نی نی سایت گوشی هوواوی

نی نی سایت گوشی هوواوی

نی نی سایت گوشی هوواوی


گوشی هوواوی

در این مقاله در مورد گوشی های هوواوی و تاریخچه اون اطلاعاتی در اختیارتون قرار میدیم با هلث کده همراه شوید.

شرکت هوواوی

شرکت فناوری هوآوِی (به چینی: 华为技术公司) یک ابرشرکت چندملیتی در چین است که در زمینه شبکه‌های کامپیوتری و ارتباطات فعالیت دارد. دفتر اصلی این شرکت در شهر شنژن چین قرار دارد. هوآوِی بزرگ‌ترین شرکت ارائه‌کننده سرویس‌های ارتباطی پس از پیشی گرفتن از اریکسون در سال ۲۰۱۲ در جهان است.

هوآوِی بیش از ۱۸۰٬۰۰۰ کارمند در سراسر جهان دارد که نزدیک ۴۶٪ درصد در بخش پژوهش و توسعه کار می‌کنند. این شرکت نزدیک ۲۰ مؤسسه پژوهش و توسعه در کشورهای چین، ایالات متحده، آلمان، سوئد، هند، روسیه و ترکیه دارد و در سال ۲۰۱۱ در حدود ۳٫۷۴ میلیارد دلار در پژوهش و توسعه سرمایه‌گذاری کرد.

در سال ۲۰۱۰ هوآوی سود ۳٫۷ میلیارد دلار را ثبت کرد. کالاها و خدماتش در ۱۴۰ کشور به کار گرفته شده و هم‌اکنون ۴۵ شرکت از ۵۰ شرکت اپراتور مخابراتی بزرگ جهان، از تجهیزات هوآوِی بهره می‌برند

در اکتبر ۲۰۱۱، وال‌استریت ژورنال در مقاله‌ای این شرکت را ارائه دهنده خدمات سانسور به دولت ایران معرفی کرده‌است. هوآوی از سال ۲۰۰۷ به‌طور مداوم در مدیریت ترافیک شبکه مخابراتی در مراسم حج با STC همکاری می‌کند

تاریخچه

در طول سال ۱۹۸۰ دولت چین یک استراتژی چندگانه برای گسترش زیرساخت‌های مخابراتی در کشور خود داشت. در پایان سال ۱۹۸۰، چندین گروه پژوهشی چینی در تلاش برای بدست آوردن توسعه و فناوری از راه سرمایه‌گذاری با شرکت‌های خارجی بودند؛ تا آنجا که سرانجام رن ژنگفی معاون و مدیر سابق ارتش آزادی‌بخش در سال ۱۹۸۷ یک شرکت مخابراتی در شنژن چین، ساخت. او به‌جای تکیه بر سرمایه‌گذاری مشترک با شرکت‌های خارجی برای تضمین انتقال تکنولوژی، با تحقیق و تکیه بر توسعه بومی تأسیس شرکت خود را کلید زد. در زمانی که ۱۰۰٪ تکنولوژی از راه دور چین از طریق واردات انجام می‌شد، رن ژنگفی به این موضوع امیدوار بود که بتواند یک شرکت مخابراتی چینی که قابلیت رقابت با رقبای خارجی را داشته باشد بسازد.

انتقاد و جنجال‌ها

هواوی برای جنبه‌های مختلف فعالیت خود با انتقاد روبرو شده‌است، برجسته‌ترین مناقشه مربوط به ادعاهای ایالات متحده در مورد محصولات این شرکت به عنوان فعالیت جاسوسی برای دولت چین است. مدیران هواوی پیوسته این ادعاها را تکذیب کرده‌اند، با بیان اینکه این شرکت تاکنون هیچ درخواستی از دولت چین برای جاسوسی در تجهیزات خود دریافت نکرده‌است، از انجام این کار امتناع می‌ورزد و قانون چین آنها را مجبور به انجام این کار نمی‌کند

توسعه تکنولوژی سوئیچینگ

هوآوِی در پی بستن قرار دادی برای ساخت اولین شبکه مخابراتی در چین با ارتش آزادیبخش چین همواره در حال مذاکره بود. آن گفته رن ژنگفی که تکنولوژی سوئیچینگ مهم‌ترین ابزار امنیت ملی است و کشوری که تجهیزات سوئیچینگ خود را نداشته باشد مثل آن است که فاقد ارتش یا نیروی نظامی است باعث شد که دیدارهایی را با رئیس‌جمهور خلق چین داشته باشد و آن‌ها سرانجام موفق به عقد قرار داد با دولت و ارتش آزادیبخش شدند.

