نی نی سایت کنکور 1400

نی نی سایت کنکور 1400

نی نی سایت کنکور 1400


همه چیز در مورد کنکور 1400

هلث کده در مورد کنکور 1400 حذفیات و برنامه ریزی های آن مقاله ای تدارک دیده که با هم به بررسی آن می پردازیم.با ما همراه شوید.

برنامه ریزی کنکور 1400

بسیاری از داوطلبان بر این باورند که موفقیت در کنکور 1400، تنها با مطالعه کتاب درسی و تست زنی میسر می شود. در صورتی که امروزه سنگینی رقابت بین داوطلبان، برای قبولی در رشته های خوب و از طرفی ظرفیت محدود دانشگاه ها در هر یک از رشته محل های ارائه شده، رسیدن به نتیجه مطلوب را برای داوطلبان سخت تر کرده است.

بیشتربخوانید بیشتر بدانید

 

جمع بندی کنکور ۱۴۰۰

با نزدیک شدن به زمان برگزاری کنکور 1400، لازم است تا داوطلبان متقاضی شرکت در این ماراتن نفسگیر تغییراتی در برنامه ریزی خود ایجاد نموده و برنامه ای متناسب با این بازه زمانی برای جمع بندی تمامی مباحثی که تاکنون مطالعه نموده اند، داشته باشند.

تمام افرد متقاضی شرکت در این آزمون از اهمیت برنامه ریزی در تمامی بازه های زمانی آگاه بوده و می دانند برای رسیدن به موفقیت و هدف اصلی خود باید برنامه مشخص شده خود را به صورت کامل اجرا کنند. برنامه ریزی در دوران جمع بندی متناسب با هدف، توانایی و شرایط هر داوطلب متفاوت و منحصر بفرد می باشد. اصولی که در این برنامه ریزی باید رعایت شود برای تمامی داوطلبان یکسان است.

در دوران جمع بندی توصیه می شود حتما به مواردی مانند ضرایب دروس کنکور ۱۴۰۰، حذفیات کنکور 1400 (توسط سازمان سنجش اعلام شده) ، شرکت در آزمون های آزمایشی و حل سوالات کنکور سنوات گذشته توجه ویژه ای شود.

 

ماراتن کنکور سراسری یکی از بزرگترین آزمون های علمی کشور است که به منظور سنجش و غربال داوطلبان جهت ورود به رشته و دانشگاه های با آزمون برگزار می شود . سازمان سنجش هر ساله به منظور کاهش استرس داوطلبان فهرست حذفیات کنکور سراسری را در اطلاعیه ای منتشر می کند تا داوطلبان با آمادگی بیشتری در جلسه کنکور شرکت کنند.

 

در ثبت نام کنکور سراسری امسال، همه داوطلبان نظام قدیم و نظام جدید بدون توجه به نظام آموزشی در کنکور نظام جدید شرکت خواهند کرد . سنجش داوطلبان توسط سازمان سنجش آموزش کشور صورت گرفته و متقاضیان تا زمان برگزاری کنکور سراسری 1400 فرصت خواهند داشت با مطالعه منابع مفید و معتبر ( منابع کنکور تجربی، منابع کنکور انسانی، منابع کنکور ریاضی ) خود را برای حضور در جلسه آزمون آماده نماین .

به منظور رفاه حال داوطلبان، سازمان سنجش هر ساله در اطلاعیه ای فهرست حذفیات کنکور سراسری که شامل حذف برخی از صفحات، پاراگراف ها و یا پاورقی کتاب های درسی از کنکور سراسری می شود را منتشر می کند. بنابراین داوطلبان با اطلاع از حذفیات بخش های هر یک از کتاب درسی خود می توانند با برنامه ریزی دقیق خود را برای شرکت در کنکور ۱۴۰۰ آماده نمایند.

با توجه به اینکه بسیاری از متقاضیان ثبت نام کنکور سراسری 1400 هم اکنون به دنبال یافتن حذفیات کنکور سراسری ۱۴۰۰ هستند. کارشناسان مشاوره تحصیلی هیوا اقدام به نگارش این مقاله نموده تا امکان اطلاع از لیست حذفیات کنکور ۱۴۰۰ به راحتی برای داوطلبان این ماراتن فراهم گردد.

فهرست حذفیات منابع کنکور ۱۴۰۰

داوطلبانی که قصد شرکت در کنکور سراسری را دارند قبل از هر چیزی می بایست از فهرست منابع نظام جدید مطلع شوند. سازمان سنجش هر ساله در اطلاعیه ای اقدام به انتشار فهرست حذفیات کنکور سراسری می نماید و در آن اعلام می کند از کدام بخش از کتاب هیچ سوالی طراحی نمی شود.

فهرست حذفیات منابع کنکور ۱۴۰۰

فهرست حذفیات منابع کنکور ۱۴۰۰

بنابراین داوطلبان با اطلاع از حذفیات بخش های هر یک از کتاب درسی خود می توانند با برنامه ریزی دقیق خود را برای شرکت در کنکور 1400 آماده نمایند. توجه داشته باشید لیست حذفیات سال ۱۴۰۰ اعلام شده و با سال های گذشته متفاوت است. پیشنهاد می کنیم عضو کانال تلگرام و اینستاگرام کنکور سراسری باشید تا از حذفیات کنکور 1400 که شامل برخی از صفحات ، پاراگراف ها و یا پاورقی کتاب های درسی از کنکور سراسری می شود، مطلع شوید.

