشتن یک رنگ برای مدت زمان طولانی بر روی ناخن های خود خسته می شوند، توصیه نمی شود. فراموش نکنید که لاک ها تنها بر روی ناخن های سالم، زیبا به نظر می رسند. بنابراین در حفظ سلامتی دستان و ناخن های خود کوشا باشید!
بدون دیدگاه