گسترش جهانی

در سال ۱۹۹۷، هوآوی اولین قرارداد بین الملی خود را در زمینه ارائه محصولات شبکه خط ثابت با کمپانی هنگ کنگی Hutchison Whampoa امضاء کرد.بعد از آن در همان سال محصولات وایرلس مبتنی بر GSM را راه‌اندازی کرد و در نهایت برای ارائه CDMA و UMTS گسترش یافت. در سال ۱۹۹۹، این شرکت مرکز تحقیق و توسعه (R&D) را در بنگلور هند به منظور توسعه طیف گسترده‌ای از نرم‌افزارهای مخابراتی تأسیس کرد. از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۳ با IBM در راستای مشاوره مدیریتی و تحول قابل توجه مدیریتی و ساختار توسعه محصول قرارداد بست. در سال ۲۰۰۰ هوآوی سرعت گسترش خود به بازارهای جهانی افزایش داد که بیش از ۱۰۰ میلیون دلار را بدست آورد و یک مرکز R&D را در استکهلم سوئد تأسیس کرد.

در سال ۲۰۰۱ هوآوی چهار مرکز R&D در ایالات متحده تأسیس کرد، در سال ۲۰۰۴ هوآوی به گسترش بین‌المللی خود با قراداد ساخت شبکه نسل سوم اپراتور موبایل Telfort هلند ادامه داد. این قرارداد بیش از ۲۵ میلیون دلار ارزش داشت که اولین قرارداد با یک کمپانی اروپایی بود. در سال ۲۰۰۵، برای اولین بار سفارش‌های قرارداد بین‌المللی از فروش داخلی پیشی گرفت. هوآوی یک توافق‌نامه چارچوب بین‌المللی را با ودافون امضاء کرد. در ماه مه ۲۰۰۸ هوآوی و اپتوس مرکز نوآوری تلفن همراه را در سیدنی استرالیا گسترش دادند.[۱۵] در سال ۲۰۰۸، این شرکت اولین استقرار خود در فناوری UMTS/ HSPA را در مقیاس بزرگ جهانی در آمریکای شمالی برای ارائه نسل بعدی شبکه‌های وایرلس TELUS جدید و در بل کانادا با دسترسی سرعت بالای تلفن همراه ایجاد کرد. سال ۲۰۰۳ حجم قراردادهای این شرکت به رقم قابل‌تامل ۸/۳ میلیارد دلار رسیده بود که نسبت به سال پیش از آن ۴۲ درصد رشد داشته و بالغ بر یک میلیارد دلار از این رقم، یعنی حدود ۲۷ درصد از این قراردادها مربوط به کشورهای خارجی بوده‌است. نکته جالب این‌که اگر میزان قراردادهای خارجی هوآوی را در همین سال با سال پیش از آن مقایسه کنیم، معلوم می‌شود که درآمدهای برون‌مرزی هوآوی حدود ۹۰ درصد رشد داشته‌است و این به معنی آن است که هوآوی در سال ۲۰۰۳ به عنوان یک چهره خوش‌نام در سطح بین‌المللی ظاهر شده‌است.

