فیلم قشنگ هندی
محبوبیت سینمای بالیوود باعث شده که در اینجا بخواهیم برترین فیلمهای هندی را به شما معرفی نماییم. با هلث کده همراه باشید.
فیلم هندی
سینمای هند یا بالیوود فیلمهای بسیار زیادی تولید کرده که اغلب آنها نهتنها در سطح ملی موردتوجه قرار گرفتهاند بلکه در سطح بینالمللی نیز توجه بسیاری را به خود جلب نمودهاند. سینمای هند به دو قسمت بالیوود و تالیوود تقسیم شده است. تمام فیلمهای هندی به بالیوود تعلق دارند درحالیکه فیلمهایی که به زبانهای مناطق دیگر تولید شدهاند، مانند تامیل، تلوگو، کانادا، مالایالام، بجپوری، بنگالی و پنجابی، به سینمای تالیوود تعلق دارند. ازآنجاییکه در فیلمهای هندی عشق، طنز، اکشن، درام و رمز و راز باهم وجود دارد پس میتواند گستره وسیعی از مخاطبین را به خود جلب نماید.
۱. پی کی – ۲۰۱۴ – PK
پی کی یکی از محبوب ترین فیلم های هندی در داخل و خارج از کشور هند است. این فیلم که سومین فیلم پر فروش تاریخ سینمای هند می باشد، روایت گر دو داستان عاشقانه و مذهبی است که در نهایت و به زیبا ترین حالت ممکن به یکدیگر مربوط می شوند. “پی کی” نام شخصی است که از فضا به زمین آمده تا تحقیقاتی درباره ی انسان ها و شیوه ی زندگی آنها انجام دهد اما در همان ابتدای ورودش به کره ی زمین، شخصی کنترلی که “پی کی” از آن برای ارتباط با سفینه اش استفاده می کرد را به سرقت می برد. از آن پس “پی کی” شروع به جستجو برای پیدا کردن کنترلش می کند و در این راه، همه ی افرادی که در سر راهش قرار می گیرند به او می گویند که فقط خدا می داند چیزی که گم کرده است کجاست؛ پس “پی کی” هم شروع به گشتن به دنبال خدا می کند!
۲. سال نو مبارک – ۲۰۱۴ – Happy New Year
اگر می خواهید فیلمی ببینید که بعد از تمام شدنش احساس شادابی و سرزندگی کنید، فیلم هندی “سال نو مبارک” انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود. این فیلم با اینکه داستانی جدی را دنبال می کند، سرشار از طنز و رقص و آواز است.
داستان فیلم درباره ی پسری جوان به نام “چارلی” (با بازی شاهرخ خان) است که بعد از بیست سال قصد دارد انتقام مرگ پدرش را از شریک تجاری او بگیرد. “چارلی” با چند تن از دوستانش به همراه یک مربی رقص (با بازی دپیکا پادوکن) تصمیم می گیرند با شرکت در مسابقه ی رقصی که در شب سال برگزار می شود، از فرد مورد نظر تعداد زیادی الماس گرانبها را بدزدند.
۳. دنگال – ۲۰۱۶ – Dangal
داستان فیلم “دنگال” که بر اساس داستانی واقعی ساخته شده است، درباره ی پدری است که سال ها بعد از کنار گذاشتن ورزش کشتی، به طور اتفاقی متوجه می شود دو دختر نوجوانش قدرت بدنی زیادی دارند و تصمیم می گیرد خودش به آنها ورزش کشتی را یاد دهد. بعد از گذشت مدتی هر دو دختر موفقیت های چشمگیر زیادی در این ورزش کسب می کنند و راهی مسابقات بین المللی می شوند.
این فیلم از زمان اکرانش تا کنون، پر فروش ترین فیلم تاریخ سینمای هند بوده است. شخصیت پردازی قوی و چالش های به وجود آمده برای هر کدام از شخصیت های داستان، از نقاط قوت این فیلم به حساب می آیند.
