نی نی سایت خواهر حسود

نی نی سایت خواهر حسود

نی نی سایت خواهر حسود


حسادت خواهر

در این بخش از هلث کده به بررسی حسد و راه های محافظت از حسد می پردازد.با ما همراهی کنید.

حسادت

رَشک یا حسادت احساسی است که هنگام کمبود نسبت به ویژگی، دستاورد یا داشته‌های برتر فردی دیگر روی می‌دهد و فرد حسود یا می‌خواهد که آن را داشته باشد یا آنکه می‌خواهد دیگری آن را نداشته باشد.

اقسام حسد

اقسام حسد

اقسام حسد

حسد سیاسی

در بعد سیاسی، ضربه‌ای که جوامع در حال توسعه و توسعه یافته متحمّل می‌شوند از حسادت کلان است. شدّت تأثیرات به حدّی است که شاکلهٔ اقتصادی و سیاسی و اجتماعی جوامع را می‌شکند و روابط سیاسی نامناسب را شکل می‌دهد و شاهد این مدّعا وضع اسفباری است که گریبان گیر سیاست داخلی و خارجی ما شده‌است. روحیات هر ملّت هر چه باشد، فرهنگ و تمدّنشان هر چه قدر غنی تر باشد باز گرفتار این رذیله می‌شوند چه در ابعاد فردی و چه اجتماعی. در مناسبات سیاسی و روابط بین‌الملل چه در دوره‌های باستان و چه دوران جدید حسادت از عوامل اصلی ایجاد روابط بوده و هست. در دوره معاصر تاریخ ایران به خصوص دوره قاجار که رقابت قدرت‌های استعماری شدّت گرفته بود، شاهد حسادت حاکمان استعمار نسبت به کشور استعماری دیگر هستیم.

در دوره جدید رابطهٔ آمریکا با دیگر کشورها براساس اصل رقابت با روسیه به خصوص، و دیگر کشورها عموماً، استوار است. دولت انگلستان که هند را مستعمره خود کرده بود ترس فزاینده‌ای از نفوذ دیگر قدرت‌ها در ایران داشت زیرا ایران، گذرگاه و پل ارتباطی برای دستیابی به هند بود. با این شرایط اگر کشور ثالثی با ایران معاهده می‌بست انگلستان هم به دنبال امتیازی برای فرد بود یا تلاش می‌کرد امتیاز به دست آمدهٔ قدرت دیگر را لغو کند .(بااعمال فشار بر حکومت مرکزی ایران) هم‌اکنون در دوران پس از انقلاب اسلامی نیز در داخل ایران شاهد رقابت‌های ناشی از حسادت هستیم، بازتاب این تفکّر سیاسی، فشار بر مردم است و تاوانش را عموم مردم به خصوص قشر ضعیف و متوسط می‌پردازند و نفعش را بازاریان و سوداگران می‌برند.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  اختلال مازوخیسم چیست

مقاله در مورد حسادت شوهر را بررسی کنید.

 

حسد اجتماعی

از منظر عمومی حسادت گروهی وسعت اختیارات یافته‌است، به‌طوری‌که توجّه عموم و خصوص در به‌کارگیری این صفت رذیله افزون شده‌است. تشکیل احزاب و داد اختیاراتِ به ظاهر قانونی به آن‌ها زمینهٔ مناسبی را برای حسادت فراهم کرده‌است و در قانون احزاب راهکار و مادّه قانونی مبنی بر نظارت خاص بر این رذیلهٔ اجتماعی وجود ندارد. زیرساخت‌های اجتماعی و فرهنگی و مذهبی ما بسیار غنی است امّا منفعت طلبی‌های فردی و در معنای گستردهٔ آن، گروهی مانع به روز و شکوفا شدن این زیر ساخت شده‌است. ضعف اخلاق در جامعه و عدم رسیدگی به احوالات درون گروهی سازمان‌ها و جریان‌های سیاسی، اقتصادی و… فاجعه اخلاقی به بار آورده‌است و حسد بانام و شکل اسلامی یعنی رقابت حزبی، به خورد دیگران می‌رود ومردم جامعه ناچار به پذیرش و حداقل کنار آمدن باآن هستند.