پیش‌بینی مدیران هوآوی این است که فروش برون‌مرزی این شرکت در سال میلادی جاری، همین میزان از رشد را از آن خود کرده و نزدیک به ۲ میلیارد دلار خواهد رسید. تکرار جهش تقریباً صددرصدی فروش خارجی هوآوی پیام معنی‌داری برای کارشناسان اقتصادی دارد و آن این‌که هوآوی قصد تسخیر سریع بازارهای منطقه را دارد. حضور ۸ دفتر مرکزی بین‌المللی و ۵۰ دفتر نمایندگی هوآوی در کشورهای مختلف جهان موید این فرضیه است. یک نکته جالب دیگر در کسب وکار هوآوی، نحوه مهره‌چینی مراکز R&D این شرکت در سراسر دنیاست که خبر از استراتژی بلندمدت این شرکت برای رویارویی با غول‌های صنعت فناوری اطلاعات در کشورهای صنعتی می‌دهد. آمار جدیدی که از سوی هوآوی اعلام شده بیان می‌کند که این شرکت تنها در شش‌ماهه ابتدایی سال ۲۰۲۰ موفق به فروش ۱۰۵ میلیون گوشی هوشمند و رسیدن به رتبه اول در میان تمام شرکت‌های فعال در این حوزه شده‌است.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  کاربرد فناوری تولید یون در سشوار

در جریان نشستی که در کنفرانس فناوری اطلاعات چین در سال ۲۰۲۰ برگزار شد، «یو چن دونگ» به عنوان مدیر عامل بخش کالاهای مصرفی شرکت هوآوی به صورت رسمی اعلام کرد که این شرکت در نیمه اول سال ۲۰۲۰ موفق به کسب سودی معادل ۲۵۵٫۸ میلیارد یوآن (۳۶٫۷ میلیارد دلار) شده و با فروش ۱۰۵ میلیون دستگاه گوشی هوشمند، به رتبه اول در میان تمام تولیدکنندگان گوشی هوشمند در سراسر دنیا رسیده‌است. علاوه بر این، شرکت هوآوی توانسته در جریان سه‌ماهه دوم سال ۲۰۲۰ نیز با کنار زدن رقیب کره‌ای خود به این عنوان دست پیدا کند. این اتفاق منجر به رسیدن محصولات هوآوی به جایگاه «پرفروش‌ترین گوشی‌های هوشمند دنیا» در این بازه زمانی شده‌است. بنابر آمار رسمی منتشر شده توسط مؤسسه IDC، هوآوی در سه‌ماهه دوم سال ۲۰۲۰ تعداد ۵۵٫۸ میلیون دستگاه فروخته و با این آمار به سهمی معادل ۲۰٫۲ درصد از کل بازار گوشی‌های هوشمند رسیده‌است. در این میان فروش داخلی هوآوی سهمی ۴۵ درصدی را از بازار گوشی‌های هوشمند چین به دست آورده، همچنین آمار IDC نشان می‌دهد که عمده سود هوآوی در گروه محصولات میان‌ردهٔ رو به بالا بوده‌است.

به نظر می‌رسد تمرکز بیش از پیش هوآوی در زمینه توسعه اکوسیستمی شامل انواع دستگاه‌ها از جمله لپ تاپ، تبلت، ساعت، هدفون و غیره که به راحتی نیز به یکدیگر متصل می‌شوند، از جمله سیاست‌های هوآوی بوده که تاکنون ثمرات مثبتی در رشد درآمد این شرکت داشته‌است.

فروش برند آنر

هواوی در سال ۲۰۲۰ زیر برند محبوب خود یعنی شرکت آنر را فروخت؛ زیرا بتواند به عنوان شرکتی مستقل و جدا از هواوی فعالیت کند. این تصمیم هواوی صرفاً برای احداث و توسعه بخش‌های تحقیقی محصولات جدید است. هم‌اکنون شرکت آنر در حال مذاکره با شرکت‌های آمریکای شمالی برای فعالیت در بازار خارجی است.

سرمایه‌گذاری و مشارکت

تمرکز اصلی شرکت هوآوی ساخت تلفن همراه و ایجاد شبکه از طریق مشارکت بود. در ماه مارس سال ۲۰۰۳ شرکت هوآوی طی یک سرمایه‌گذاری مشترک با شرکت ۳کام که یک شرکت آمریکایی در زمینه ارتباطات و شبکه بود، تمرکز خود را بر تحقیق و توسعه و تولید و فروش محصولات شبکه داده متمرکز کردند. این شرکت در سال ۲۰۰۶ به هوآوی واگذار شد. در سال ۲۰۰۶ سهام شرکت نوکیا زیمنس ۵۱٪ و هوآوی ۴۹٪ بود و این برای هوآوی معنای پیشرفت می‌داد. هواوی به عنوان شرکتی که متعلق به کارمندان خود است، بواسطه اتحادیه سرمایه‌گذاری و هلدینگ با مسئولیت محدود خود و با اجرای طرح سهامداری کارمندان، در حدود ۹۶۷۶۸ کارمند سهام‌دار را شامل می‌شود. شایان ذکر است که این طرح تنها مختص کارمندان است و سایر شرکت‌های دولتی و خصوصی خارج از هواوی در آن سهیم نیستند.