۴. برفی – Barfi – ۲۰۱۲
رنبیر کاپور در فیلمهای بسیاری هنر بازیگری خود را ثابت کرده است اما در این فیلم متوجه اوج هنر بازیگری او خواهیم شد. اگر بازی درخشان و زیبای پریانکا چوپرا نبود شاید میشد این فیلم را یکتنه به رنبیر کاپور متعلق بدانیم. این فیلم توسط آنوراگ باسو کارگردانی شده و بازیگران آن عبارتاند از رنبیر کاپور، پریانکا چوپرا و ایلنا دکروز. برفی داستان یک مرد لال است که عاشق یک زن زیباست اما دوستی او با یک دختر اوتیسم باعث میشود تا با معنی واقعی زندگی آشنا شود.
اگرچه این فیلم میتوانست یک درام سیاه و جدی باشد اما کارگردان آن توانسته بهخوبی از آن یک درام کمدی موفق بسازد. بسیاری از صحنههای این فیلم از فیلمهای چارلی چاپلین، مستربین و تام و جری الهام گرفتهاند. شاید موسیقی متن آن شما را به یاد فیلم فرانسوی برنده جایزه آکادمی یعنی امیلی بیندازد اما این فیلم هم شیرینی خودش را دارد. مطمئن باشید با تماشای این فیلم از موسیقی آن لذت خواهید برد.
۵. زندگی عزیز – ۲۰۱۶ – Dear Zindagi
زندگی برای همه سخت است. حتی برای کسانی که شغل های خوب، روابط اجتماعی قوی و چهره های زیبا دارد. ما تنها هستیم و در تنهایی خود رنج میکشیم؛ اما در این میان آدم هایی هستند که می توانند به ما کمک کنند و ما مجبور نیستیم تنها باشیم. “زندگی عزیز” داستان رابطه ی زیبای دختری با روان شناس خود است که باعث به وجود آمدن نگاهی جدید و زیبا تر به دنیا می شود و به او کمک می کند مشکلاتش را از زاویه ای دیگر ببیند، درد هایش را تجربه کند و راه جدیدی برای زندگی کردن پیدا کند.
اگر کنجکاو هستند که بدانید در هنگام روان درمانی چه اتفاقی می افتد و روان شناس ها چطور می توانند زندگی ما را بهتر کنند، این فیلم را ببینید. فیلم برداری و تصاویر زیبا و بازی قوی بازیگران این فیلم را از یاد نخواهید برد.
۶. تماشا – ۲۰۱۵ – Tamasha
داستان این فیلم درباره ی دختر و پسری است که در جزیره ی “کاستاریکا” با هم آشنا می شوند و قرار می گذارند که دیگر هیچوقت بیرون از آن جزیره یکدیگر را ملاقات نکنند. اما بعد از چند سال به طور اتفاقی در یک کتابخانه به هم برخورد می کنند و تصمیم می گیرند رابطه شان را ادامه دهند. اما اوضاع با آنچه که در “کاستاریکا” پیش رفته بود متفاوت می شود و این دو نفر سعی می کنند علت این تغییر را پیدا کنند. “تماشا” یکی از فیلم های متفاوت ژانر عاشقانه است که داستانی متفاوت از آنچه تابحال دیده اید را روایت می کند.

تماشا – ۲۰۱۵ – Tamasha
۷. اوه خدای من – OMG: Oh My God – ۲۰۱۲
این فیلم به مسئله مذهب در هند یک نگاه طنزپردازانه میاندازد. یک فروشنده که مغازهاش در اثر زلزله از بین رفته به مقابله با خدا برمیخیزد، منطقش هم این است که تنها مغازه او خراب شد پس حتماً این کار خدا بود.
آیا تابهحال فیلمی دیدهاید که بدون ایجاد بحث و مجادله بتواند مذهب را در هند نقد کند؟ باید بدانید این فیلم چنین فیلمی است. شاید برخی از افرادی که این فیلم را دیدند آن را انتقادی از دید مردم نسبت به ایمان و مذهب بدانند تا خود مذهب. هومش شوکلا نویسندگی و کارگردانی این فیلم را بر عهده داشت. معمولاً کارگردانهای هندی درباره خدا یا مذهب فیلم نمیسازند، اگر هم بسازند در آن به ستایش یک خدا یا همه خدایان میپردازند. اما در این فیلم نگاه کورکورانه مردم به خدایان ساخته دست بشر به تمسخر گرفته شده است.
در این فیلم مرد فروشنده به مقابله با خدا برخواسته زیرا تصور میکند ازآنجاییکه زلزله تنها مغازه او را خراب کرده و شرکتهای بیمه هم از دادن خسارت به او خودداری میکنند پس باید خسارت آن را از خدا بگیرد و درنهایت هم موفق میشود.
