ني ني سايت كاشت ناخن
کاشت قالب
در این نوع از کاشت مواد را داخل قالب ناخن مصنوعی میگذارند تا شکل آن را به خود بگیرد. ابتدا مواد ضد قارچ را روی ناخن میزنند و بعد قالب را روی ناخن فشار میدهند تا مواد روی ناخن خشک شود بعد از چند دقیقه ناخن مصنوعی را برمیدارند. در این نوع کاشت دیگر سوهانکشی نمیشود و از چسب ناخن هم استفاده نمیشود این نوع کاشت راحتترین نوع کاشت و در عین حال بیکیفیتترین است.
در این نوع کاشت به دلیل اینکه عمل سوهانکشی انجام نمیشود بعد از مدت کوتاهی بهاصطلاح ناخن هوا میگیرد و جمع شدن هوا زیر ناخن کاشت یکی از مهمترین دلایل برای به وجود آمدن قارچ است. در این نوع کاشت باید مراقب بود تا ناخنها کمترین تماس را با آب داشته باشند.
نی نی سایت کاشت ناخن
به چه کسانی توصیه میشود؟
معمولا کاشت قالب به افرادی که زمان کمتری برای رسیدگی به ناخنهایشان دارند توصیه میشود. ازآنجا که در این نوع کاشت باید کمترین تماس را با آب داشت، خانهدارها از انتخاب این نوع کاشت پرهیز کنند. این نوع کاشت زمان کمتری نیاز دارد، به سوهانکشی نیاز ندارد و نظم بسیار خوبی بین کاشت ۱۰ انگشت ایجاد میکند.
برای چه کسانی مناسب نیست!
این نوع کاشت به افرادی که ناخنهای پراکنده و یک شکل ندارند اصلا توصیه نمیشود. به دلیل قالبی بودن این نوع کاشت باید تمام ناخنهای دو دست یک شکل باشند در غیر اینصورت کاشت به شکل مرتبی انجام نخواهد شد. به دلیل ضخیم بودن کاشت، کار از حالت طبیعی خود خارج میشود. این نوع کاشت را میتوان روی انگشتهای استاندارد کار کرد. نکته مهم این است که احتمال هوا گرفتن این کاشت بیشتر است. ماندگاری کمتری داردو در مقایسه با روشهای دیگر مواد بیشتر مصرف میشود.
نی نی سایت کاشت ناخن و نماز
کاشت پودری
در کاشت اولیه تیپ یا همان ناخن مصنوعی از نیمه ناخن با چسب ناخن چسبانده میشود و تا اندازه دلخواه کوتاه میشود. روی ناخن مواد ضد قارچ را میزنند، بعد پودر کاشت که همان مواد دندانپزشکی است روی ناخن زده و در امتداد قالب کار میکنند و بعد از آن با سوهان برقی به ناخن شکل میدهند. بهترین نوع کاشت همین نوع پودری است. برای این نوع کاشت زمانی بیشتر و سوهانکشی دقیق و حرفهای جهت یکسان بودن ۱۰ انگشت نیاز است.
ني ني سايت كاشت ناخن
به چه کسانی توصیه میشود؟
این نوع کاشت زمانبر است و در هر بار ترمیم حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان شما را میگیرد و هر انگشت به صورت جداگانه و زمانبر احتیاج به سوهانکشی دارد، این کاشت برای کسانی که وقت و حوصله کافی ندارند توصیه نمیشود. بهترین نوع کاشت همین نوع پودری است.
کاشت ژل
مواد ژل به صورت آماده قابل خریداری است. آن را بعد از مواد ضد قارچ روی ناخن میگذارند و در دستگاه یووی قرار میدهند تا خشک شود. این نوع کاشت شبیه همان کاشت پودر است و فقط مواد آنها با هم فرق میکند. به طور کلی کاشت با قالب یا قلم دو شیوه متفاوت در کاشت پودری هستند که هر یک مزیتها و نکات منفی مخصوص به خود را دارند.