بیشتربخوانید بیشتر بدانید

شرکا و مشتریان

  • گروه بی‌تی
  • ودافون
  • موتورولا
  • فرانس تلکام
  • تی-موبایل
  • تالک تالک
  • پرتغال تلکام
  • کاکز کامینیوکیشنز
  • بل کانادا
  • کلر وایر

کالاهای تولیدی

شرکت هوآوی محصولات مصرفی متنوعی برای استفادهٔ مصرف‌کنندگان نهایی (عموم مردم) شامل انواع مختلفی از مودم usb، مودم بی‌سیم، ماژول‌ها، set-top box، ترمینال‌های بی‌سیم، گوشی‌های تلفن همراه و محصولات ویدئویی را به بازار عرضه کرده‌است. هوآوی در سال ۲۰۱۰، ۱۲۰ میلیون دیوایس را به سراسر دنیا عرضه کرده‌است. از ۳۰ میلیون تلفن همراه که ۳٫۳ میلیون آن اسمارت فون بودند به بازارهای ژاپن، ایالات متحده و اروپا عرضه شدند.

مسئولیت اجتماعی شرکتی

به عنوان بخشی از حمایت بین‌المللی برای تکنولوژی و آموزش مخابرات، هوآوی کمک‌های مالی و تجهیزاتی را به تعدادی از مراکز دانشگاهی و آموزشی در کشورهایی مانند کنیا، هند، اندونزی، بنگلادش و نیجریه ارائه می‌نماند. در ایالات متحده آمریکا، هوآوی از سال ۲۰۰۸ به عنوان حامی مالی شروع به حمایت از برنامه آینده ارتباطات مؤسسه فناوری ماساچوست (یک تحقیق در زمینه آینده صنعت ارتباطات) نمود.

در سال ۲۰۱۰ هوآوی به کمیسیون پهنای باند برای توسعه دیجیتال که توسط اتحادیه بین‌المللی مخابرات و یونسکو برای حمایت از توسعه پهنای باند در کشورهای در حال توسعه تشکیل شده بود پیوست. در همان سال هوآوی به کنسرسیوم تماس سبز که یک گروه صنعتی برای کمک به تولید شبکه‌های ارتباطی با کارآمدی انرژی بیش از ۱۰۰۰ برابر شبکه‌های امروزی است ملحق شد.

در ژوئن سال ۲۰۱۱ هوآوی یک قرارداد ۵ ساله برای ارائه خدمات مشارکتی، تجهیزات و تکنولوژی تخصصی به ارزش بیش از ۱٫۴ میلیون دلار با دانشگاه کارلتون کشور کانادا به امضاء رساند. این قرارداد به منظور نشر تحقیقات تخصصی آزمایشگاهی جهت تکنولوژی و رایانش ابری بود. در همان ماه، هوآوی مسئولیت اجتماعی شرکتی (CSR) خود را برای سال ۲۰۱۰ منتشر کرد.

منبع:ویکی پدیا

 

لیست قیمت گوشی هواوی

هواوی از موفق‌ترین شرکت‌های چینی است که در سال ۱۹۸۷ پایه‌گذاری شد و بزرگترین شرکت ارائه کننده‌ی سرویس‌های ارتباطی در جهان است. بخش موبایل هواوی که از سال ۲۰۰۴ تولید گوشی را آغاز کرده بود، در سال ۲۰۰۹ با یک گوشی مبتنی بر اندروید ۱.۵ (U8220) پا به عرصه‌ی رقابت گوشی‌های هوشمند گذاشت. با توجه به پایین بودن قیمت گوشی های هواوی، برند چینی خیلی زود به سایر بازارها از جمله ایران راه پیدا کرد. قیمت هواوی در آن زمان یک مزیت رقابتی برای گوشی های هواوی به حساب می‌آمد؛ از این رو بسیاری از کاربران خرید گوشی هواوی را به سایر برندها ترجیح دادند و این شرکت خیلی زود توانست به یکی از مطرح‌ترین تولیدکنندگان گوشی جهان نیز تبدیل شود.