در بالیوود از قدیم تصور میشد که تنها فیلمهایی که از ستارههای بزرگ استفاده کرده میتواند موفق باشد، اما این فیلم چنین نیست، پس حتماً بایدان را تماشا کنید.
۸. پیکو – ۲۰۱۵ – Piku
داستان این فیلم درباره ی دختری به نام “پیکو” است که با پدر هفتاد ساله اش در دهلی زندگی می کند. پدر پیکو به یک باره تصمیم می گیرد به شهر کلکته سفر کند تا خانه ی قدیمی اش را بفروشد. “پیکو” با وجود تمام مشکلاتی که دارد، پدرش را در این سفر همراهی می کند و با این سفر، زندگی اش تغییر زیادی می کند. این فیلم یکی از بهترین درام های سینمای بالیوود است که با هربار تماشا از آن لذت خواهید برد.
۹. تلاش – ۲۰۱۲ – Talaash
آرمان کاپور یک هنرپیشه سرشناس است او در یک جاده متروکه به دلیل ترس از برخورد با چیزی تعادل ماشینش را از دست میدهد و ماشین به دریا می افتد و میمیرد. بازرس سوریان سینگ (عامر خان) مأمور تحقیق درباره حادثه میشود. سوریان پسرش کارن را به تازگی از دست داده است برای همین اوضاع روحی مناسبی ندارد و تلاشهای همسرش روشنی (رانی موکرجی) برای بهبود حال او هم تأثیر ندارد؛ زیرا سوریان خود را مقصر این اتفاق میداند و فکر میکند در آن لحظه نباید می خوابیده و باید همراه کاران میرفتهاست.
در ادامه فیلم تلاشهای این بازرس برای یافتن راز کشته شدن “آرمان کاپور” و همچنین کنار آمدن با خودش وغم از دست دادن فرزندش هستیم که تا پایان فیلم به زیبایی نمایش داده می شود.
از مطالب زیر هم دیدن کنید
- مازوخیسم احساساتی چیست
- پماد تریامسینولون
- شربت پدی کاف چیست و چه کاربردهایی دارد؟
- سگ پوتین
- نی نی سایت بازی مومو
- وکیل در شیراز
- اهنگ کره ای
۱۰. دارو دستههای واسیپور – Gangs of Wasseypur – ۲۰۱۲
شاید در نگاه اول این فیلم را پدرخوانده سینمای هند بدانید اما کافی نیست. در این فیلم خواهید دید که چگونه داستانهای شخصیتهای مختلف بهخوبی پردازش شده و به داستان نهایی ختم میشود. شاید پسازاین فیلم شعله تنها فیلم هندی باشد که تمام شخصیتهای آن بهخوبی شخصیتپردازی شدهاند. بنابراین میتوان آنوراگ کاشیاپ را بهترین کارگردان این نسل دانست.
در این فیلم هیچ بازیگر سرشناسی وجود نداشت و تمام بازیگران از تئاتر بودند. اما همه آنها کار خود را بهدرستی انجام دادند. کارگردان بهخوبی توانست تمام شخصیتها را بهخوبی نشان دهد و آنها را به تکامل برساند. در این فیلم دیالوگهای بسیار زیبایی استفاده شد. پس حتماً آن را تماشا کنید. تا حدی میتوان این فیلم را با “دختری با خالکوبی اژدها” از استیگ لارسون مقایسه نمود.
۱۱. رئیس – ۲۰۱۷ – Raees
فیلمی زیبا و دیدنی با داستانی مهیج و غیر قابل پیش بینی که ارزش یک بار دیدن را دارد. داستان فیلم درباره ی شخصی به نام “رئیس” است که به تجارت مشروبات الکلی مشغول می باشد و تحت تعقیب شدید پلیس قرار می گیرد. فیلم “رئیس” داستانی سرشار از عشق، دوستی و خیانت است که از تماشای آن پشیمان نخواهید شد.