 

کنکور ریاضی 1400 یکی از 5 گروه آزمایشی آزمون سراسری 1400 می باشد که شامل دو دفترچه عمومی و اختصاصی است. دروس عمومی این آزمون ادبیات، عربی، دینی و زبان می باشد. دروس تخصصی نیز شامل ریاضیات، فیزیک و شیمی است.

 

سازمان سنجش به منظور صرفه جویی در زمان مطالعه و همچنین کاهش مبخث مورد مطالعه برای این آزمون، اقدام به حذف موضوعات کم اهمیت در تمامی دروس عمومی و اختصاصی کرده است. در جدول زیر لیست این حذفیات به طور کامل بیان شده است:

 

حذفیات دروس عمومی و تخصصی کنکور ریاضی 1400
نام کتابکد کتابپایه تحصیلی – سال چاپقسمت های حذفی
فارسی 3110201دوازدهم – 99طرح سوال از بخش های گنج حکمت ها، روان خوانی ها، شعر خوانی ها مجاز نیست
عربی، زبان قرآن 1110206دهم – 97بخش البحث العلمی
عربی، زبان قرآن 2یازدهم – 98بخش المعربات الفارسيه، بخش البحث العلمی
عربي، زبان قرآن 3دوازدهم – 99بخش البحث العلمی و بخش خوب است بدانيم صفحه 65
دين و زندگي1111214دهم – 97آيات ابتدای هر درس صرفا برای ارائه در ابتدایی هر درس صرفا برای قرائت در ابتدای کلاس توسط دانش آموزان و دادن نمره قرائت به آنان (4 نمره از 20 نمره ارزشيابی پایانی) گنجانده شده است، به هيچ وجه مفهوم، محتوا و ترجمه آيات مد نظر نیست. فعاليت های دارای علامت (*) محتوای بخش های “بيشتر بدانیم” ، “پاسخ سوالات شما”، “پيشنهاد”، “دانش تكميلي” ، ” معرفی کتاب” ، ” فیلم”، “پاورقی ها و برداشت ها”.
دين و زندگي2یازدهم – 98آيات ابتدای هر درس صرفا برای ارائه در ابتدایی هر درس صرفا برای قرائت در ابتدای کلاس توسط دانش آموزان و دادن نمره قرائت به آنان (4 نمره از 20 نمره ارزشيابی پایانی) گنجانده شده است، به هيچ وجه مفهوم، محتوا و ترجمه آيات مد نظر نیست. فعاليت های دارای علامت (*) محتوای بخش های “بيشتر بدانیم” ، “پاسخ سوالات شما”، “پيشنهاد”، “دانش تكميلي” ، ” معرفی کتاب” ، ” فیلم”، “پاورقی ها و برداشت ها”. طرح سؤال از قسمت های زیر مجاز نمی باشد:
– از مبحث “حركت زمین” و شش خط ادامه آن در صفحه 42
– صفحه 54 خط دهم از عبارت زیر كه در سال 98 به كتاب اضافه شده است، سوال طراحی نشود: ” … هم چنین آنان از چنان بینش عمیقی برخوردارند كه در انجام اوامر خداوند گرفتار خطا و اشتباه نمی شوند.”
دين و زندگي3دوازدهم – 99آيات ابتدای هر درس صرفا برای ارائه در ابتدایی هر درس صرفا برای قرائت در ابتدای کلاس توسط دانش آموزان و دادن نمره قرائت به آنان (4 نمره از 20 نمره ارزشيابی پایانی) گنجانده شده است، به هيچ وجه مفهوم، محتوا و ترجمه آيات مد نظر نیست. فعاليت های دارای علامت (*) محتوای بخش های “بيشتر بدانیم” ، “پاسخ سوالات شما”، “پيشنهاد”، “دانش تكميلي” ، ” معرفی کتاب” ، ” فیلم”، “پاورقی ها و برداشت ها”.
انگلیسی 1110230دهم – 97طرح سوال از بخش های بخش های what you learned  از کتاب های پایه دهم، یازدهم و دوازدهم مجاز نیست
انگلیسی 2یازدهم – 98
انگلیسی 3دوازدهم – 99
هندسه 1110213دهم – 97تمام مطالب بخش “خواندنی های کتاب”
هندسه 2یازدهم – 98
هندسه 3دوازدهم – 99
حسابان 1111214یازدهم – 98
حسابان 2دوازدهم – 99
ریاضیات گسسته112215دوازدهم – 99
آمار و احتمالیازدهم – 98
فیزیک 1110209دهم – 97 تاريخ علم ها، پانويس ها، خوب است بدانيدها، نتيجه فعاليت های تحقيقی، جدول ها، پيوست ها، واژه نامه ها، اطلاعات و داده های ريز و جزئی تصاوير كه دور از هدف اصلی تصويرند، و نيز داده های مندرجر در برخی از پرسش ها و مسائل كه به ذهن سپردن آن ها ضرورتی ندارد. در بسياری از قسمت های كتاب درسی، محدوديت هايی در آموزش و ارزشيابی بيان شده است كه در طراحی سؤالات الزاما رعايت می شوند، مانند بررسی حالت هايی كه نيروها هم راستا يا عمود بر هم نيستند يا كلیه حالت هایی كه در آن ها نياز به تجزیه بردار است، جزء اهداف برنامه درسی اين كتاب نبوده و الزاما در طراحی از آن ها سوال طراحی نشود.