در مورد گوشی آ21 بخوانید.

آشنایی با انواع گوشی هواوی

گوشی های هواوی را می‌توان به سه دسته‌ی پایین‌رده، میان‌رده و پرچم‌دار تقسیم کرد.

آشنایی با انواع گوشی هواوی

آشنایی با انواع گوشی هواوی

گوشی های سری Y و NOVA

دسته‌ی اول گوشی‌های پایین رده یا گوشی های ارزان هواوی هستند که تحت عنوان سری Y به فروش می‌رسند. هواوی در سری وای به دنبال عرضه‌ی گوشی با ارزش خرید بالا است. قیمت گوشی هواوی در سری Nova کمی بالاتر است و گوشی های هواوی سری نووا از نظر قیمت و کیفیت در دسته‌ی دوم یعنی میان‌رده قرار می‌گیرند؛ تمرکز هواوی در این سری روی تقویت دوربین سلفی و برآوردن نیاز افراد علاقه‌مند به سلفی بود.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  ردیاب سگ
گوشی های سری Y

گوشی های سری Y

گوشی های سری میت و پی

اگر به دنبال بهترین گوشی هواوی هستید باید آن را در سری‌های پرچمدار P و Mate جستجو کنید. با نگاهی به لیست قیمت گوشی هواوی متوجه می‌شوید که قیمت در سری های پی و میت به حداکثر خود می‌رسد. دلیل آن استفاده از به‌روزترین فناوری‌ها در این دو سری از گوشی های هواوی است.

دوربین‌‌های سری پی و میت در سال‌های اخیر همواره جزو بهترین‌ها در بازار بودند و نوآوری در آن‌ها بسیار است.

در مورد گوشی آیفون بخوانید.

گوشی آنر

آنر و اسند از دیگر سری های موبایل هواوی بودند. این دو سری که سرنوشت متناقضی داشتند، یکی به شکوفایی کامل و دیگری به نابودی کامل رسید. سری اسند که با محصولاتی همچونAscend G630 یکی از پرفروش‌ترین‌های بازار ایران بود در سال ۲۰۱۶ احتمالا با هدف تمرکز بر سایر سری‌ها از تولیدات هواوی کنار گذاشته شد. در سوی دیگر، سری پایین‌رده و میان‌رده‌ی آنر که پرفروش‌ترین گوشی های هواوی را در خود جای داده بود، در سال ۲۰۲۰ توسط هواوی مستقل اعلام شد.

گوشی هواوی Enjoy

گوشی های هواوی سری اینجوی معمولا نام‌گذاری مجدد سایر مدل‌های جهانی هواوی مخصوصا گوشی‌های سری Y هستند؛ هر چند که برخی مدل‌های آن از سری آنر و سری P نیز گرفته شده‌اند. سری اینجوی با هدف عرضه‌ی ارزان‌تر گوشی های هواوی در بازار چین به وجود آمده است و تنها تفاوت آن‌ها با مدل‌های جهانی نرم‌افزار چینی گوشی‌های سری اینجوی است.

 

بهترین گوشی هواوی

این که بهترین گوشی هواوی برای شما کدام مدل است، بستگی به موارد زیادی از جمله سلیقه‌ی شخصی شما دارد؛ اما با نگاه به مشخصات گوشی هواوی و قیمت آن‌ها می‌توان به طور کلی یک دسته بندی با توجه به نیازهای خود انجام بدهید.

اگر به دنبال خرید یک گوشی گران‌قیمت و پرچمدار از هواوی هستید و دوربین برای شما یک اصل مهم است؛ گوشی‌های سری پی و میت به بهترین و نوآورانه‌ترین دوربین‌های گوشی موبایل مجهز شده‌اند. سخت‌افزار قدرتمند با بهره‌گیری از سرعت شارژ بالا و استفاده از پردازنده‌های کرین از دیگر ویژگی‌های این محصولات هستند.