مقاله ما در مورد درمان حسد را بخوانید.

منبع:ویکی پدیا

 

بیشتربخوانید بیشتر بدانید

با خواهر حسودم چه کنم؟

ترجمه پگاه شفتی: «من خواهری دارم که به شدت به من حسادت می‌کند. او دوسال از من بزرگ‌تر است، اما مادر و پدرم همیشه باید هرچه را که برای من می‌خرند، برای او هم بخرند.

با خواهر حسودم چه کنم

با خواهر حسودم چه کنم

فاصله سنی خواهر برادرها

معلم اجتماعی یک‌بار به ما گفت که هرچه‌قدر فاصله سنی خواهر‌ها و برادر‌ها کمتر باشد، دنیایشان بیشتر به هم شبیه می‌شود و می‌توانند روابط بهتری با هم داشته باشند. من از دست حسادت‌های خواهرم خسته شده‌ام، لطفاً کمکم کنید.»

«مایلا»، نوجوان ۱۳ ساله فرانسوی برای یک نشریه نوجوانانه فرانسوی نامه نوشته و از مشاور این نشریه کمک خواسته است. مشاور به او می‌گوید:

بیشتر بخوان بیشتر بدان  ني ني سايت حسادت دوست

معلم شما حرف نادرستی نزده، به‌‌ همان نسبت که فاصله سنی کم می‌تواند مشترکات زیادی بین دو خواهر به وجود بیاورد، می‌تواند حسادت هم بیافریند. اصلاً باید بدانی افرادی که بیشتر شبیه هم هستند، چه از نظر جسمی، چه از نظر اجتماعی و چه از نظر سنی، بیشتر با هم رقابت یا به قول تو حسادت دارند. خودت را تصور کن که یک خواهر سه ساله داری و او در حال بازی با یکی از توپ‌های قدیمی توست و خیلی هم خوشحال است. آیا با ناراحتی به سراغش می‌روی و توپ را از دستش می‌گیری و به او می‌گویی این توپ مال توست؟

طبیعتاً این کار را نمی‌کنی. چه بسا خودت هم با او هم‌بازی شوی و از این‌که او خوشحال است، تو هم خوشحال باشی. چرا؟ چون تو فرسنگ‌ها از دنیای کودکانه او دوری و بیشتر دوست داری حامی او باشی تا خواهرش.

مقاله ما درمورد حسادت زنانه را بخوانید.

خودت را هم گول نزن، این را می‌گویم چون احساس می‌کنم خودت هم نسبت به خواهرت، چندان بی‌حسادت نیستی. مثلاً هیچ دوست نداری وقتی یک جا می‌روید، او کانون توجه باشد و به هر دلیلی به تو بی‌توجهی شود. به همین دلیل هم هست که حس حسادت خواهرت به تو بیشتر شده. در حالی‌که راه مقابله با حسود‌ها تنها دوری از رقابت‌های بی‌فایده با آنها و در ازای آن همراهی و حمایت از آنهاست. حسود‌ها دوست دارند همیشه مورد عشق، محبت و توجه واقع شوند.

وقتی این احساس را از آنها دریغ کنید، حسادت در وجودشان زبانه می‌کشد و منجر به بروز خشم می‌شود. خواهرت همیشه در این دودلی بوده که پدر و مادرت تو را بیشتر دوست دارند یا او را. به همین دلیل هم با رقابت با تو سعی داشته نه تنها به خودش، بلکه به تو و پدر و مادرت هم ثابت کند که او هم مورد توجه و عشق واقع می‌شود. در این میان البته پدر و مادر باید می‌توانستند او را مطمئن کنند که همیشه مورد توجه و محبت خانواده خواهد بود. اما تو هم ‌می‌توانی این کار را انجام دهی. تو با حمایت از او هنگامی که خواسته‌های به حقی دارد، می‌توانی از قالب یک رقیب بیرون بیایی و تبدیل به یک حامی شوی. آن‌وقت حمایت‌های او را نیز خواهی دید و حرف معلمتان هم به واقعیت خواهد پیوست.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  داستان بی دی سی ام

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حسودی به بارداری نی نی سایت x بخوانید...