فیزیک 2یازدهم – 98تاريخ علم ها، پانويس ها، خوب است بدانيدها، نتيجه فعاليت های تحقيقی، جدول ها، پيوست ها، واژه نامه ها، اطلاعات و داده های ريز و جزئی تصاوير كه دور از هدف اصلی تصويرند، و نيز داده های مندرجر در برخی از پرسش ها و مسائل كه به ذهن سپردن آن ها ضرورتی ندارد. در بسياری از قسمت های كتاب درسی، محدوديت هايی در آموزش و ارزشيابی بيان شده است كه در طراحی سؤالات الزاما رعايت می شوند، مانند بررسی حالت هايی كه نيروها و ميدان های الكتريكی هم راستا يا عمود بر هم نيستند يا حل مدارهای چند حلقه ای كه در حلقه های مختلف از باتری استفاده می شود و همچنين ساير به هم بستن های مقاومت ها به غير از به هم بستن متوالی و موازی جزء اهداف برنامه درسی اين كتاب نبوده و الزاما در طراحی از آن ها سوال طراحی نشود.
فیزیک 3دوازدهم – 99تاريخ علم ها، پانويس ها، خوب است بدانيدها، نتيجه فعاليت های تحقيقی، جدول ها، پيوست ها، واژه نامه ها، اطلاعات و داده های ريز و جزئی تصاوير كه دور از هدف اصلی تصويرند، و نيز داده های مندرج در برخی از پرسش ها و مسائل كه به ذهن سپردن آن ها ضرورتی ندارد.  در بسياري ازقسمت های كتاب درسی، محدوديت هایی در آموزش و ارزشیابی بيان شده است كه در طراحی سؤالات رعايت می شوند. مانند بررسی حالت هايی كه نيروها هم راستا يا عمود بر هم نيستند يا كليه حالت هايی كه در آن ها نياز به تجزيه بردار است، جزء اهداف برنامه درسی اين كتاب نبوده و الزاما در طراحی از آن ها سوال طراحی نشود.  طرح سوال از بخش های مطالعه آزاد كتاب فيزيک 3 به شرح زير مجاز نيست:
– فصل 1 : بخش 1-4  به همراه پرسش ها و مسئله های مرتبط با آن در انتهای فصل
– فصل 2 : بخش 2-3  به همراه پرسش ها و مسئله های مرتبط با آن در انتهای فصل
– فصل 3 : صفحه 91 از مبحث “ادراک شنوايی” تا آخر فصل به همراه پرسش ها و مسئله های مرتبط با آن در انتهای فصل
– فصل 4 : صفحه 99 و صفحه 111 شامل مباحث سراب و پاشندگی نور، صفحه 119 از مبحث “مور ايستاده و تشديد در لوله های صوتی” تا آخر فصل به همراه پرسش ها و مسئله های مرتبط با آنها در انتهای فصل
– فصل 1 : بخش 1-4 بههمراه پرسش ها و مسئله های مرتبط با آن ها در انتهای فصل
– فصل 2 : بخش های 2-3 و 2-4 به همراه پرسش ها و مسئله های  مرتبط با آن ها در انتهای فصل
شیمی 1110210دهم – 97پرسش از محتوای “در ميان تارنما، تفكر نقادانه و آيا ميدانيد”. حفظ كردن معادله های شيميايی. حفظ كردن نام و فرمول شيمياييی تركيب های آلی پيچيده. رسم آرايش الكترونی عناصر با عدد اتمی بزرگتر از 36 در جدول تناوبی.
شیمی 2یازدهم – 98پرسش از محتوای “در ميان تارنما، تفكر نقادانه و آيا ميدانيد”. نامگذاری تركيب های آلی بجز آلكان ها. حفظ كردن نام و فرمول شيميايی تركيب های آلی پيچيده. رسم آرايش الكترونی عناصر با عدد اتمی بزرگتر از 36 در جدول تناوبی. حفظ كردن معادله های شيميايی.
شیمی 3دوازدهم – 99پرسش از محتواي “در ميان تارنما، تفكر نقادانه و آيا ميدانيد”. حفظ كردن نام و فرمول شيميايق تركيب هاق آلق پيچيده. حفظ كردن معادله های شيميايی. رسم آرايش الكترونی عناصر با عدد اتمی بزرگتر از 36 در جدول تناوبی. طرح پرسش از بخش ها مطالعه آزاد كتاب شيمی به شرح زير مجاز نيست: فصل 1 : صفحه 1، خود را بيازماييد، صفحه 9، پيوند با صنعت صفحه، 11، پيوند با زندگی صفحه 31 تا انتهای صفحه 32. فصل 2 :یاز آغاز فصل تا صفحه 39 ابتدای انجام واكنش با سفر الكترون، پيوند با زندگی صفحه 49 و 50، خود را بيازماييد صفحه 62. فصل 3 : از آغاز فصل تا صفحه 67، سازه های يخی زيبا با ظاهری سخت اما زودگداز تا صفحه 73، پيوند با زندگی صفحه 83، با هم بينديشيم صفحه 85 و 86. فصل 4 : از آغاز فصل تا ابتدای به دنبال هوای پاک، ارزش فناوری شيميايی تا ابتدای گروه عاملی كليد سنتز مولكول های آلی.
بیشتر بخوان بیشتر بدان  مسافرت به ناکجا

 

اطلاع از ضرایب و زیر گروه های رشته ریاضی کمک می کند تا با اطلاع از زیر گروه رشته مورد علاقه خود، در این مدت باقی مانده تا برگزاری آزمون سراسری برنامه ریزی جامع و مدونی داشته باشید.