۱۲. ملکه – ۲۰۱۳ – Queen
داستان این فیلم درباره ی دختری هندی به نام “رانی” است که نامزدش یک روز قبل از مراسم عروسی اش از او جدا می شود. “رانی” که خیلی ناراحت و افسرده است، تصمیم می گیرد به پاریس سفر کند. او در آنجا زندگی جدیدی را تجربه می کند و متوجه می شود که می توان سنت های همیشگی را از زندگی حذف کرد. این فیلم به کنار زدن سنت ها و داشتن زندگی مورد رضایت هر فردی تاکید دارد و به خوبی توانسته است آسیب های ناشی از سنت های غلط بر زندگی دختران را نشان دهد.
۱۳. جوانی و دیوانگی – ۲۰۱۳ – Yeh Jawaani Hai Deewani
اگر به فیلم هایی که نشان دهنده ی شور و اشتیاق دوران جوانی اند علاقه دارید پیشنهاد می کنم حتما این فیلم را تماشا کنید. فیلم هندی “جوانی و دیوانگی” فقط به بیان عشق دوران جوانی نمی پردازد بلکه به مخاطب خود شجاعت رو به رو شدن با آرزو ها و رسیدن به خوشبختی را می آموزد.
داستان این فیلم درباره ی دختری ساده و آرام به نام “ننا” است که بعد از سالها تصمیم می گیرد بدون خانواده و همراه با دوستان دوران دبیرستانش به مسافرت برود. “ننا” که همه ی عمرش را به درس خواندن مشغول بوده است برای اولین بار در زندگی، به اهمیت روابط دوستانه پی می برد و عشق را تجربه می کند.
۱۴. ۱۰۲ سالگی پایان نیست – ۲۰۱۸ – ۱۰۲ Not Out
فیلم “۱۰۲ سالگی پایان نیست” داستان زندگی پیر مردی ۱۰۲ ساله است که با پسر ۷۰ ساله اش در یک خانه زندگی می کند. نکته ی طنز آمیز این فیلم در این است که پسر هفتاد ساله ی این پیر مرد، بیشتر از خود او احساس پیری و درماندگی کرده و خود را در آستانه ی مرگ می بیند. در سراسر این فیلم، شاهد تلاش های این پدر ۱۰۲ ساله برای برگرداندن امید به زندگی و شور و نشاط در فرزند هفتاد ساله اش هستیم! دو ستاره بزرگ بالیوود یعنی “آمیتاب باچان” و “ریشی کاپور” در این فیلم به ایفای نقش میپردازند.
۱۵. راضی – ۲۰۱۸ – Raazi
داستان این فیلم درباره ی دختری هندی به نام “سهمت” است که به درخواست پدرش و برای جاسوسی در کشور پاکستان، با پسر یکی از سران پاکستانی ازدواج می کند و از این طریق به جاسوسی برای کشور هند می پردازد. این فیلم داستان زیبا و غم انگیزی دارد که زشتی های سیاست را به خوبی نشان می دهد.
۱۶. برادر باجرانگی – ۲۰۱۵ – Bajrangi Bhaijaan
داستان این فیلم درباره ی دختر بچه ای شش ساله به نام “شاهدا” است که قادر به حرف زدن نیست و به همین دلیل به همراه مادرش از پاکستان به هند می روند تا با عبادت در مکانی مذهبی، شفا یابد. اما زمانی که در حال بازگشت از هند به پاکستان، “شاهدا” به طور اتفاقی از قطار پیاده می شود و از قطار جا می ماند. “شاهدا” با قطار باربری دیگری به هند می رود و در آنجا مردی به نام “پاوان” او را پیدا می کند و تصمیم می گیرد “شاهدا” را علی رغم مشکلات پیش رو، به کشورش بازگرداند.
۱۷. ظرف نهار – ۲۰۱۳ – The Lunchbox
داستان این فیلم درباره ی مردی به نام “ساجران” است که سال ها به عنوان یک حسابدار مشغول به کار بوده است. یک روز ظرف غذایی که همسر جوان یکی از کارمندان فرستاده است، به اشتباه به دست “ساجران” می رسد و این اتفاق باعث آشنایی این دو نفر می شود که هر کدام به نوعی به دنبال برگرداندن عشق به زندگی شان هستند.