نی نی سایت کاشت مژه
کاشت مژه، به دو شیوه انجام میشود؛ کاشت دائم (آرایشگاهی و کلینیکی) و کاشت موقت مژه.
در کاشت موقت یا همان استفاده از مژه مصنوعی، از چسبی استفاده می شود که ماندگاری کمی دارد و بسته به پرپشتی مژهها، از مژه مصنوعی استفاده میشود. اگر مژههای طبیعی کمی داشته باشید، میزان استفاده از مژه مصنوعی زیاد خواهد بود. در مژه مصنوعی، مژه طبیعی، حذف نمی شود و مژه مصنوعی با چسب، روی مژه طبیعی، کار می شود.
در روش کاشت مژه تهاجمی، فرد باید به کلینک تخصصی پوست و مو برود که از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مجوز لازم را دریافت کرده باشد. مژههای کوتاه و کمپشت را میتوان با لیتیس درمان کرد. عمل جراحی مژه، بسیار تخصصی است و باید با دقت انجام شود. هر فردی هم، کاندیدای کاشت مژه با روش تهاجمی نیست.
برای افرادی که بیماری پوستی داشته باشند، روش تهاجمی پس از معاینهٔ کامل و تشخیص پزشک انجام خواهد شد. انجام آزمایشهایی که پزشک تجویز میکند، پیش از روش تهاجمی کاشت مژه، الزامی است. آناتومی و زیباییشناسی مژه و برداشت مو از سر و قرار دادن مژه، مهارتهایی است که پزشکان متخصص پوست و مو دارند و نه پزشکان عمومی.
نی نی سایت کاشت مژه طبیعی
بنابراین، متصدی مجرب این کار، بایستی تک تک مژههای مصنوعی را به مژههای طبیعی با چسب بچسباند. هر چقدر این کار با صبر و حوصله انجام شود، ماحصل آن، تمیزتر و باکیفیت خواهد شد. باید در اکستنشن، حتما به طول و رنگ و حالت و ضخامت مژههای طبیعی توجه شود تا محصول نهایی، اصطلاحا تو ذوق نزند و قابل تشخیص از فاصلهٔ نسبتا نزدیک نباشد.
بلندی مژههای مصنوعی به فرم و شکل مژه طبیعی شما بستگی دارد. اما نباید از ۲ برابر طول مژه طبیعی شما بیشتر باشد. اگر بیش از این مقدار باشد، فانتزی است و ضریب ریزش را افزایش خواهد داد. البته گاهی اتفاق میافتد که آرایشگر، به دلیل مهارت کم، اکستنشن را به گونهای کاشت میکند که مژههای پلک پایینی به مژههای پلک بالایی میچسبد و کنده شدن مژه طبیعی، ماحصل این اقدام میشود.
نی نی سایت و کاشت مژه
اکستنشنها، باید از مواد باکیفیت و دارای تاریخ مصرف باشد و گاهی، از جنس ابریشم یا حتی موی انسان است. اگر بهدنبال کاشت موقت مژه هستید، توجه کنید که نباید انتظار ماندگاری چند ماهه داشته باشید؛ ۴ تا ۸ هفته، کفایت میکند. ترفندی که برخی از بانوان برای بررسی استحکام و دوام مژه مصنوعی در طول هفته به کار میبرند، کشیدن برس ریمل به مژههاست. البته برس ریمل شما، باید شخصی باشد و از تمیز بودنش مطمئن باشید.
چسبی که در اکستنشن به کار میرود، گاهی عامل بروز حساسیت و التهاب چشم و پلک میشود و تکرار و ترمیم مداوم اکستنشن بدون استراحت دادن به مژه و چشم، تهدید سلامتی را بهدنبال خواهد داشت. چسبهایی که در اکستنشن به کار میرود، در درازمدت برای سلامتی چشم و مژه مضر است. از طرفی، همین مژههای مصنوعی نیز، حاوی مواد نگهدارنده است و گاهی فلزات سمی در ساخت آن استفاده می شود.
بدون دیدگاه