فهرست حذفیات منابع کنکور تجربی ۱۴۰۰

کنکور تجربی 1400، به منظور ورود علاقمندان به رشته های گروه پزشکی برگزار می شود. افرادی که تمایل به شرکت در این گروه آزمایشی را دارند، زمان ثبت نام کنکور سراسری گروه علوم تجربی را در فرم ثبت نام خود انتخاب می نمایند.

 

از آنجایی که حجم مطالعه منابع کنکور تجربی بسیار زیاد می باشد، سامان سنجش به کمک داوطلبان کنکوری شتافته و اقدام به حذف یکسری مباحث کم اهمیت نموده تا داوطلبان زمانی را صرف یاد گیری این مباحث نکنند و از طرفی طراح سوال کنکور نیز مجاز به استفاده از این قسمت ها در طراحی سوالات نمی باشد. لیست حذفیات کنکور تجربی بدین شرح است:

 

 

حذفیات دروس عمومی و تخصصی کنکور تجربی 1400
نام کتابکد کتابپایه تحصیلی – سال چاپقسمت های حذفی
فارسی 3110201دوازدهم – 99طرح سوال از بخش های گنج حکمت ها، روان خوانی ها، شعر خوانی ها مجاز نیست
عربی، زبان قرآن 1110206دهم – 97بخش البحث العلمی
عربی، زبان قرآن 2یازدهم – 98بخش المعربات الفارسيه، بخش البحث العلمی
عربي، زبان قرآن 3دوازدهم – 99بخش البحث العلمی و بخش خوب است بدانيم صفحه 65
دين و زندگي1111214دهم – 97آيات ابتدای هر درس صرفا برای ارائه در ابتدایی هر درس صرفا برای قرائت در ابتدای کلاس توسط دانش آموزان و دادن نمره قرائت به آنان (4 نمره از 20 نمره ارزشيابی پایانی) گنجانده شده است، به هيچ وجه مفهوم، محتوا و ترجمه آيات مد نظر نیست. فعاليت های دارای علامت (*) محتوای بخش های “بيشتر بدانیم” ، “پاسخ سوالات شما”، “پيشنهاد”، “دانش تكميلي” ، ” معرفی کتاب” ، ” فیلم”، “پاورقی ها و برداشت ها”.
دين و زندگي2یازدهم – 98آيات ابتدای هر درس صرفا برای ارائه در ابتدایی هر درس صرفا برای قرائت در ابتدای کلاس توسط دانش آموزان و دادن نمره قرائت به آنان (4 نمره از 20 نمره ارزشيابی پایانی) گنجانده شده است، به هيچ وجه مفهوم، محتوا و ترجمه آيات مد نظر نیست. فعاليت های دارای علامت (*) محتوای بخش های “بيشتر بدانیم” ، “پاسخ سوالات شما”، “پيشنهاد”، “دانش تكميلي” ، ” معرفی کتاب” ، ” فیلم”، “پاورقی ها و برداشت ها”. طرح سؤال از قسمت های زیر مجاز نمی باشد:
– از مبحث “حركت زمین” و شش خط ادامه آن در صفحه 42
– صفحه 54 خط دهم از عبارت زیر كه در سال 98 به كتاب اضافه شده است، سوال طراحی نشود: ” … هم چنین آنان از چنان بینش عمیقی برخوردارند كه در انجام اوامر خداوند گرفتار خطا و اشتباه نمی شوند.”
دين و زندگي3دوازدهم – 99آيات ابتدای هر درس صرفا برای ارائه در ابتدایی هر درس صرفا برای قرائت در ابتدای کلاس توسط دانش آموزان و دادن نمره قرائت به آنان (4 نمره از 20 نمره ارزشيابی پایانی) گنجانده شده است، به هيچ وجه مفهوم، محتوا و ترجمه آيات مد نظر نیست. فعاليت های دارای علامت (*) محتوای بخش های “بيشتر بدانیم” ، “پاسخ سوالات شما”، “پيشنهاد”، “دانش تكميلي” ، ” معرفی کتاب” ، ” فیلم”، “پاورقی ها و برداشت ها”.
انگلیسی 1110230دهم – 97طرح سوال از بخش های بخش های what you learned  از کتاب های پایه دهم، یازدهم و دوازدهم مجاز نیست
انگلیسی 2یازدهم – 98
انگلیسی 3دوازدهم – 99
زمين شناسي111237یازدهم – 98بيشتر بدانيدها و مفاخر ايران و جهان
رياضی 1111211دهم – 97تمام مطالب بخش خواندنی های كتاب
رياضي 2یازدهم – 98
رياضي 3دوازدهم – 99
زيست شناسي 1110212دهم – 97مطالبی كه با عنوان “یشتر بدانید” و “واژه شناسی”. پرسش های عددی و محاسباتی به هرشكل و در هر سطحی. فرمول ساختاری مواد شيميايی. – پرسش از شكل هايی در كتاب درسی كه با “غيرمجاز بودن طرح
سؤال” مشخص شده اند.
زيست شناسي 1یازدهم – 98
زيست شناسي 1دوازدهم – 99مطالبی كه با عنوان “یشتر بدانید” و “واژه شناسی”. پرسش های عددی و محاسباتی به هرشكل و در هر سطحی. فرمول ساختاری مواد شيميايی. – پرسش از شكل هايی در كتاب درسی كه با “غيرمجاز بودن طرح
سؤال” مشخص شده اند. طرح سوال از بخش های زیر مجاز نیست: فصل 1 – گفتار1 : از عنوان تلاش برای كشف ساختار مولكولی دنا تا سر عنوان “مدل مولكولی دنا”،
گفتار3 : از عنوان سطوح مختلف ساختاری در پروتئين تا سر عنوان “نقش پروتئين ها”، از عنوان عملكرد اختصاصی آنزيم ها تا پايان فصل.
– فصل 2- گفتار1 : ازعنوان تغييرات رناي پيك تا پايان گفتار1، گفتار2 : از عنوان محل پروتئين سازي و سرنوشت آن ها تا پايان گفتار2.
– فصل 3- گفتار2 :از عنوان مهار بيماري های ژنتيك تا پايان فصل.
– فصل 4- گفتار3 :از ابتدای گفتار تا سرعنوان “گونه زای”
– فصل 5- گفتار2 :ازعنوان تنظيم تنفس ياخت هاي : توليدي ااتصادي تا آخر گفتار.  گفتار3 :ازعنوان سسمت بدن : پاد اكسندهها تا پايان فصل.
– فصل 6- گفتار2 :از عنوان اثر محيد بر فتوسنتز تا آخر گفتار2.  گفتار3 :از عنوان جانداران فتوسنتزكنندة ديگر تا پايان فصل.