گوشی‌های سری Y یا محصولات اقتصادی هواوی، عموما نمایشگر LCD دارند و با تراشه‌های مدیاتک و کرین عرضه می‌شوند. تنوع محصولات سری نوا در بازار کشورمان کمتر است و مدل‌هایی که در بازار ایران عرضه شدند فاقد نمایشگر اولد هستند. اگر نمایشگر برای شما بسیار مهم است در بازه‌ی قیمتی میان‌رده و اقتصادی گزینه‌های بهتری از هواوی وجود دارد.

قیمت روز گوشی های هواوی نسبت به رقبا

گوشی های هواوی از دیرباز به داشتن ارزش خرید بالا شهرت داشتند. بررسی قیمت روز گوشی هواوی نشان می‌دهد که هنوز هم خرید گوشی هواوی یک اقدام عاقلانه و اقتصادی است. قیمت هواوی با در نظر گرفتن مشخصات موبایل هواوی بسیار مناسب‌تر از اکثر رقبا به نظر می‌رسد. شاید به همین دلیل است که شرکت چینی علی‌رغم فراز و نشیب‌های زیاد در سال‌های اخیر همچنان یکی از مطرح‌ترین تولیدکنندگان گوشی هوشمند در جهان است.

یکی از دلایل پایین بودن قیمت گوشی های هواوی این است که بخش موبایل هواوی خود تولیدکننده‌ی پردازنده‌های انواع گوشی هواوی است. پردازنده‌ی کرین که در اکثر گوشی های جدید هواوی مورد استفاده قرار می‌گیرد، از نظر قدرت پردازش و بهینه بودن در مصرف باتری با پردازنده‌های اگزینوس و اسنپدراگون رقابت می‌کند؛ بسته به مدل ممکن است قدرت گرافیکی این تراشه‌ها از مدل‌های مشابه اسنپدراگون کمتر باشد.

 

موبایل هواوی از نظر طراحی

باید اذعان داشت چینی ها در بخش طراحی بیشتر پیرو هستند تا پیشرو اما هواوی بارها ثابت کرده است که همیشه تابع این اصل نیست. اگر به آلبوم عکس گوشی هواوی در سال‌های اخیر مراجعه کنید، نوآوری‌های طراحی زیادی در بخش طراحی گوشی‌های بالارده این شرکت خواهید دید.

ضخامت کم، استفاده از به‌روزترین طراحی‌ها در قسمت‌هایی مانند بریدگی بالای نمایشگر و پنل پشتی و همچنین کاهش چشمگیر حاشیه اطراف نمایشگر باعث شده است حتی گوشی های ارزان هواوی نیز از نظر ظاهری طراحی قابل قبولی داشته باشند. هواوی عموما استفاده از نوع محافظ شیشه‌ را در مشخصات فنی محصولاتش ذکر نمی‌کند. از این رو شاید کسانی را که به دنبال محصولاتی با پوشش گوریلا گلس هستند، به خصوص در محصولات میان‌رده و اقتصادی، ناامید کند.

کیفیت دوربین و عکس گوشی هواوی

کیفیت عکس گوشی های جدید هواوی یکی از دلایل عمده‌ای است که کاربران را به سمت خرید گوشی هواوی به خصوص بالارده‌ها سوق می‌دهد. استفاده از حسگرهای بزرگ، زوم نوآورانه پریسکوپی و دیگر نوآوری‌های هواوی در سری میت و پی، پرچمداران این شرکت را همواره در بین بهترین گوشی‌ها برای علاقه‌مندان عکاسی قرار داده است.

خرید گوشی هواوی در ایران

برای کاربران ایرانی که معمولا دل خوشی از گارانتی و خدمات پس از فروش ندارند، شاید خرید گوشی هواوی تصمیم درستی باشد. موبایل هواوی را باید تنها موبایلی دانست که خدمات رسمی مستقیم از شرکت سازنده دریافت می‌کند.

