نی نی سایت نازایی

نی نی سایت نازایی

نی نی سایت نازایی

تلاش برای باردار شدن برای بسیاری از زوجین اتفاقی جذاب است. با این وجود وقتی که ماه ها می گذرند و آزمایش های بارداری نتایج منفی را نشان می دهند، پروسه جذاب تلاش برای باردار شدن می تواند به یک روند استرس زا و ناراحت کننده تبدیل شود. زیرا زوجین معمولا امید خود را از دست داده و فکر می کنند که نابارور هستند. اما بهتر است قبل از هر چیز در این زمینه با یک پزشک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید.

نی نی سایت نازایی

هنگامی که خانمی بدون هیچ گونه جلوگیری، ۱۲ ماه به صورت منظم برای باردار شدن تلاش کند و بارداری رخ ندهد، می توان گفت که این زوج درگیر ناباروری هستند.

البته این زمان برای خانم های بالای ۳۵ سال، ۶ ماه است. علاوه بر این نیز زنانی که در گذشته باردار شده بودند اما حالا قادر به باردار شدن نیستند و همینطور زنانی که سقط مکرر دارند، نیز نابارور تلقی می شوند.

اما مسئله اینجاست که ناباروری فقط زنان را تحت تأثیر قرار نمی دهد. مردان نیز می توانند با مشکلات ناباروری مبارزه کنند. بنابراین هر دوی زوجین باید مورد معاینه و آزمایش قرار گیرند.

نی نی سایت نازایی مردان

در مردان، عوامل بیشماری می‌تواند امکان ابتلا به ناباروری را ایجاد کند یا افزایش دهد. بسیاری از بیماریها می تواند باعث ناباروری در مردان شوند. اولین آنها اختلال توانایی جنسی است. شرط لازم برای باروری طبیعی، رابطه جنسی منظم است. برخی دیگر از بیماریها و عوامل ناباروری در مردان عبارتند از:

  • جراحی‌هایی که روی بیضه انجام می شود، بیضه نزول نکرده و بیماری واریکوسل (به عنوان شایعترین عامل ناباروری قابل درمان در مردان)
  • اختلالات هورمونی به صورت اختلال در هورمون های هیپوفیز یا هورمون های جنسی
  • رشد نامناسب بیضه ها
  • اختلالات ژنتیکی مثل کوچک بودن بیضه
  • برخی عفونتهای مزمن که در عملکرد بیضه اختلال ایجاد می کند؛ مانند سل که لوله های انتقال دهنده اسپرم را تخریب می‌کند
  • مصرف برخی داروها
  • برخی بیماریهای منتقله از طریق تماس جنسی مانند سوزاک، مشروط بر اینکه موجب تنگی مجرا شود
  • بیماریهای تب دار طولانی مدت که بر نطفه سازی اثر می گذارد (علت آن است که اسپرم داخل بیضه‌ها، با درجه حرارتی پایین تر از دمای بدن فعالیت دارد و حرارت بالا و طولانی مدت، باعث از بین رفتن اسپرم ها می‌شود)
  • بیماریهایی که موجب ایجاد ترشحات غلیظ در بدن می شوند، سرفه های خشک، اختلالات ریوی و اختلالات بیضوی به صورت ترشحات غلیظ
  • برخی از مشاغل مانند افرادی که در معرض موادی مانند حشره کشها که آسیب رسان به بیضه ها هستند، قرار دارند؛ یا افرادی که دائما در معرض حرارت و گرما هستند (مانند نانواها)
  • کشیدن سیگار، مصرف تریاک، الکل، کوکایین، ماری جوآنا و سایر مواد مخدر
بیشتر بخوان بیشتر بدان  درد در ناحیه گلو تا معده

نی نی سایت درمان نازایی

درمان ناباروری به موارد زیر بستگی دارد:

  1. علت بروز نازایی.
  2. در چه مدت نابارور بوده‌اید.
  3. سن شما و والدینتان.
  4. ترجیحات شخصی.