– فصل 7: گفتار2 :از عنوان مهندسي بافت تا آخر گفتار2.
– فصل 8- گفتار3 :از عنوان زندگي گروهي تا پايان فصل.
فیزیک 1110209دهم – 97 تاريخ علم ها، پانويس ها، خوب است بدانيدها، نتيجه فعاليت های تحقيقی، جدول ها، پيوست ها، واژه نامه ها، اطلاعات و داده های ريز و جزئی تصاوير كه دور از هدف اصلی تصويرند، و نيز داده های مندرجر در برخی از پرسش ها و مسائل كه به ذهن سپردن آن ها ضرورتی ندارد. در بسياری از قسمت های كتاب درسی، محدوديت هايی در آموزش و ارزشيابی بيان شده است كه در طراحی سؤالات الزاما رعايت می شوند، مانند بررسی حالت هايی كه نيروها هم راستا يا عمود بر هم نيستند يا كلیه حالت هایی كه در آن ها نياز به تجزیه بردار است، جزء اهداف برنامه درسی اين كتاب نبوده و الزاما در طراحی از آن ها سوال طراحی نشود.
فیزیک 2یازدهم – 98تاريخ علم ها، پانويس ها، خوب است بدانيدها، نتيجه فعاليت های تحقيقی، جدول ها، پيوست ها، واژه نامه ها، اطلاعات و داده های ريز و جزئی تصاوير كه دور از هدف اصلی تصويرند، و نيز داده های مندرجر در برخی از پرسش ها و مسائل كه به ذهن سپردن آن ها ضرورتی ندارد. در بسياری از قسمت های كتاب درسی، محدوديت هايی در آموزش و ارزشيابی بيان شده است كه در طراحی سؤالات الزاما رعايت می شوند، مانند بررسی حالت هايی كه نيروها و ميدان های الكتريكی هم راستا يا عمود بر هم نيستند يا حل مدارهای چند حلقه ای كه در حلقه های مختلف از باتری استفاده می شود و همچنين ساير به هم بستن های مقاومت ها به غير از به هم بستن متوالی و موازی جزء اهداف برنامه درسی اين كتاب نبوده و الزاما در طراحی از آن ها سوال طراحی نشود.
فیزیک 3دوازدهم – 99تاريخ علم ها، پانويس ها، خوب است بدانيدها، نتيجه فعاليت های تحقيقی، جدول ها، پيوست ها، واژه نامه ها، اطلاعات و داده های ريز و جزئی تصاوير كه دور از هدف اصلی تصويرند، و نيز داده های مندرج در برخی از پرسش ها و مسائل كه به ذهن سپردن آن ها ضرورتی ندارد.  در بسياري ازقسمت های كتاب درسی، محدوديت هایی در آموزش و ارزشیابی بيان شده است كه در طراحی سؤالات رعايت می شوند. مانند بررسی حالت هايی كه نيروها هم راستا يا عمود بر هم نيستند يا كليه حالت هايی كه در آن ها نياز به تجزيه بردار است، جزء اهداف برنامه درسی اين كتاب نبوده و الزاما در طراحی از آن ها سوال طراحی نشود.  طرح سوال از بخش های مطالعه آزاد كتاب فيزيک 3 به شرح زير مجاز نيست:
– فصل 1 : بخش 1-4  به همراه پرسش ها و مسئله های مرتبط با آن در انتهای فصل
– فصل 2 : بخش 2-3  به همراه پرسش ها و مسئله های مرتبط با آن در انتهای فصل
– فصل 3 : صفحه 91 از مبحث “ادراک شنوايی” تا آخر فصل به همراه پرسش ها و مسئله های مرتبط با آن در انتهای فصل
– فصل 4 : صفحه 99 و صفحه 111 شامل مباحث سراب و پاشندگی نور، صفحه 119 از مبحث “مور ايستاده و تشديد در لوله های صوتی” تا آخر فصل به همراه پرسش ها و مسئله های مرتبط با آنها در انتهای فصل
– فصل 1 : بخش 1-4 بههمراه پرسش ها و مسئله های مرتبط با آن ها در انتهای فصل
– فصل 2 : بخش های 2-3 و 2-4 به همراه پرسش ها و مسئله های  مرتبط با آن ها در انتهای فصل
شیمی 1110210دهم – 97پرسش از محتوای “در ميان تارنما، تفكر نقادانه و آيا ميدانيد”. حفظ كردن معادله های شيميايی. حفظ كردن نام و فرمول شيمياييی تركيب های آلی پيچيده. رسم آرايش الكترونی عناصر با عدد اتمی بزرگتر از 36 در جدول تناوبی.
شیمی 2یازدهم – 98پرسش از محتوای “در ميان تارنما، تفكر نقادانه و آيا ميدانيد”. نامگذاری تركيب های آلی بجز آلكان ها. حفظ كردن نام و فرمول شيميايی تركيب های آلی پيچيده. رسم آرايش الكترونی عناصر با عدد اتمی بزرگتر از 36 در جدول تناوبی. حفظ كردن معادله های شيميايی.
شیمی 3دوازدهم – 99پرسش از محتواي “در ميان تارنما، تفكر نقادانه و آيا ميدانيد”. حفظ كردن نام و فرمول شيميايق تركيب هاق آلق پيچيده. حفظ كردن معادله های شيميايی. رسم آرايش الكترونی عناصر با عدد اتمی بزرگتر از 36 در جدول تناوبی. طرح پرسش از بخش ها مطالعه آزاد كتاب شيمی به شرح زير مجاز نيست: فصل 1 : صفحه 1، خود را بيازماييد، صفحه 9، پيوند با صنعت صفحه، 11، پيوند با زندگی صفحه 31 تا انتهای صفحه 32. فصل 2 :یاز آغاز فصل تا صفحه 39 ابتدای انجام واكنش با سفر الكترون، پيوند با زندگی صفحه 49 و 50، خود را بيازماييد صفحه 62. فصل 3 : از آغاز فصل تا صفحه 67، سازه های يخی زيبا با ظاهری سخت اما زودگداز تا صفحه 73، پيوند با زندگی صفحه 83، با هم بينديشيم صفحه 85 و 86. فصل 4 : از آغاز فصل تا ابتدای به دنبال هوای پاک، ارزش فناوری شيميايی تا ابتدای گروه عاملی كليد سنتز مولكول های آلی.
بیشتر بخوان بیشتر بدان  نی نی سایت در مورد قیمت طلا