۱۸. گاهی خوشی گاهی غم – ۲۰۰۱ – Kabhi Khushi Kabhie Gham
فیلم “گاهی خوشی گاهی غم” از معروف ترین درام های خانوادگی سینمای بالیوود می باشد که در ایران هم طرفداران زیادی دارد. این فیلم با بازی ستارگانی مثل “آمیتاب باچان”، “شاهرخ خان”، “کاجول”، “کاریتا کاپور” و “هرتیک روشن” در کنار هم، یکی از به یادماندنی ترین فیلم های قرن ۲۱ است. داستان این فیلم درباره خانواده ثروتمند هندی است که پدر خانواده (باچان) دختر یکی از دوستانش را برای ازدواج با پسرش (شاهرخ خان) انتخاب می کند اما پسرش به این ازدواج تن نمی دهد و با دختر موردعلاقه اش (کاجول) ازدواج می کند. بعد از این اتفاق، پدرش او را از خانه بیرون کرده و دیگر او را پسر خود نمی داند. سالها می گذرد و پسر کوچک خانواده (هریتیک روشن) برای رفتن به دانشگاه به لندن می رود و بهطور اتفاقی به واسطه ی خواهرزن برادرش (کارینا کتپور) برادرش را پیدا می کند.
۱۹. سلطان – ۲۰۱۶ – Sultan
داستان این فیلم درباره ی پسرجوانی به نام “سلطان علی خان” است که عاشق دختری کشتیگیر در سطح حرفهای میشود و تصمیم میگیرد برای ثابت کردن خودش به او وارد ورزش کشتی شود و تا پای گرفتن مدال المپیک برای کشورش هم پیش برود. بعد از کسب چند مدال، او فردی بسیار متکبر و مغرور میشود و تمام فکر و خیال او روی کشتی و مسابقات متمرکز میشود. زمانی که سلطان به بزرگترین افتخار ورزشی و کسب مدال المپیک میرسد، چیز مهم تری را از دست میدهد که باعث میشود همسرش از او جدا شود.
۲۰. باج – Lagaan – ۲۰۰۱
مردم هند عاشق دو چیز هستند: کریکت و فیلم. اگر آن را با کمی درام، عشق و اکشن همراه کنید یک فیلم بسیار زیبا خواهید داشت که موردعلاقه هر هندی خواهد بود. در این فیلم شاهد همکاری یک کارگردان تقریباً ناشناخته به نام آشوتوش گووریکر و امیر خان (که علاوه بر ایفای نقش اصلی داستان تولید فیلم را هم بر عهده داشت) هستیم. داستان فیلم در دوره سلطنت انگلستان بر هند در روستای کوچک گوجرات رخ میدهد و موضوع فیلم کریکت است. تا به اینجا فیلم میتواند هر هندی را راضی کند. این فیلم در زمان اکران بسیار موفق بود و توانست روحیه میهنپرستی هندیها را ارضا کند. همچنین این فیلم باعث شد که امیر خان را “آقای کمالگرا” بنامند.
این فیلم از معدود فیلمهایی است که شخصیت هند را در دنیای سینما نشان داد. این فیلم در اسکار نامزد شد (که پس از مادر هند و سلام بمبئی سومین فیلم اسکار بود).
۲۱. داماد عاشق عروس را میبرد – Dilwale Dulhania Le Jayenge – ۱۹۹۵
یک فیلم درام رمانتیک کمدی که از ستارگانی چون کاجول و شاهرخ خان استفاده میکند و آدیتیا چوپرا (پسر بزرگتر یاش چوپرا) کارگردانی آن را بر عهده دارد. راج و سیمران زوجی هستند که در طی یک سفر اروپایی عاشق هم شده و برخلاف نظر والدین خود میخواهند باهم ازدواج کنند. در حقیقت موفقیت این فیلم مدیون داستان آن است. هر دختر و پسر هندی داستان عاشقانه خود را با این فیلم مقایسه میکنند.
این فیلم باعث شد که شاهرخ خان در قلب هندیها بنشیند. باوجوداینکه این فیلم طولانی ساعت و ده دقیقه است اما از دیدن آن خسته نمیشوید. این فیلم به مدت ۷۰۰ هفته در تئاترهای بمبئی به نمایش در آمد و ازاینجهت بلندمدتترین فیلم اکران شده محسوب میشود.