با مراجعه به پزشک متخصص زنان و طی جلسات مشاوره‌ای و بررسی علت ناباروی با استفاده از مصرف داروها و انجام درمان‌های ناباروری همانند IVF و IUI زیر نظر پزشک ناباروری و نازایی خود را درمان کنید.

تجربیات نازایی نی نی سایت

در بسیاری از موارد علت اصلی نازایی در زنان سبک زندگی آن‌ها است. در ادامه برخی از مهم‌ترین دلایلی که باعث بروز نازایی در زنان می‌شود را بررسی می‌کنیم:

  • استفاده از تنباکو و یا الکل
    این مواد علاوه بر اینکه قدرت باروری را کاهش می دهد، تأثیر منفی بر میزان موثر بودن درمان های ناباروری نیز دارد.
    به علاوه میزان سقط جنین و حاملگی های خارج رحمی در زنان سیگاری بیشتر است.
  • رژیم غذایی ضعیف که فاقد مواد مغذی است.
  • قرار گرفتن بیش از حد در معرض برخی مواد شیمیایی و سمی.

نازایی ثانویه نی نی سایت

ناباروری ثانویه یا ناباروری دوم یکی دیگر از انواع ناباروری است و علائمی مشابه سایر ناباروری ها دارد. در ناباروری ثانویه بیمار پس از یک بارداری موفق، دیگر قادر به بارداری مجدد یا حفظ بارداری دوم نمی باشد. ناباروری ثانویه ممکن است باعث ایجاد سقط جنین نیز شود. ناباروری ثانویه می تواند در اثر مشکلات ناباروری مردان و یا ناباروری زنان به وجود بیاید.

درمان ناباروری ثانویه، شامل استفاده از داروهای تحریک تخمک گذاری و روش لقاح آزمایشگاهی یا ای وی اف است. ناباروری ثانویه بر مبنای اینکه آیا در زایمان قبلی از داروهای تحریک تخمک گذاری یا IVF استفاده شده باشد یا خیر، طبقه بندی می شود. معمولا ناباروری دوم پس از شش ماه تا یک سال تلاش ناموفق زوجین برای بارداری دوم تشخیص داده می شود.

ناباروری دوم یک بیماری مرتبط با سقط جنین مکرر در بارداری دوم است. در ناباروری ثانویه، زوجین اغلب می توانند باردار شوند اما قادر به ادامه و حفظ بارداری دوم نیستند. شیوع ناباروری ثانویه مشابه ناباروری اولیه است.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  طب سوزنی اصفهان نی نی سایت

علائم نازایی نی نی سایت

معمولاً زوجین دچار مشکلات ناباروری می‌شوند. بسیاری از این زوج‌ها علائم ناباروری ندارند. آن‌ها تا زمانی که شروع به تلاش برای بارداری می‌کنند، هیچ دلیلی برای شک به احتمال نازایی نمی‌بینند.

به همین دلیل توصیه می‌شود زوجین پس از یک سال تلاش بدون موفقیت، به پزشک مراجعه کنند. برای زنان بالای ۳۵ سال، این زمان به شش ماه کاهش می‌یابد. مسائل نازایی با بالا رفتن سن افزایش می‌یابد.

نشانه‌ها و علائم ناباروری اغلب به سایر بیماری‌های زمینه‌ای مربوط است. به عنوان مثال، ۱۰ تا ۱۵ درصد موارد کلامیدیا درمان نشده منجر به بیماری التهابی لگن (PID) می‌شود. PID از طریق انسداد لوله‌های رحمی از لقاح جلوگیری می‌کند.

اختلالات بی‌شماری وجود دارد که در نازایی زنان و مردان نقش دارد. علائم و نشانه‌های هر یک می‌تواند بسیار متفاوت باشد. اگر نگران هستید، مهم است که با پزشک خود مشورت کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فواید کاکوتی x بخوانید...