 

فهرست حذفیات منابع کنکور انسانی ۱۴۰۰

افرادی که تمایل به شرکت در گروه آزمایشی علوم انسانی را دارند، می بایست زمان ثبت نام کنکور سراسری گروه علوم انسانی را در فرم ثبت نام خود انتخاب نمایند و تا زمان برگزاری کنکور ۱۴۰۰ فرصت دارند با مطالعه منابع کنکور انسانی که از طریق سازمان سنجش معرفی شده خود را جهت شرکت در این آزمون آماده نمایند. البته داوطلبان برای صرفه جویی در زمان مطالعه و همچنین کاهش حجم مطالعه خود می توانند با اطلاع از لیست حذفیات کنکور انسانی 1400، اقدام به حذف این مباحث نمایند. لیست حذفیات کنکور انسانی 1400 در جدول زیر قرار داده شده است:

 

 

حذفیات کنکور سراسری علوم انسانی 1400
نام کتابکد کتابپایه تحصیلی – سال چاپقسمت های حذفی
دین و زندگی 1110205دهم – 97آیات ابتدای هر درس صرفا برای قرائت در ابتدای کلاس توسط دانش آموزان و دادن نمره قرائت به آنان (4 نمره از 20 نمره ارزشیابی)گنجانده شده است. به هیچ وجه مفهوم، محتوا و ترجمه آیات مدنظر نیست.
فعالیت های دارای علامت * (ستاره)
محتوای بخش های بیشتر بدانیم، پاسخ سوالات شما، پیشنهاد، دانش تکمیلی، معرفی کتاب، فیلم، پاورقی ها و برداشت ها
دین و زندگی 2111205یازدهم – 98آیات ابتدای هر درس صرفا برای قرائت در ابتدای کلاس توسط دانش آموزان و دادن نمره قرائت به آنان (4 نمره از 20 نمره ارزشیابی)گنجانده شده است. به هیچ وجه مفهوم، محتوا و ترجمه آیات مدنظر نیست.
فعالیت های دارای علامت * (ستاره)
محتوای بخش های بیشتر بدانیم، پاسخ سوالات شما، پیشنهاد، دانش تکمیلی، معرفی کتاب، فیلم، پاورقی ها و برداشت ها
با توجه به این که در سال 98 در برخی از استان ها برای دانش آموزان پایه یازدهم،  کتاب های دین و زندگی چاپ 97 توزیع شد که محتوای آن در دو جا متفاوت با کتاب دین و زندگی چاپ 98 است، لذا برای رعایت عدالت آموزشی در طراحی سوالات آزمون سراسری سال 1400، طرح سوال از دو قسمت زیر مجاز نمی باشد:
از مبحث “حرکت زمین” و هفت خط ادامه آن در صفحه 47 سوالی طرح نگردد.
صفحه 62 خط 6 از عبارت زیر که در سال 98 به کتاب اضافه شده است، سوال طراحی نشود: …همچنین آنان از چنان بینش عمیقی برخوردارند گه در انجام اوامر خداوند گرفتار خطا و اشتباه نمی شوند.
دین و زندگی 3112205دوازدهم 99آیات ابتدای هر درس صرفا برای قرائت در ابتدای کلاس توسط دانش آموزان و دادن نمره قرائت به آنان (4 نمره از 20 نمره ارزشیابی)گنجانده شده است. به هیچ وجه مفهوم، محتوا و ترجمه آیات مدنظر نیست.
فعالیت های دارای علامت * (ستاره)
محتوای بخش های بیشتر بدانیم، پاسخ سوالات شما، پیشنهاد، دانش تکمیلی، معرفی کتاب، فیلم، پاورقی ها و برداشت ها
براساس برنامه درسی تولید شده در سال تحصیلی 99 – 1400، (شرایط همه گیری کووید 19) و بخشنامه ارسال شده از سوی وزارت آموزش و پرورش مبنی بر مطالعه آزاد سه درس پایانی کتاب دین و زندگی دوازدهم رشته علوم انسانی، سه درس زیر از این کتاب حذف شده و طرح سوال از آن ها مجاز نمی باشد:
درس یازدهم (عصر شکوفایی)، درس دوازدهم (نگاهی به تمدن جدید)، درس سیزدهم (مسئولیت بزرگ ما)
عربی، زبان قرآن 1110207دهم – 97بخش البحث العلمی
عربی، زبان قرآن 2111207یازدهم – 98بخش “للمطالعه” صفحات 57 و 58
بخش البحث العلمی
عربی، زبان قرآن 3112207دوازدهم – 99بخش خوب است بدانیم صفحه 18