واردکنندگان متنوعی گوشی های هواوی را به طور رسمی وارد ایران می‌کنند؛ اما خدمات پس از فروش انواع گوشی هواوی مستقیما تحت نظارت شرکت هواوی انجام می‌گیرد. هواوی در اقدامی مشابه با اپل، برای پرچمداران خود نوعی گارانتی وی آی پی را نیز در نظر گرفته است که به واسطه‌ی آن کاربران می‌توانند در صورت شکستن نمایشگر تا یک بار از این گارانتی استفاده کرده و صفحه نمایش خود را رایگان تعویض کنند؛ این مساله بستگی به مدل گوشی دارد لطفا حتما پیش از خرید این موارد را از فروشگاه جویا شوید.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  حذف دایورت

 

البته تنوع و سرعت ورود محصولات هواوی به ایران کمتر از برندهای دیگر است؛ از این رو، گاهی شاهد عرضه نشدن یا دیر عرضه شدن برخی محصولات هواوی در ایران هستیم.

در نتیجه می‌توان گفت طراحی زیبا و رقابتی بودن قیمت گوشی های هواوی در کنار کیفیت بالای قطعات و پشتیبانی مناسب آن، همه از دلایلی است که خرید گوشی هواوی را به یک انتخاب منطقی برای کاربر ایرانی تبدیل می‌کند.

هواوی و مشکل نداشتن سرویس های گوگل

اگر به مشخصات گوشی های جدید هواوی دقت کرده باشید، حتما در بخش سیستم‌عامل با عبارت «فاقد سرویس‌های گوگل» مواجه شده‌اید. دولت آمریکا در سال ۲۰۱۹ شرکت هواوی را به اتهام مسائل امنیتی در لیست سیاه قرار داد. در نتیجه‌ی این تحریم تمام شرکت‌های آمریکایی از جمله گوگل از همکاری با هواوی منع شدند. هرچند این تحریم برای کاربرانی که از قبل انواع گوشی هواوی را داشتند مشکلی به وجود نیاورد؛ باعث شد شرکت چینی نتواند در مدل‌های جدید خود از سرویس‌های گوگل نظیر پلی استور، گوگل سرچ و قابلیت سینک مخاطبین و تقویم بهره بگیرد.

چشم‌بادامی‌ها همانند گذشته به AOSP یا پروژه‌ی متن‌باز اندروید دسترسی داشتند؛ اما باید فکری برای جای خالی اپلیکیشن‌های گوگل می‌کردند. بنابراین، پروژه HMS که از قبل آغاز کرده بودند با شتاب بیشتری دنبال کردند. با وجود این، همچنان امکان نصب سرویس‌های گوگل در گوشی های هواوی توسط کاربر نیز وجود دارد؛ البته این کار نیاز به انجام کارهای اضافی دارد و شاید برای کاربران عادی چالش‌برانگیر باشد. هواوی اخیرا اعلام کرده است که تمامی گوشی‌های اخیر این شرکت در آینده به هارمونی او اس (سیستم‌عامل اختصاصی این شرکت) به‌روزرسانی خواهد شد.

 

تاریخچه گوشی هواوی

در حالی‌که فعالیت شرکت هواوی از سال ۱۹۸۷ شروع شده است؛ اولین گوشی Huawei که مبتنی بر اندروید بود در سال ۲۰۰۹ با همکاری شرکت تی‌موبایل روانه بازار شد. با ورود شرکت چینی به بازار موبایل، هرساله محصولات مختلفی معرفی شد؛ اما مهم‌ترین اتفاق از بخش موبایل هواوی در آن زمان را می‌توان معرفی سری Ascend عنوان کرد.

سری اسند که مبتنی بر اندروید ۲.۱ بود در تابستان سال ۲۰۱۲ راهی بازار شد و درواقع راه ورود انواع گوشی ارزان قیمت هواوی به بازارهای مختلف جهان را باز کرد. از آن پس، گوشی های جدید هواوی تنها برای بازار چین در نظر گرفته نمی‌شدند و ویژگی‌هایی ازجمله قیمت گوشی هواوی باعث شد کاربران در هنگام خرید گوشی نیم‌نگاهی نیز به گوشی های ارزان هواوی داشته باشند.