۲۲. مدرسه هندی – ۲۰۱۷ – Hindi Medium
داستان این فیلم درباره ی زن و شوهری ثروتمند و هندی به نام های “راج” و “میتا” است. با وجود اینکه “راج” ثروتمند است اما چون در مدارس خصوصی درس نخوانده است سواد انگلیسی ندارد و “میتا” که نمیخواهد دخترشان “پیا” هم مثل پدرش شود دنبال این است که فرزندش را در یک مدرسه خوب ثبت نام کند اما ثبت نام در مدارس خصوصی شرایط سختی دارد برای همین آن ها تصمیم می گیرند تا به یک محله فقیر نشین بروند و با ایفای نقش یک خانواده ی فقیر، بتوانند با استفاده از سهمیه فقرا در مدرسه ثبت نام کنند.
علاوه بر طنز خوب و مناسبی که در این به کار رفته است، درگیری شخصیت ها برای تصمیمات زندگی شان به خوبی به نمایش درآمده است و در پایان، پیام فیلم در بهترین حالت ممکن به بیننده منتقل می شود.
۲۳. سه احمق – Three Idiots – ۲۰۰۹
این فیلم از امیر خان از رمان چیتان باگات اقتباس شده است. اگرچه اصل رمان زیبا بود اما باید گفت که این فیلم از رمان خیلی بهتر است و توانسته به خوی صحنههای توصیفشده در رمان را بازسازی کند و طنز آن را افزایش دهد.
داستان فیلم درباره دو دانشجوی مهندسی است که با همکلاسی عجیب خود به نام رانچو دوست میشوند. رانچو در زندگی فلسفه و دیدگاههای خاص خود را دارد و کاملاً طبق این فلسفه زندگی میکند. او تقریباً زندگی تمام اطرافیان خود را تغییر میدهد. اما درست پس از فارغالتحصیلی غیب میشود. دو دوست دیگر برای یافتن رانچو سفری را آغاز کرده و در این سفر خاطرات او را زنده میکنند.
این فیلم هم در گیشه موفق شد و هم توانست نظر منتقدین را به خود جلب کند. همچنین از معدود فیلمهای هندی است که توانست در سایتهایی مانند imdb.com به امتیاز خوبی دست پیدا کند. شخصیتهایی مانند سیلنسر و چاتور بهخوبی در دل همه جای گرفتند و بسیاری از دیالوگهای فیلم به تکیهکلامهای روزمره تبدیل شد (حتی در سیاست هند).
۲۴. داستان های لاست – ۲۰۱۸ – Lust Stories
شبکه ی نتفلیکس در سال ۲۰۱۸ یکی از بهترین فیلم های هندی خود را منتشر کرد. فیلم “داستان های لاست” چهار داستان مختلف را روایت می کند که هر کدام روایت گر داستان عاشقانه و البته شکست خورده ی متفاوتی هستند. روابط عمیق انسانی و نقش مهم عشق در زندگی از عناصری اند که در این فیلم به خوبی نمایش داده می شوند.
۲۵. شعله – Sholay – ۱۹۷۵
دو سارق به یک روستا رفته و به یک پلیس مسن که میخواهد انتقام مرگ خانوادهاش را از یک خلافکار بگیرد کمک میکنند. در کنار آنها یک دختر روستایی و یک زن بیوه جوان قرار دارد که زیبایی فیلم را دوچندان کرده و آن را به یک فیلم حماسی تبدیل میکنند.
این فیلم را پرستارهترین و زیباترین داستان میدانند. وجود بازیگرانی نظیر دارمندرا، آمیتا باچان، سانجیو کومار، امجد خان، هما مالینی و جایا بادوری، باعث شده که این فیلم پرستارهترین فیلم ممکن باشد. این فیلم از فیلم “هفت سامورایی” آکیرا کوروسوا الهام گرفته است. اگرچه نمیتوان آن را یک اقتباس مستقیم دانست اما موضوع اصلی دو فیلم یکسان است. برخی از صحنههای فیلم بسیار معروف شده و در فیلمهای دیگر مورداستفاده قرار گرفتهاند.
چند حقیقت درباره فیلمهای شعله:
- زوج هنری فیلم به زوجهای واقعی تبدیل شدند.
- سانجیو کومار که مسنترین نقش فیلم را ایفا کرد در حقیقت از آمیتا باچان، درمندرا و امجد خان جوانتر بود.
- حتی بازیگران فرعی فیلم مانند زندانبان، سورما بوپالی، کالیا، سومبا، ماسی و حتی دانو هم بسیار مشهور شدند.
بدون دیدگاه