علوم و فنون 3112203دوازدهم – 99براساس برنامه درسی تولید شده در سال تحصیلی 99 – 1400، (شرایط همه گیری کووید 19) و بخشنامه ارسال شده از سوی وزارت آموزش و پرورش مبنی بر مطالعه آزاد بخش های زیر از کتاب علوم و فنون 3 طرح سوال از مباحث زیر مجاز نیست:
خودارزیابی ها و کارگاه های تحلیل متن
فلسفه 1111226یازدهم – 98فعالیت های درون متن که با علامت * مشخص شده اند.
مطالبی که در حاشیه کتاب آمده است.
پاورقی ها
مطالب مربوط به مطالعه
فلسفه 2112226دوازدهم – 99فعالیت های درون متن که با علامت * مشخص شده اند.
مطالبی که در حاشیه کتاب آمده است.
پاورقی ها
مطالب مربوط به مطالعه
براساس برنامه درسی تولید شده در سال تحصیلی 99 – 1400، (شرایط همه گیری کووید 19) و بخشنامه ارسال شده از سوی وزارت آموزش و پرورش مبنی بر مطالعه آزاد بخش های زیر از کتاب فلسفه 2 طرح سوال از مباحث زیر مجاز نیست:
درس های 9، 4 و 12 درس 10 صفحات 79، 78 و 82 درس 11 صفحات 91، 90، 89، 88، 87
منطق110232دهم – 97پیرابند های آبی ستاره دار
حکایت ها
پاورقی ها
صفحات “آنچه در این بخش می خوانیم”
صفحات “عناوین بخش ها”
فرهنگ اصطلاحات
جامعه شناسی 3112222دوازدهم – 99براساس برنامه درسی تولید شده در سال تحصیلی 99 – 1400، (شرایط همه گیری کووید 19) و بخشنامه ارسال شده از سوی وزارت آموزش و پرورش مبنی بر مطالعه آزاد بخش های زیر از کتاب جامعه شناسی 3 طرح سوال از مباحث زیر مجاز نیست:
مطالب بخوانیم و بنویسیم، ببینیم و بدانیم و درس 2
جغرافیای 2111218یازدهم – 98مطالب بیشتر بدانیم، بیندیشیم، برای مطالعه، توضیحات و زیرنویس ها، نقشه ها و مدل ها، آمار و ارقام مندرج در جدول ها و نمودار ها و واژه نامه های پیوست کتاب
جغرافیای 3 (کاربردی)112218دوازدهم – 99
تاریخ 1110219دهم – 97تمامی مطالب ذیل عنوان های بیشتر بدانیم و یک توضیح
تمامی مطالب مندرج در جدول یا ترام های رنگی
تمامی مطالب مندرج در نمودارهای خط زمان، نقشه ها و تصاویر تاریخی و سایر نمودار ها
تاریخ 2111219یازدهم – 98متن و مطالب تمامی فعالیت ها به ویژه فعالیت های ذیل عنوان بررسی شواهد و مدارک
تاریخ 3112219دوازدهم – 99تمامی مطالب ذیل عنوان های بیشتر بدانیم و یک توضیح
تمامی مطالب مندرج در جدول یا ترام های رنگی
تمامی مطالب مندرج در نمودارهای خط زمان، نقشه ها و تصاویر تاریخی و سایر نمودار ها
متن و مطالب تمامی فعالیت ها به ویژه فعالیت های ذیل عنوان بررسی شواهد و مدارک
براساس برنامه درسی تولید شده در سال تحصیلی 99 – 1400، (شرایط همه گیری کووید 19) و بخشنامه ارسال شده از سوی وزارت آموزش و پرورش مبنی بر مطالعه آزاد درس های 1 و 2 از کتاب تاریخ 3 طرح سوال از دروس مذکور مجاز نیست.
بیشتر بخوان بیشتر بدان  نی نی سایت بازی مومو

 

تمامی رشته های ارائه شده در کنکور انسانی، در زیرگروه های مختلفی تقسیم بندی شده اند که ضرایب هر زیر گروه با زیر گروه های دیگر متفاوت است. برای اطلاع از زیرگروه های کنکور انسانی مطالعه مقاله زیر توصیه می گردد.

فهرست حذفیات منابع دروس علوم و معارف اسلامی ۱۴۰۰

داوطلبان رشته علوم و معارف اسلامی می توانند با مطالعه کتب درسی خود در کنکور انسانی شرکت نموده و به سوالات اختصاصی خود پاسخ دهند. سازمان سنجش برای این دسته از افراد نیز فهرست حذفیات مباحث کم اهمیت  عمومی و اختصاصی را مشخص کرده تا با اطلاع از این حذفیات، زمان خود را صرف مطالب گفته شده نکرده و اقدام به مطالعه و یادگیری سایر مباحث نمایند.