از طرفی مشخصات گوشی هواوی نیز همگام با محصولات روز دنیا رشد می‌کرد تا ابتدا در بخش پایین‌رده و میان‌رده و سپس در بخش بالارده به محصولات روز دنیا برسد. درواقع گوشی پرچمدار هواوی توانسته بود به سطح پرچمداران روز دنیا برسد و از نظر طراحی، کیفیت ساخت و توان نرم‌افزاری نیز رقبای خود را به چالش بکشد.

 

هواوی در سال ۲۰۱۴ برای ارتقاء تجربه‌ی عکاسی با موبایل هواوی سراغ شرکت لایکا رفت. لایکا شرکتی فعال در زمینهٔ دوربین‌های عکاسی است که توانسته شهرتی نیز در این زمینه کسب کند و به یکی از شرکت‌های موفق در بازار فعالیت خود تبدیل شود. در مدل‌های سری پی 9 که شامل گوشی های هواوی پی 9 و پی 9 پلاس می‌شدند همکاری این دو شرکت به عرضه‌ی دوربین دوگانه انجامید.

با وجود اینکه هواوی مانند شرکت‌های دیگر چینی به عنوان عرضه کنندهٔ گوشی های ارزان قیمت شناخته می‌شود؛ مدل‌هایی نیز از پرچمداران خود به بازار عرضه کرده که قیمت قابل توجهی دارند. محدودیت‌های آمریکا برای هواوی این شرکت بزرگ چینی را که مدتی نیز بر جایگاه بزرگ‌ترین فروشنده گوشی تکیه زده بود، به جایگاه‌های پایین‌‌تر بازار کشاند.

 

گالری عکس گوشی موبایل هواوی

شما می‌توانید از بخش گالری به عکس گوشی هواوی مدنظرتان دسترسی داشته باشید که شامل رنگ‌بندی‌های موجود انواع گوشی هواوی می‌شود. تصاویر مذکور از زوایای مختلف قرار داده شده‌اند تا امکان بررسی جزئیات مختلف طراحی ظاهری محصول مدنظرتان را داشته باشید.

مشخصات سخت افزاری گوشی های هواوی

برای انتخاب بهترین گوشی هواوی طبیعتا باید به مشخصات سخت‌افزاری آن‌ها نگاهی داشته باشید. مشخصات فنی ذکر شده در این بخش برگرفته از منابع معتبر است.

مقایسه انواع گوشی هواوی با محصولات دیگر

زومیت امکان مقایسهٔ قیمت و مشخصات سخت‌افزاری گوشی های هواوی با محصولات دیگر را در اختیارتان قرار داده که امکان بررسی ویژگی‌های ظاهری و سخت‌افزاری گوشی‌ها را فراهم می‌سازد تا بتوانید بهترین گوشی هواوی با توجه به سخت‌افزار مدنظرتان را انتخاب کنید.

قیمت گوشی هواوی و خرید آن از فروشگاه های معتبر

در صفحهٔ هر محصول بخشی وجود دارد که قیمت روز گوشی هواوی را در اختیارتان قرار می‌دهد. شما می‌توانید از میان فروشگاه های اینترنتی اقدام به انتخاب و خرید گوشی Huawei مدنظرتان کنید. برای سادگی کار کاربران، توضیحاتی شامل مدل، رنگ، گارانتی و حافظه را در این بخش برای مقایسه بهتر قیمت درنظر گرفته شده است.

 

پرسش‌های متداول

  • از کدام فروشگاه می‌توان گوشی هواوی را ارزان تر خرید؟

  •  مهم‌ترین رقبای گوشی‌های سری Y و Nova هواوی کدام موبایل‌ها هستند؟

  • قیمت و مشخصات گوشی‌های Y9، Y9s، نوا 5T و پرچمداران سری P هواوی را چطور مقایسه کنیم؟

  • آیا گوشی‌های هواوی و آنر موجود در بازار کشورم مانند آنر ۹ ایکس و موبایل‌های سری Y9 با سرویس‌های گوگل عرضه می‌شوند؟

  •  پردازنده‌ کرین ۷۱۰ برای اجرای بازی‌ها مناسب‌تر است یا نمونه‌های اسنپدراگون میان‌رده؟

  •  کدام گوشی‌های هواوی اندروید ۱۰ را دریافت می‌کنند؟

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نی نی سایت گوشی شیائومی x بخوانید...