 

 

حذفیات کنکور سراسری علوم و معارف اسلامی 1400
نام کتابکد کتابپایه تحصیلی – سال چاپقسمت های حذفی
عربی، زبان قرآن 1110208دهم – 97بخش های ستاره دار مانند قواعد و تمرینات که برای مطالعه دانش آموزان است.
عربی، زبان قرآن 2111208یازدهم – 98کلیه قواعد پاورقی
عربی، زبان قرآن 3112208دوازدهم – 99بخش “البحث العلمی”
اصول عقاید 1110227دهم – 97تمام قسمت های بیشتر بدانیم
مبحث “هم اندیشی ها” صفحات 19، 26، 35، 44، 52، 67، 77، 88، 99، 108
مبحث “بیان خاطره” صفحه 32
تمام مباحث پاورقی ها
تحقیق کنید صفحات 19، 26، 35، 44، 52، 67، 77، 88، 99، 108
مبحث “تلاش” صفحات 17، 40، 61، 62
مبحث “خودکاوی” صفحه 96
مبحث “جستجو در قرآن” صفحه 106
مبحث “کشف دلیل” صفحه 105
اصول عقاید 2111232یازدهم – 98قسمت “برای مطالعه” صفحه 141
مبحث “هم اندیشی ها” صفحات 19، 28، 46، 59، 69، 82، 91، 99، 113، 123، 135
فعالیت “تحقیق کنید” صفحات 20، 29، 46، 38، 59، 82، 91، 99، 113، 123، 135
فعالیت “گفتگو کنید” صفحه 38
فعالیت “اندیشه” صفحات 14، 36، 63، 74
مبحث “تدبر” صفحات 77 و 88
تمام مباحث پاورقی
اصول عقاید 3112227دوازدهم – 99مبحث “هم اندیشی ها” صفحات 18، 24، 31، 58، 54، 61، 71، 73، 81، 82، 86، 96، 93، 94، 107، 118، 130
قسمت “برای مطالعه” صفحه 84
فعالیت صفحه 114
تمام مباحث پاورقی
مبحث “تفکر” صفحه 125
متن صفحه 28 با عنوان “به دو نمونه توجه کنید تا پایان صفحه”

 

همان طور که می دانیم کنکور سراسری به منظور ورود متقاضیان به رشته و دانشگاه های با آزمون است ، به همین جهت تنها افرادی می توانند در این رقابت سربلند خارج شوند که با مطالعه منابع مفید و برنامه ریزی صحیح خود را برای شرکت در این ماراتن آماده کرده باشند.

 

متقاضیان برای آمادگی بیش تر و کسب حد نصاب قبولی در اعلام نتایج اولیه کنکور، باید به همه فاکتورهای لازم برای قبولی دقت کنند و علاوه بر منابع اعلام شده توسط سازمان سنجش به منابع کمک درسی که مورد استفاده پذیرفته شدگان برتر کنکور سال های گذشته است نیز مراجعه و مطالعه کنند تا با انواع تست و سوال آشنا شوند.

 

کارشناسان مرکز مشاوره هیوا آماده پاسخگویی به تمامی سوالات و ابهامات شما در خصوص کنکور سراسری 1400 می باشند. شما می توانید از طریق سیستم مشاوره تلفنی هیوا با کارشناسان مجرب این مرکز مشاوره در ارتباط بوده و از خدمات رایگان مشاوره تحصیلی استفاده نموده و سوالات خود در این زمینه را از کارشناسان مجرب این مرکز مشاوره جویا شوید.

حذفیات کنکور سراسری برای تمامی گروه های آزمایشی به صورت مجزا اعلام شده، بدیهی است که طراحان سوال کنکور سراسری مجاز به طراحی سوال از قسمت های مذکور نمی باشند.

 

سوالات متداول

1- ✔️ آیا حذفیات کنکور سراسری در دفترچه ثبت نام نوشته می شود؟

✔️ خیر، در اطلاعیه ای در اختیار داوطلبان قرار می گیرد که در این مقاله به جزئیات آن پرداخته ایم.

2- ✔️ حذفیات کنکور سراسری شامل چه بخش هایی است؟

✔️ شامل حذف برخی از صفحات، پاراگراف ها و یا پاورقی کتاب های درسی از کنکور سراسری می شود که در این مقاله به آن پرداخته شده است.

3- ✔️حذفیات کنکور سراسری از طریق چه سایتی در اختیار داوطلبان قرار می گیرد؟

✔️ از طریق سایت سازمان سنجش در اختیار داوطلبان قرار می گیرد که سامانه مشاوره تحصیلی هیوا به منظور دسترسی راحت داوطلبان لینک دریافت حذفیات کنکور سراسری را در این مقاله در اختیار شما قرار داده اند.

 

2 دیدگاه ها

  • سلام اینجا کسی بسته متامس رو تهیه کرده ؟؟ ️۳۰۰۰ تست و مسئله حل شده داره و هر بخشی که بخوای رو میتونی به صورت تک مبحثی خرید کنی . من استفاده کردم و بسیار راضی هستم خواستم این رو هم با شما به اشتراک بزارم امیدوارم کمکی کرده باشم . https://samansalamian.ir/?p=5824

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نی نی سایت کنکور تجربی x بخوانید...